Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Vážně ještě udělají aspoň základ za 12? Jinak samozřejmě jo, jsou fakt dobrý ;-)

No, pouzdro 7.4K, cifr 2.2K s jinou barvou, než černou (bez původní matrice), bombírované ručky 1.7K = 11.3K jestli se nepletu... a to jsem bral nějaký střed, ze si nevymýslíš původní matrici, různé barvy lumi, inverzní věnec, průhled a kdoví co... pak to samozřejmě skáče

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, pouzdro 7.4K, cifr 2.2K s jinou barvou, než černou (bez původní matrice), bombírované ručky 1.7K = 11.3K jestli se nepletu... a to jsem bral nějaký střed, ze si nevymýslíš původní matrici, různé barvy lumi, inverzní věnec, průhled a kdoví co... pak to samozřejmě skáče

Jo, tak pár renovací mám za sebou, ještě mám někde ty tabulky s ciframa, ale měl jsem pocit, že dnes už za těch 12 nedáš ani základ. Pokud jo, tak tím líp.

Edit, našel jsem nějaký 2 roky starý nacenění, pohybovalo se to od 11 do 15 tis.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Jo, to ja vrazim rad :-)) Nazhavim nejakou zkusebni komunikaci s Eltonem a uvidime, jaky bude vysledek :-) Moje renovacni premiera :-)

Jo a jeste jeden dotaz, je lepsi nechat si predtim dat nekde strojek do kupy, treba u Valise, nebo jim do Eltonu muzu dodat nejakej v puvodnim a ne idealnim stavu?

Upraveno uživatelem Karussell
Odkaz ke komentáři

Jo, to ja vrazim rad :-)) Nazhavim nejakou zkusebni komunikaci s Eltonem a uvidime, jaky bude vysledek :-) Moje renovacni premiera :-)

Jo a jeste jeden dotaz, je lepsi nechat si predtim dat nekde strojek do kupy, treba u Valise, nebo jim do Eltonu muzu dodat nejakej v puvodnim a ne idealnim stavu?

Dle mých zkušeností jistě jinde než v Eltonu.

Odkaz ke komentáři

Díky Melly za info, já to ješte celý promyslím, narozky už asi nestihnu, byl by to stres, tak bych to nechal na Vánoce. V první řadě musím zjistit, jestli modrý, červený, nebo černý, pak dám do kupy strojek(asi bez průhledu, ale díky waranne za postřeh, budu na to myslet) a až pak to poputuje do Eltonu, nebo k Tondakovi :-)

Odkaz ke komentáři

Díky Melly za info, já to ješte celý promyslím, narozky už asi nestihnu, byl by to stres, tak bych to nechal na Vánoce. V první řadě musím zjistit, jestli modrý, červený, nebo černý, pak dám do kupy strojek(asi bez průhledu, ale díky waranne za postřeh, budu na to myslet) a až pak to poputuje do Eltonu, nebo k Tondakovi :-)

Ještě u tý červený je třeba myslet na to, že není červená jako červená (strašný moudro), sám jsem měl vícero odstínů. Když to dohledám, tak ti k tomu něco pošlu. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...