Fajkus Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Když tam jedno přidáš, budou cestovat dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Nejsem žádný velký foťák, ale pochlubim se, konečně jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 No vida. Gratuluji. Jak dlouho jsi cekal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Paráda, moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Půl roku jsem si to rovnal v hlavě, jonejonejone. Půl roku jsem čekal na dodání a potom měsíc u mého hodináře.Krom strojku je vše nové.Já ale nechvátal, já se hrozně rád těšim. Hlavně jsem se rozhodoval mezi dvěma barvama, ale tu druhou stejně ještě dám. Někdy, doufám, ................... určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Tož gratuluju Zdenku,vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Teď jsem z toho vedle jak ta jedle! Včera večer když jsem na ně koukal doma v tabletu tak byly normální černý s černou lunetou,prostě normální pěkný Igeny. Dneska to otevřu v telefonu a vidím nádhernou bordovou barvu. Tak teď nevim..........asi už mi z toho mr.dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Je to ne/umění vyfotit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ano bordo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ano bordoTak přemejšlím, jestli jsi do těch PRIMek trošičku nezabřednul pěkný je máš, pěkný !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ty bombírovaný ručky jsou fakt pecka, ale ten příplatek za ně taky. Nechal jsem manželce udělat renovaci s normálníma plochýma a sobě plánuju bombírovaný, tak doufám, že si toho nevšimne. Někde ušetřit musím :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Já ti to Tome vysvětlim, zabřednul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Taky v tom mám jasno, že zabřednul. Chronobundus udeřil primhorečkou a vyžaduje obklady na zápěstí. Normálka... Tyhle bakteriální nákazy se dají ještě přežít. Horší jsou virové chronoinfekce, to je vleklý a zničující. Podobně jako viry prasečí a ptačí chřipky i ty chronoviry mají svá čísla. Třeba takový virus 7750, a mutace- to jsou teda pořádný svině !!! Upraveno 14. října 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 A to ti ani nemůžu říct, do čeho jsem pad před chvilkou, hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Můžeš, já to unesu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Bojim bojim, že já neunesu tvůj příspěvek. Až budou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 klasik51: pěkné máš ty Igenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Zpátky doma s novým strojem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Tá viacfarebnosť strojovny je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 To je veliká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se