Mischa80 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 (upraveno) no, takže jsi je vlastně rozbil ty... PS: jestli někdo z Eltonu sleduje chronomag, tak se ani nedivím tomu humbuku... Upraveno 25. července 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Poslal jsem jim link na toto vlakno. Ale nevim jestli si to tu pročtou, ale měli by . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Ahoj lidi. Po dlouhých 4 měsících a neustálých výmluvách jsem se dočkal (tímto děkuji financovi za morální podporu při čekání a frustraci z výmluv ze strany dodavatele). V pátek dorazilo pár dílků lega pro dospělé, tak jsem si v sobotu složil vysněné Igeny. Vzhledem k tomu, že nemám rád na ciferníku datum na třetí hodině, dovolil jsem si objednat no date ciferník.Strojek 68.3 jsem vyndal z hodinek z bazaru za 100,- Kč, rozebral, vyčistil, vyměnil jedno kolečko se zlomenými zuby, krokové kolo jsem dal z kvalitnějšího materiálu z 68.4, namazal, složil a ty čtyři dlouhé měsíce testoval. Při testu to dělalo -30 s/den, na ruce je to zatím podobné, na tom však zas tolik nesejde. Mezitím mi dorazilo (během pár dnů) pár NATO strapů 19 mm. No, tady je výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Paráda, vypadají moc pěkně. :-)A moc fajnový první komentář. Igeny patří, do každé pořádné chronorodiny. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Jsou krásný! To bych taky chtěl umět, zrepasovat si strojek... jak se ti to povedlo, nebo jsi hodinář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Pár měsíců jsem si pročítal místní vlákna, nakoupil kýbl primek, nastudoval odbornou literaturu včetně skript o kalibru 66 a 68, nakoupil nářadí a oleje, koupil lupu, rozebral pár strojků, po zemi hledal několik ztracených součástí, pak jsem to nasypal do pytlíku a hodil do kouta. Zkoušel jsem to znovu a znovu, naučil se vyndavat a znovu nandavat KIF, nandavat můstky, motat péro do pérovníku. Cvičně jsem kalibry 66 a 68 rozebral a složil mnohokrát. Pak jsem zprovoznil staré PS2, nějaký malý televize a pár dalších kousků. Do zblbnutí jsem to rozebíral, kontroloval, měřil odchylky všelijakým softwarem a hardwarem. Nejhorší je pro mě správně nasadit ručičky. Stálo mě to mnoho a mnoho hodin a nějaké peníze za hodinky a vybavení. Hodinář nejsem. Jen amatér. Prostě jsem si chtěl složit hodinky, co se mi líbí. Splnil jsem si sen . Výhoda je, že strojků je za malý peníz hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Tak to klobouk dolů a velká gratulace... ono co si člověk, udělá sám, udělá si nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Psal jsem jim email s popisem vad jak na reklamacni tak v kopii na vyrobne tech. reditele. Poslal mi soubor ze hodinky behem snad 2 mesicu pravidelne kontrolovali merenim nejakym pristrojem a zapisovali odchylky a vzdy byly v norme. Dale psal ze se na to samozrejme podivaji. Za nedlouho po nem mi psal primo generalni reditel ze se na to osobne podiva tak jsem zvedav Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkHahaha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Pár měsíců jsem si pročítal místní vlákna, nakoupil kýbl primek, nastudoval odbornou literaturu včetně skript o kalibru 66 a 68, nakoupil nářadí a oleje, koupil lupu, rozebral pár strojků, po zemi hledal několik ztracených součástí, pak jsem to nasypal do pytlíku a hodil do kouta. Zkoušel jsem to znovu a znovu, naučil se vyndavat a znovu nandavat KIF, nandavat můstky, motat péro do pérovníku. Cvičně jsem kalibry 66 a 68 rozebral a složil mnohokrát. Pak jsem zprovoznil staré PS2, nějaký malý televize a pár dalších kousků. Do zblbnutí jsem to rozebíral, kontroloval, měřil odchylky všelijakým softwarem a hardwarem. Nejhorší je pro mě správně nasadit ručičky. Stálo mě to mnoho a mnoho hodin a nějaké peníze za hodinky a vybavení. Hodinář nejsem. Jen amatér. Prostě jsem si chtěl složit hodinky, co se mi líbí. Splnil jsem si sen . Výhoda je, že strojků