Přejít na obsah

Sportovní mechaniky do 10 k

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
  Chronoland napsal:
Ale iba vodeodolne...

U Seiko to vůbec nevadí. Nosil jsem "pouze" water resistant Seika několik let, skákal do vody, plaval i potápěl se šnorchlem bez sebemenší újmy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, třeba tyhle http://www.azwatch.cz/hodinky/se306-seiko-...orts-100m-black jsou taky dobré. Jen se mi trochu nezdá to pouzdro. Kdybych to chtěl nosit na koženém řemínku, tak by asi vynikl jeho podivný tvar. viz. foto

xmenm05 napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem UnstoppableTime
Odkaz ke komentáři

No, záleží na tom řemenu, ale nějaký pořádný poctivý kus kůže by to určitě nazkazil ... asi by to chtělo zkusit ... Ten na obrázku je málo (i když i tak se mi dost líbí...)... něco robustnějšího ...

Upraveno uživatelem xmenm05
Odkaz ke komentáři

UnstoppableTime napsal:
Ano, třeba tyhle http://www.azwatch.cz/hodinky/se306-seiko-...orts-100m-black jsou taky dobré. Jen se mi trochu nezdá to pouzdro. Kdybych to chtěl nosit na koženém řemínku, tak by asi vynikl jeho podivný tvar. viz. foto

Tento model jsem ještě do včerejška měl (viz. sekce prodej) a mohu říci, že s nimi byla maximální spokojenost. Nosil jsem je na tahu a to bylo ok. U řemenu bych si nebyl jist, chtělo by to asi pečlivě vybrat, ale musím říci, že bych asi mířil po nějakém dražším modelu, když máš rozpočet do 10 tisíc... Já je vyměnil z důvodu přechodu na vyšší řadu a to jsem si myslel, že se tak nestane, holt horečka pokračuje :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  klobadysek napsal:
Mimochodem YPO mel jsi vubec sanci vyzkouset jak moc ta luneta trpi pri beznym noseni, nebo jsi se jich zbavil driv?

prodal jsem je docela brzo :D ...... ten plast nebude asi úplně obyčejný - něco to určitě vydrží, ale je to prostě plast ;)

Odkaz ke komentáři

Proč tak krásné hodinky jako Archimede Sport Taucher mají na internetu jen asi dvě reálné fotky? Kamil je recenzoval, Kubson je prodává a fotky nikde... :(

Zatím váhám mezi levnou variantou Seiko 5 za 4100 na azwatch, novou verzí traseru classic a těmi archimede - oranžové na kůži s oranžovou nití.

Odkaz ke komentáři

zas už tam nebude ta základní eta a bude se dát na strojek i dívat.. stejně tak u archimede začali dávat nějaké lepší 2824ky - vypadá to lépe

ad sportaucher a fotky - nejsou to nejlevnější hodinky, které by se prodávaly každý den, proto je držet na skladě a tudíž mít možnos je nafotit, je problém ;)

Odkaz ke komentáři

Z tvého výběru bych vůbec neváhal a šel do Archimede, jsou to jedny z mála originálních potápek na trhu. Ale nenech se ovlivnit. Kdysi tu někdo psal, že hodinky si musí každý vybrat sám, jinak z nich nemůže mít opravdu radost a já myslím, že měl pravdu.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  JanBeles napsal:
Ahoj, gratuluju ke koupi. Také po nich pokukuju, kde jsi je koupil? Díky za radu, ať to tiká ;)

Koupil jsem je na ebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...4.cWON.m313.lVI

Při kurzu dolaru jsou fakt levné.

Hodinky jsou podle mě super, pokud někde seženu dobrý foťák, napsal bych malou recenzi.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...