Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nový model hodinek a hlavně nový strojek: ETA C15.111. Vychází ze strojku ETA C10.111, který byl použit v hodinkách Swatch Sistem51. Byl nepatrně vylepšen (kovový rotor, zmenšená vůle v soukolí), hlavní nevýhody však zřejmě zůstávají (plastové díly, problematická opravitelnost). Rezerva chodu přes 3 dny. Hodinky mají ocelové pouzdro se safírem, cena na koženém řemínku 390 euro.

Zdroj: Watchtime

post-3795-0-50853600-1505830276_thumb.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Ja som im dal sancu, vo verzii s bielym cifrom a na Nato strape. Hodim potom na to nieco kozene. Ten tah je hrozny, to suhlasim , ale proti gustu..

Oprava toho strojceku mi je fuk, pretoze dovtedy kym sa nieco znici casom pouzivania, uz ich mat davno nebudem a pokial to bude do 2 rokov tak to dam v ramci zaruky opravit.

Naviac, tato rada everytime je to co  Tissotu uz dlho chybalo.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Mám Tissoty se strojkem Swissmatic (ETA C15.111) a střídám je s více hodinkami. Všiml jsem si, že po sundání z ruky vydrží jet ještě hodinku, dvě, maximalně tři a pak umřou. Jak dlouho musí mít člověk Swissmatic na ruce, aby je natáhl do plna, aby vydrželi deklarovaných 72hodin? Měl jsem je na ruce celý, takový poklidný den a noc, po sundání z ruky jeli ještě zhruba 2 hodiny a pak se strojek zastavil. Strojek, vteřinovka se po nahození na ruku rozjede prakticky hned. Vada nebo vlastnost? 

Upraveno uživatelem Badunclsam
Odesláno

Swissmatic nemám, mám Powermatic 80, základní verzi s COSC certifikací. Vždy je pro jistotu po delším nepoužívání pár otočeními korunky natáhnu manuálně. Mám kancelářskou práci a nejsem si jistý, kolik pohybů zápěstím udělám, abych automat doplna za den natáhl. Jestli si můžu tipnout, řekl bych, že nebyly dost natažený. Ale samozřejmě může to už být vada strojku a potřebují servis. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...