bohus76 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Hezký kolečka, móc hezký. Ale já jsem dneska nad věcí, mám rypák nahoru a hlavu v oblacích.Tož se pochlub
financ Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 (upraveno) To je na jiny vlakno. 107 :-)))))A ze ja se snazim nekoho nastvat. :-))) Tohle bude na nitr?ček pod jazýček :-))EDIT: nemaze to vulgarni výrazy Upraveno 26. března 2013 uživatelem financ
financ Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Mládě nee, to je maminka. :-))Honza ma prototyp.
financ Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 To se ti líbí? Vyjde to docela draho
Mila_T Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 kdyby jsi uměl černou a potisk bílou hned bych objednal.
Chosef76 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 kdyby jsi uměl černou a potisk bílou hned bych objednal.Mno, já bych raději inverzní ...plechovou bílou s černými indexy. ;-)
financ Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Tu spodní, podklad hliník, indexy černě a lumi bod barvy Orlíků? HmmmmBude tak za pět týdnů :-)))Technologicky je to elox na hliník a do eloxu se vypaluje laserem. Podklad bude vždy hliník.Možné barvy jsou jen dosažitelné eloxem. Možná regulací napětí by šel řešit odstín, ale tím už se zabývat nebudu.
Radek K Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 To se ti líbí? Vyjde to docela draho To vypadá dobře. Kolik je to docela draho v korunách? Dík.
Návštěvník Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Odesláno 30. března 2013 To se ti líbí? Vyjde to docela draho Mě se hodně líbí červená varianta, tyto barevné hliníkové lunety lze pořídit v Eltonu, nebo je to výroba na zakázku někde jinde?
feltharg Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Já chci taky ja taky! :-) a neni to april
svkfan Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 vcerajsia dodavka z Noveho Mesta n/Metuji - cca 3 mesiace + 2 tyzdne (aj ked zozaciatku ma strasili s 6 mesiacmi)....zatial uplna spokojnost....cierna klasika a moja verzia trikolory
Georf Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Můžeš dát foto s větším rozlišením, ať se můžeme pokochat? Díky.
svkfan Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 (upraveno) postujem este raz....dufam ze to nebude moc velke.....je to fotene mobilom, ked sa dostanem k poriadnemu fotaku, urobim nieco zaujimavejsie..... Upraveno 8. dubna 2013 uživatelem svkfan
PetrM Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 postujem este raz....dufam ze to nebude moc velke.....je to fotene mobilom, ked sa dostanem k poriadnemu fotaku, urobim nieco zaujimavejsie.....Nádhera. Jsem zvědavý a proto mám jeden dotaz. Ty Igeny s bílou lunetou mají červenou výplň ručiček. To je jen barva nebo i lumi ? Jinak každopádně nádherná sada hodinek.
svkfan Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 diky za pochvalu, u trikolory som sa obaval aby to nebolo preplacane, ale dopadlo to celkom dobre, vypln cervena je bez lumi......u ciernych je standardne lumi (este som ju netestoval), a pojdu v lete na tuning - frezovanie napisov na zadne viko......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se