je za malý peníz hodně.Klobouček klobouček jsi frajer Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 (upraveno) Pro někoho je těžké zvládnout housle, nebo namalovat obraz a pro někoho opravit hodinky. Chce to taky jenom trpělivost a kladný vztah k věci. Pak je to už jenom radost, moc jsem toho zatím neudělal, ale pár kousku žije dodnes. Pokud se toho člověk nebojí, může si pak troufnout i na složitější věci. První zkouška,renovace ES, servis strojku, kompletace, seřízení. Zatoužil jsem po diplomatech, původní pouzdro a ručky , servis strojku, kompletace, seřízení, další odvážný krok-tepelné modření šroubků. Pak do mně vložil důvěru místni člen. Servis strojku, výměna dílů, číselniku, nová vložka lunety a korunka, seřízení a samozřejmě řemen . Další člen zatoužil po renovacčních Traktorech, zas servis a kompletace a seřízení. Co dát dobrému příteli když se žení? Zase stejný proces jako Diplomaty výše. Že by mi to stačilo, né, zas se objevil pěkný strojek v prodeji, nvím co z toho bude. Zatím jsem se pustil do tohodle. Upraveno 25. července 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Zekon: klobouk dolu jsi dobrej !!! Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Dík, nevím jestli dobrej, ale asi jo, nikdo si nestěžuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Psal jsem jim email s popisem vad jak na reklamacni tak v kopii na vyrobne tech. reditele. Poslal mi soubor ze hodinky behem snad 2 mesicu pravidelne kontrolovali merenim nejakym pristrojem a zapisovali odchylky a vzdy byly v norme. Dale psal ze se na to samozrejme podivaji. Za nedlouho po nem mi psal primo generalni reditel ze se na to osobne podiva tak jsem zvedav Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Hahaha! Nějak se to podělalo a odeslalo jen kousek odpovědi. Chtěl jsem napsat toto: Hahaha :D Přesně tohle odepsali mi. Vše prý bylo naprosto v pořádku, napsali mi nějaká čísla a rezervu chodu 38h. Dokonce i název stroje, na kterém byly moje hodinky testovány. Nakonec i pan generální ředitel odepsal a také se na moji reklamaci sám osobně podívá a zařídí aby proběhla v naprostém pořádku spolu s ředitelem výroby, který mi napsal totéž. Tak jsem zvědavý co a jak Spíše by se měl pan generální ředitel osobně podívat na lidi, kteří montovali naše hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Dík, nevím jestli dobrej, ale asi jo, nikdo si nestěžuje. jseš dobrej, Igeny od tebe šlapou jako ďas a když to tady čtu, tak jsem rád, že mám zrovna ty "tvoje" - žádnej problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 jseš dobrej, Igeny od tebe šlapou jako ďas a když to tady čtu, tak jsem rád, že mám zrovna ty "tvoje" - žádnej problémPriste budeme vedet na koho se obratit Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 To zekon ,: moc pěkná práce a klaním se předevšema co tohle dokážou. Pohřbil jsem asi dvě 68 a pak jsem usoudil že na to prostě nemam. V první řadě mě hrozně boleli oči z těch titěrností a v pak jsem si připadal že mam Parkinsona. Holt původní profesí automechanik jsem asi předurčen k ozubeným převodům jiných rozměrů. Je to krásný a hezky se na to kouká co dokážete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 (upraveno) Aspoň vodotěsné jsou Upraveno 26. července 2016 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak včera odevzdány k opětovné reklamaci na prodejně v Ostravě. Paní se málem propadala hanbou, ale v klidu jsme vše vyřešili a uvidíme jak dlouho bude oprava trvat a jestli bude vůbec opraveno. Prý jsem byl očekáván :-DTak až budou hotové, dám vědět. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ano. Ja se o tobe zminil ze se stavis Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ano. Ja se o tobe zminil ze se stavis Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkPřesně tohle mi bylo řečeno :-D Děkuji za podporu! Já se o tobě taky zmínil :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se