Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krasavci !

V 27. 11. 2016 v 8:55, financ napsal:

po dlouhý době jsem si trošku zarenovoval. Ciferník jsem už měl nějaký čas doma, dýnko a ručky jsou z původních Igenů, pouzdro je renovační nerez a luneta plechová

attachicon.gifDSCN1131.JPG

• po 2 týdnech...
Odesláno

Teď jsou konečně podle mých představ - kdo si počká... půl roku na hodinky... půl roku na řemínek... a po roce se splní sen :).

Odesláno

Ten řemínek šel mimo Elton... a já objednával jen díly, pak byly ještě chvíli u hodináře... ale počkal jsem si, to jo... čekalo se prý na kovovou vložku lunety... ale stálo to za to :)

Odesláno

Samozřejmě Jožko dá se na ně koukat ,máš je krásný, ale i ta tmavší barva indexů by se hodila k tomu  tvému krásnému řemenu víc než ta světlá.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Je to z popisu v prodejním inzerátu na Breitling navitimeru, ale ta cena - to bych tedy zvracel:

V roce 2014 proběhnul na hodinkách servis za necelých 12.500,-Kč - výměna pouzdra + korunky - byl tam drobný ťukaneček, tak se to nechalo vyměnit za nové, periodický servis, přetěsnění, vyladěníDoklady přiloženy. Vyměněno a objednáno v Carollinu. Vše je potvrzeno i v záruční knize.

Odesláno

Jo takhle, nedávalo to smysl. Se mi zdá levný pouzdro na Navitimery za 12,5. Nebude to jen tělo? Bez lunety, dynka....

kdysi nechával jeden kolega měnit pouzdro bez dynka, safír a ručky na IWC Mark XVI a stalo ho to 40.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...