Popelář Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Více než je zdrávo. Před pěti roky to ještě šlo. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Popelář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Nojono... ale sou fakt krásný:-) Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Pánové, pls, kolik si dnes řekne ELTON za renovaci SPORT jedniček?pocitej tak 12, kdyz si nebudes moc vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 pocitej tak 12, kdyz si nebudes moc vymysletVážně ještě udělají aspoň základ za 12? Jinak samozřejmě jo, jsou fakt dobrý ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Když už jedny mám, tak mi ani nevadí to zvyšování ceny Sice ho nechápu, ale nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Vážně ještě udělají aspoň základ za 12? Jinak samozřejmě jo, jsou fakt dobrý ;-)No, pouzdro 7.4K, cifr 2.2K s jinou barvou, než černou (bez původní matrice), bombírované ručky 1.7K = 11.3K jestli se nepletu... a to jsem bral nějaký střed, ze si nevymýslíš původní matrici, různé barvy lumi, inverzní věnec, průhled a kdoví co... pak to samozřejmě skáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jo a beru, že strojek (základ hodinek) si dodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) No, pouzdro 7.4K, cifr 2.2K s jinou barvou, než černou (bez původní matrice), bombírované ručky 1.7K = 11.3K jestli se nepletu... a to jsem bral nějaký střed, ze si nevymýslíš původní matrici, různé barvy lumi, inverzní věnec, průhled a kdoví co... pak to samozřejmě skáčeJo, tak pár renovací mám za sebou, ještě mám někde ty tabulky s ciframa, ale měl jsem pocit, že dnes už za těch 12 nedáš ani základ. Pokud jo, tak tím líp. Edit, našel jsem nějaký 2 roky starý nacenění, pohybovalo se to od 11 do 15 tis. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Tak úplnej základ s černym cifrem a niklovanýma/bílýma ručkama je za rovnou desku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Pánové díky za info, napadlo mne nechat zrenovovat červenáčky pro manželku k narozeninám, tak to by nemusel být špatnej nápad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Určitě ne. Sice červenej cifr natištěnej podle původní matrice bude stát 2.7K, ale do manželky to vraž.;-) ... teda prachy myslím samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Jo, to ja vrazim rad :-)) Nazhavim nejakou zkusebni komunikaci s Eltonem a uvidime, jaky bude vysledek :-) Moje renovacni premiera :-) Jo a jeste jeden dotaz, je lepsi nechat si predtim dat nekde strojek do kupy, treba u Valise, nebo jim do Eltonu muzu dodat nejakej v puvodnim a ne idealnim stavu? Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jo, to ja vrazim rad :-)) Nazhavim nejakou zkusebni komunikaci s Eltonem a uvidime, jaky bude vysledek :-) Moje renovacni premiera :-) Jo a jeste jeden dotaz, je lepsi nechat si predtim dat nekde strojek do kupy, treba u Valise, nebo jim do Eltonu muzu dodat nejakej v puvodnim a ne idealnim stavu?Dle mých zkušeností jistě jinde než v Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Dekuji moc za cenne rady, budu se jimi ridit a podam prubezne info/vysledek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jasně, podle zkušeností zdejších kolegů kdekoliv, jen ne v Eltonu :-) Objednej si díly a pak Ti to nějaký Tvůj hodinář složí. A nebo tondako umí zajistit i díly a strojek dle Tvých potřeb a dodá Ti hotové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Tak já jsem to ve finále dělal tak, že jsem do Eltonu dodal strojek po servise a zbytek už jsem nechal na nich. To bylo OK, problém byl, když dělali i servis strojku. @Karussell: Pokud jde o strojek a jeho úpravy, tak včas promysli zda s průhledem či bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 tak jak rikas je to asi take ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Díky Melly za info, já to ješte celý promyslím, narozky už asi nestihnu, byl by to stres, tak bych to nechal na Vánoce. V první řadě musím zjistit, jestli modrý, červený, nebo černý, pak dám do kupy strojek(asi bez průhledu, ale díky waranne za postřeh, budu na to myslet) a až pak to poputuje do Eltonu, nebo k Tondakovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Díky Melly za info, já to ješte celý promyslím, narozky už asi nestihnu, byl by to stres, tak bych to nechal na Vánoce. V první řadě musím zjistit, jestli modrý, červený, nebo černý, pak dám do kupy strojek(asi bez průhledu, ale díky waranne za postřeh, budu na to myslet) a až pak to poputuje do Eltonu, nebo k Tondakovi :-)Ještě u tý červený je třeba myslet na to, že není červená jako červená (strašný moudro), sám jsem měl vícero odstínů. Když to dohledám, tak ti k tomu něco pošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jak znám drahou, tak to vyhraje modrá...leda že bych udělal his and hers :-)) Mě by se líbily i černý s bílýma indexama, musím tady projet chlubící vlákno a trošku se poinspirovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se