Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Přemýšlím o nákupu prvních MS. Hodně mě táhne ten jednoduchý design a jednoručky. Narazil jsem na tuto edici. Více zde: http://www.meistersinger.com/index.php?id=815 Co si o tom myslíte, nevypadá to zle, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Tady to kluci z ChShopu více rozebrali: https://www.chronoshop.cz/meistersinger-no-01/meistersinger-n-01-city-edition-2017-praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Jo sú vydarene a prudko nositelne vďaka veľkosti za mna palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Jsou moc pekne, cena 40 papiru uplne v poho., ale Dave budou Ti male 40.mm je tak na moji ruku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Píšu že sú všetky kusy rezervované 10 kusová limitka je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Akorát snad jediné co mi vadí je Selitta 210, jinak limitka je to excelentní, pouze 10 kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Ja by som to pri tejto cene skusol keďže ide o limitku s dobrým motívom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Malé. Selitta. Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 (upraveno) Pavle, já jsem cílil na jiný model, ale tady se mi libí právě pražské dominanty. Jinak můj zájem byl původně zaměřený sem: https://www.chronoshop.cz/meistersinger-paleograph/meistersinger-paleograph-sc108 Nádherný strojek, přidané funkce a navíc 43mm, to mě velmi oslovuje. Není to prostě "obyč" MS, ale z mého pohledu velmi zajímavá a málo vídaná hodinka. Nejvíc mě bere komplikace a průhled. Upraveno 28. září 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 A propos, nemá to objednané někdo z místních členů? Je to o úhlu pohledu, ale líbí se mi to třebas daleko více než limitka PRIM s Karlem IV.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Ach áno tie sú o pár levelov vyššie ale hneď sme na štvornásobku ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Ale jen o "pár" levelů ... ta modrá je super, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Jo sú to krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 (upraveno) To jestli jsou malé je velmi subjektivní. Pro mě jsou akorát. Bohužel už jsou vyprodané Davide. Všechny. Můžu ti sem hodit akorát nějaké fotky https://www.instagram.com/p/BZbwoA7lWtv/?taken-by=chronoshop_cz Upraveno 28. září 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 (upraveno) Určitě, ostatně vlákno je na tento model ... já jsem vám je nechtěl brát z webu, moc pěkná fotka, mrskej to sem. Minimálně já se rád podívám, na Insta nelezu, ale to jsme si říkali. A pokud jsou úplně vyprodané, tak bych doporučil to napsat do tabulky, kde je stále možnost poptávky, kdyby se náhodou nějaký model uvolnil, pokud to je vyprodané, pak je to zcela pasé. Upraveno 28. září 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Sphinxx: 43mm, to uz je jina pro Tebe ale pokud jsou vyprodane...Ale ty 43 mm jsou k mani jeste ne? El Nano: urcite, ale ty mas trosku mensi ruku, nez Sphinxx ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 43 mm N1 mám a osobně bych dal přednost menším, záleží na ruce no, ale přijde mi, že 43 mm jsou tak na ruku od 20 více. 18,5 je pri jejich designu na hraně. je ale pravda, že jsou super a nosim je hrozne rad, i na velikost jsem si zvyknul. Za sebe bych ve 40 mm videl vyhodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 @tano: tak pro Sphinxe je cokoli pod 50 mm malé @sphinxx: když jsi u nás byl, zrovna jsme tam ty Paleography s šedým cifrem měli, mohl ses mrknout. Krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 --- Tano --- jo, 43mm je pohoda, alespoň tady, kde je absence lunety. Akorát cena, ta cena je extrém za který máš například Rolby. --- El Nano --- byl tam dost šrumec a dost lidí, nechtěl jsem zdržovat, ale začnu se o ně více zajímat. Nasypej sem fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Sphinxx: koukal jsem, ze to je raketa no..Byt Tebou vzal bych Rolby, sorry jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se