Gilius Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Pěkné...moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) kibi, kibi, nečti pomluvy a jednej přímo s primem, kolikrát to tady máme říkat? Kroutím hlavou, jak je ta renovace Igenů pořád populární, musím se přiznat, že jsem je zase za takový majstrštyk nepovažoval, spíš za takový civilní odvar orlíku - a ejhle, jak jsem byl vedle ! To, že zaujmou pořád další nováčky i v konkurenci, která na trhu hodinek do 10.000,- je - jak správně uvádí kibi, všude jich je dost a mají lepší specifikaci, než Igeny - nemůže být jejich pověstí ani sentimentem po komunistickým kšuntu, asi jsou to prostě naše hezký hodinky a jak můžou mít různý barvy, lunetu, ručky, řemínky, dýnka, tak je to prostě trefa. Upraveno 20. června 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 jak správně uvádí kibi, všude jich je dost Joooo??? A kde,smím-li se zeptat???? Taky bych jedny rád......zatím jsem viděl(na aukru) troje......ale cenu tlačej pěkně hore. Šest litrů za ně teda nedám(to je stejné,jako s Leteckýma)......i když...za letecké možná jo.....ale to ještě popřemejšlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) Gilius - myslel jsem, stejně jako kibi, že všude ja dost hezkých hodinek do 10.000,- Kč, které nejsou Igeny. Propána, vrak Igenů na aukru seženeš tak kolem tisícovky a dej si je normálka zrenovovat. Pakliže je nechceš do sbírky, nemá cenu kupovat drahé v dobrém stavu, protože stejně přijde pravděpodobně všechno vyměnit, snad jen dýnko (je nerez), strojek a ciferník, jsou-li v pořádku a je-li to tvoje barva, má cenu ponechat, je to vlastně taková poukázka na slevu. Ještě si k tomu kup nějakou 68ičku v nějakým pouzdře se šroubovacím dýnkem (ty bývají v lepším stavu) za dvě kila , abys měl jistotu, že kalibr bude OK, a pošli to do eltonu. Jak se kupuje 68ička jsem podrobně posal ve vláknu o žluťákách l.e. Za pár týdnů máš vymazlený Igeny. Upraveno 20. června 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Kdybych na nějakej,jak říkáš,vrak narazil....tak už ho mám.Poslední "vrak",co jsem viděl,začínal na nějakých 15 stovkách. Mám možnost buď koupit hodně gut stav(třeba Popshop nabízel-ty ale byly velmi pěkné!!!!),nebo se rvát o "vrak" s tím,že bude hodně vysoko.Alespoň takovou mám zkušenost..... Kalibr 68 neřeším.....ten mám hodně,hodně slušnej....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 http://www.prim.cz/kolekce/igen45 - dole píšou o tom jak jste si nechali pár kusu renovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) http://www.prim.cz/kolekce/igen45 - dole píšou o tom jak jste si nechali pár kusu renovovat Tady se můžeš juknout,jak to vznikalo..... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5901 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8112 ...a hodinky se,myslím,hodně povedly. Upraveno 20. června 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Joooo??? A kde,smím-li se zeptat???? Taky bych jedny rád......zatím jsem viděl(na aukru) troje......ale cenu tlačej pěkně hore. Šest litrů za ně teda nedám(to je stejné,jako s Leteckýma)......i když...za letecké možná jo.....ale to ještě popřemejšlím. Ony i ty Igeny se daji sehnat. Jen je potreba se obrnit trpelivosti. Ja jsem taky dlouho zadne nevidel a ted mam dvoje vraky, ze kterych jsem dal dohromady jedny pouzitelny (dokonce i nositelny). A staly me 100 za kus:) S temi mam v planu neeeekdy v budoucnu renovaci do ferrari red (jak jsem psal ve vlakne dream watch). Ale to je hudba budoucnosti. A pristi tyden si budu vyzvedavat jedny cerne v paradnim stavu po vycisteni a serizeni. Celkove naklady vcetne techto servisnich ukonu 1000 kc (plus remen). Az je budu mit, tak je postnu do sveho chlubiciho vlakna. Takze chce to jen shanet, ptat se a vydrzet. Sehnat se daji i pekne za slusne penize (na Aukru jsou ceny na muj vkus prilis vysponovane). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Ony i ty Igeny se daji sehnat. Jen je potreba se obrnit trpelivosti. Ja jsem taky dlouho zadne nevidel a ted mam dvoje vraky, ze kterych jsem dal dohromady jedny pouzitelny (dokonce i nositelny). A staly me 100 za kus:) S temi mam v planu neeeekdy v budoucnu renovaci do ferrari red (jak jsem psal ve vlakne dream watch). Ale to je hudba budoucnosti. A pristi tyden si budu vyzvedavat jedny cerne v paradnim stavu po vycisteni a serizeni. Celkove naklady vcetne techto servisnich ukonu 1000 kc (plus remen). Az je budu mit, tak je postnu do sveho chlubiciho vlakna. Takze chce to jen shanet, ptat se a vydrzet. Sehnat se daji i pekne za slusne penize (na Aukru jsou ceny na muj vkus prilis vysponovane). Vypadá to,že se přecejen zadaří ..jinak sháním,běhám,ptám se....všechno zbytečně,už přes rok(já je ještě ani neviděl naživo).ALe zase jsem narazil na jiné..... Fotky postni...na pěkné Igeny se rád(a určitě nejen já) podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Tak jsem prošel ty 2 