Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bílou. Jsem taky konzerva. Bílá je dělá zajímavějšími :)

Já Ti nevím- obě jsou krásný...ta černá mi přijde nějak přirozenější, zvlášť s tím lumibodem. Bílá by chtěla bílý cifr :photo:

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak to je super myšlenka, bílý bombírovaný ručky!!! Financi , vidíš to? Jako bych je už viděl !!!

Bílý nejsou problém, i černý v Eltonu umí. Modrý mi nechtěj udělat :-(((( (lakem je umí, já chci modřený)

Teď (letos) už nic vymýšlet nebudu, tři limitky v běhu jsou docela dost.

Výběr lunet je brnkačka, dá se to přehodit. Jaký cifr k těmhle lunetám??? :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Bílý nejsou problém, i černý v Eltonu umí. Modrý mi nechtěj udělat :-(((( (lakem je umí, já chci modřený)

attachicon.gifDSCN40481.JPG

To byla jen řečnická otázka, žejo :gora:

Odesláno

attachicon.gifDSCN40481.JPG

Tenhle cifr :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To byla jen řečnická otázka, žejo :gora:

Nene, nebyla. Mám dilema.

- stříbřený cifr, velký indexy, tmavě modrá barva indexů, modřený ručky

- modrý cifr, malý indexy, bílá barva indexů, bilý, popř. leštěný ručky (v obou variantách bombírovaný)

Anebo na to hodím bobek :-)))

Odesláno (upraveno)

Nene, nebyla. Mám dilema.

- stříbřený cifr, velký indexy, tmavě modrá barva indexů, modřený ručky

- modrý cifr, malý indexy, bílá barva indexů, bilý, popř. leštěný ručky (v obou variantách bombírovaný)

Anebo na to hodím bobek :-)))

V Tvý kůži bych vážně nechtěl bejt, Ty se musíš strašně trápit.  No, kdyby Ti to pomohlo, tak modrej metalickej cifr a indexy nejmenší možný, velký indexy těm hodinkám neslušej. Výjimkou by byly indexy z Humbert, s body v nějaký kontrastní barvě. Místo nápisu 17 šutráků bych už pak objednal stylizovanej obrázek tygra se zkříženými bičíky, jeko že Igen Humberto, nápis Czech Made nesmí samozřejmě chybět.

Ale tak teď vážně. Cifr fakt modrou metalízu. Někde tam od mojí renovace mají matrici na nápisy 17 jewels a Incabloc, to by jim slušelo.Linky bílé, texty bílé, indexy co nejštíhlejší bílé s 2x lumi. Ručky samozřejmě bílé.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Dorazily po 2 měsících. Původně jsem chtěl vteřinovku ve zbarvení vosy jako u Omeg 15000 Gauss, ale to mi v Eltonu nedokázali vyrobit. V tomto provedení vteřinovka působý nerušivě a černá na bílém zvyšuje pěkně čitelnost ukazatele. A tak další méně obvyklá verze je na světě s kalibrem 68.1.

Odesláno

Dorazily po 2 měsících. Původně jsem chtěl vteřinovku ve zbarvení vosy jako u Omeg 15000 Gauss, ale to mi v Eltonu nedokázali vyrobit. V tomto provedení vteřinovka působý nerušivě a černá na bílém zvyšuje pěkně čitelnost ukazatele. A tak další méně obvyklá verze je na světě s kalibrem 68.1.

attachicon.gif12 .08 hodinky 002.jpg

attachicon.gif12 .08 hodinky 004.jpg

attachicon.gif12 .08 hodinky 006.jpg

attachicon.gif12 .08 hodinky 009.jpg

attachicon.gif12 .08 hodinky 008.jpg

Další snow kousek... :) 

Gratuluji  :clap:

Odesláno

Moc povedená renovace. Nikdy bych nevěřil jak  bílé indexy na bílém cifru budou vypadat dobře. Žlutá vteřinovka se zažloutlým datovým věncem  krásu hodinek jenom podtrhuje. Gratuluji ! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...