Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavne korunka s krckem ma svoje opodstatneni - licuje s lunetou, ktera presahuje pres okraj pouzdra. Ja na renovacnich Igenech mam spravnou korunku, specifikoval jsem ji v pozadavcich, ale uz je to dost let nazpet.

Odesláno

A nenapsali ti za jak dlouho bude k dostání ??? 

Taky uvažuji o nějaké akvizici, tak ať jsem v obraze.

V 2. 3. 2018 v 14:43, Biges napsal:

Tak jsem si posílal žádost o renovační kalkulaci a jako nemají korunku s krčkem :( Nějak nemám chuť na tu jejich novodobou ošklivost... Řešil jste toto někdo? Jako s paní Krskovou se dalo dohodnout kde co, nyní je to obtížnější.

Odesláno

Hale, ptal jsem se i s tím, že třebas si počkám, ale paní říkala že neví, že toho mají hodně. Je to tak trochu jako asi za totáče - "neumíme, nemáme, nevíme kdy bude". Možná bych měl přbalit nějaké úzkoprofilové zboží jako... pozornost? Co je v dnešní době považování za nedostatkové? :)

• po měsících...
Odesláno

Co jsem se vrátil ze dne otevřených dveří v Eltonu a prohlídky muzea v NMnM (že já vůl tam jezdil), nemůžu přestat myslet na Igeny  :frusty:

Hrozně by mě lákaly renovační PS1, které bych si nechal postavit podle svých představ, ale když jsem tak pročetl toto celé vlákno a ty různé hororové historky z Eltonu, tak nevím zda se do toho vůbec pouštět a raději nepoptat nějakou hotovou renovaci z místní inzerce... 

Ruku na srdce, nejvíce by se mi líbily ve variantě bez data, ale bohužel když se pekla místní NoDate limitka, byl jsem ještě málo chronomagor a teď už jí asi od nikoho jen tak neseženu... koukal jsem však v tomto vláknu, že jeden ze členů si svoje noudejty v podstatě poskládal a tak si říkám, že naděje na bezdatumový Sporty žije...

Zároveň mám jeden dotaz. Mám doma po otci jedny hnědé Primky ve zlaceném pouzdře s datumovkou, nechci použít slovo NOS, ale řekl bych, že jsou fakt hodně zachovalé a minimálně nošené a že strojek bude ve slušném stavu. Nemám Prim bibli ale jsou to přesně tyto . Můj dotaz zní - co je v nich za strojek a dal by se případně použít k postavení mých Igenů? Druhý dotaz - šel by ze strojku nějak odstranit datový věnec a udělat z něj strojek bezdatumový? Představa že se mi pod nodate cifrem točí datum by mě přiváděla k šílenství.... nebo je lepší sehnat nějaký vyloženě strojek bez data (hádám kal.66) a pasoval by vůbec do Igenů? Poslední dotaz zní - není to moc prasárna? Myslím vykuchání těch hodinek a použití strojku.... Dostal jsem je sice od táty, ale přijdou mi prostě strašně ošklivý a nikdy jsem je nevzal na ruku...a říkám si, že takhle bych z nich alespoň použil to srdce a sestavil bych si hodinky, který bych nosil...

Co myslíte, je to blbost?

Odesláno

Moj nazor. Hidinky od tatu mech ako su. Ci su osklive ci pekne, su od tatu a netransplantuj casti z nich.

Kal 66 ti pasovat bude a za 200-300 najdes s dobrym strojcekom v pohode dake osklivaky navonok.

Odesláno

Moj nazor. Hidinky od tatu mech ako su. Ci su osklive ci pekne, su od tatu a netransplantuj casti z nich.

Kal 66 ti pasovat bude a za 200-300 najdes s dobrym strojcekom v pohode dake osklivaky navonok.

Odesláno

Asi máte pravdu. Rozmluvili jste mi to. Hodinky zůstanou uložené v hodinkovnici, leč jsou teda škaredé a na ruku je asi nikdy nevezmu :) stejně to teď není úplně na pořadu dne kvůli prachům, ale až budu mít prostředky, seženu strojek a nějakou tu renovaci zkusím :)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...