vlákna, co sem dal Gilius a je to zajímavé čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Igny se dají fakt sehnat, jestli je chceš nosit často nebo pořád tak si kup na renovaci a dej je do nerezu. Jinak je budeš mít sežraný od potu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Igny se dají fakt sehnat, jestli je chceš nosit často nebo pořád tak si kup na renovaci a dej je do nerezu. Jinak je budeš mít sežraný od potu. No však jo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) Je pravda, že já ty svoje rozbruskou leštěný vraky Igenů dostal zadarmo jako bonus k takovým ošklivým šestibokým automatům 96, co jsem je za 400 v tom vetešnictví pod nátlakem koupil, abych měl kal.96 do nového pouzdra. (ještě jsem nevěděl, že budou nové diplomaty, ani že budou renovace Igen). A ono se mezitím ukázalo, že ty šestiboký 96 jsou tak hnusný, že je ani za komančů nikdo nekupoval (snad jen armáda jima odměňovala zasloužilé vojáky) a jsou tedy možná celkem vzácný, takže jsem na diplomaty dal normální televize a mám klenot ve sbírce a ještě k tomu Igeny na renovaci - bejvávaly časy Ale myslím, že Igeny se na druhou stranu dají sehnat lehčeji, než tehdá - je jich na trhu podstatně víc, jen o nějakou tu stovku dražší. Upraveno 20. června 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Historie týhle renovace je asi taková: vydražil jsem za zhruba litr Igeny na Aukru, už tak možná před rokem, ne-li dýl. Nějakej čas jsem je nosil, protože se mi tyhle hodinky hodně líbí. Je to jak říká cigi, považuju je za povedené hodinky, jako je i pár dalších kousků z prímové historie. Viděl jsem tady před časem jedny potápky, co prodával tuším spiderer, který byly hooodně podobný stylově. Ovšem Igeny mají pro mne navíc to kouzlo "našich" hodinek - s tím už jsem tady opruzoval před časem ve vláknu o původním českém kalibru, tuším. Já nejsem typický sběratel, líbí se mi, když věci slouží svému účelu (i když uznávám, že mít exemplář ve sbírce taky plní jistý účel :-)) a k tomu pro moje oko těm primkám trošku vadí to mosazné pouzdro. Dneska už jsme asi menší pankáči, víc dbáme i na to, jak věci vypadají a i z ohledu na funkčnost a praktičnost je ta ocel prostě lepší řešení. Mám takovou ideu, že ty hodinky, které se mi z historické produkce líbí, chci zachovat a "vylepšit" je o přidanou hodnotu větší praktičnosti. A protože se mi líbí, tak je i nosit nebo dávat darem, třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Klasika, Igeny do nerezu. Bylo měněno minutové kolo, setrvačka (to je, bohužel, k poznání, původně bylo kolo setrvačky pěkné mosazné) a kotva. Po prvním dni nošení +14 s. K nim kaučukový a černý řemínek z teletiny s bílým prošitím. Délka renovace 3 měsíce a nějaký drobný. Fotky omluvte, porád používám na focení jen telefon. Jinak pokračuji v hezké zdejší tradici nemluvit o penězích (pokud se něco nezměnilo, dýl jsem tady nebyl) :-) To, co vykukuje na té předposlední fotce vpravo, jsou jedny sporty dvojky, taková ta starší verze, který teda vykukujou a pokukujou docela závistivě... :-)Můžu se zeptat, za jak dlouho jsi je měl doma?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Můžu se zeptat, za jak dlouho jsi je měl doma?!? Je to v tý citaci, co uvádíš ;-) Trvalo to celé tři měsíce a asi týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) jo, fakt pekne... gratuluju ja kdyz tady procitam o firme PRIM (nw), o potizich, o cenach... tak me to dost odradilo, zvlast kdyz vsude je peknych hodinek dost... ale kdyz koukam na tyhle, tak se k te myslence mozna vratim...? Jasně, jdi do toho, doporučuju vřele všem. Ať už to dopadá jakkoli, tak je to prima osobní zkušenost. Někde jsem četl o společnostech, které "prodávají zážitky" - seskoky padákem jsou ty banální, vede tuším celodenní bagrování. Prim by mohl klidně tohle heslo o prodeji zážitků razit jako vlastní :-) P.S. Po seřízení ráno a celodenním nošení současná odchylka +-0s (!) Upraveno 20. června 2008 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Je to v tý citaci, co uvádíš ;-) Trvalo to celé tři měsíce a asi týden.No vidíš, to jsem teda pěknej blbec, četl jsem to zároveň při sledování fotbalu ... Každopádně moje renovace se trochu protahuje, mam je v Eltonu cca čtyři měsíce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 No vidíš, to jsem teda pěknej blbec, četl jsem to zároveň při sledování fotbalu ... Každopádně moje renovace se trochu protahuje, mam je v Eltonu cca čtyři měsíce ... V pohodě. Na jakých lhůtách jste se domluvili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 21. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 V pohodě. Na jakých lhůtách jste se domluvili?Lhůty už dvakrát uplynuly, nejdřív to byl konec května, pak dalších čtrnáct dnů ... Žíly mi to nerve, mam celkem frmol, takže na to nijak netlačim ... To ovšem neznamená, že bych ty hodinky nechtěl co nejdřív, to je jasný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se