EngineerHack Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Zdravim,prednedavnom som objavil pre mna asi najzaujimavejsie hodinky od Nemeckych kolegov. Jedna sa o NOMOS Club a Club Datum:https://www.nomos-glashuette.com/the-watches/club/club/https://www.nomos-glashuette.com/the-watches/club/club-datum/ Ide o to ze na fotkach nakolko maju tie mensie nodate len 36mm a date 38.5mm su na pohlad o dost vacsie.Proste neviem ci je to ze maju take dlhe nozicky ale stale ako keby presahovali ruku majitela (na fotkach). Nikde som sa nedozvedel lug to lug distance a preto by ma zaujimalo ze na 17.5cm ruke ako by to sedelo.Ak dakto mate info alebo ste uz tieto hodinky dokonca vlastnili dajte mi prosim dajaky poznatok alebo info ake su v skutocnosti velke. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 nazdar Mal som oboje a myslim si, ze na tvoju ruku budu dobre aj tie vacsie. ja mam ruku cca 16,5cm a myslim, ze to nevyzeralo nepatricne. tie fotky dost casto skresluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 ahaaa a nahodou dajake fotky nemas? Najlepsie oboch hodiniek.Velmi sa mi to zalubilo a hram sa s myslienkou ze si ich zaobstaram.Skor ma oslovil manualny natah tak tie by som uvital. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Nomosky jsou moc pěkné. Dobrá volba. Měl jsem Cluby bez data. Zápěstí 18,5 cm a snesl bych ty větší... Ale ani těch 36 nevypadalo zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 (upraveno) Jestli umíš trochu anglicky, tak o rozměrech L2L diskutují zde: http://forums.watchuseek.com/f8/nomos-club-lug-lug-1965810.html ve stručnosti: Nomos Club 36mm-47 mm, Nomos Club Datum 38,5mm-48mm Tady píšou Nomos Club L2L 46 mm:http://wornandwound.com/review/nomos-club-club-dunkel-review/ tak to asi bude ve skutečnosti něco mezi tím. Upraveno 5. října 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 ah presne toto som potreboval len som sa dajako nevedel dohladat.Na date verziu tych 48mm mi trochu pripada vela .... ale tak tie nozky su ozaj dlhe na tychto hodinkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 (upraveno) ja mel na ruce 17,5cm ty date a sedely jak prdel na hrnec, neboj se toho Upraveno 5. října 2017 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Mám 38.5 Date na ruce cca 17.5 a naprosto super. Ty 36 bych asi snesl taky, ale co si pamatuju mají poměrově k pouzdru ještě trochu delší nožky než 38.5 a celkově ty Date jsou podle mě ideál a lepší volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Club no date na mém zápěstí 18,5 vypadají malé, žena zápěstí 16 a jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ještě je možnost Club Neomatik a ty mají 37mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willberich Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ještě je možnost Club Neomatik a ty mají 37mm. Club Neomatik jsem neznal a ted jsem zazil lasku na prvni pohled! WR200 je perfektni, stejne jako cele hodinky, ale mel bych strach z toho lesteneho pouzdra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Mám 38.5 Date na ruce cca 17.5 a naprosto super. Ty 36 bych asi snesl taky, ale co si pamatuju mají poměrově k pouzdru ještě trochu delší nožky než 38.5 a celkově ty Date jsou podle mě ideál a lepší volba. Vedel by si prosimta hodit dajake foto ?Tie hodinky ma dost beru a uvazujem o kupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Club Neomatik jsem neznal a ted jsem zazil lasku na prvni pohled! WR200 je perfektni, stejne jako cele hodinky, ale mel bych strach z toho lesteneho pouzdra..sa bojis ze puzdru spravis bibinku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Potrebuješ nutne ten dátum? Mne absolútne nechýba. A práve Cluby sa mi páčia bez neho. Ja mám zápästie nejakých 16,5-17cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 S datumem 38,5mm, urcite. Ty hodinky proste vypadaji proporcne mnohem lepe nez 36mm model bez data. Neomatic 37mm je zlaty stred Navic 200m, prepracovana korunka s lepsim tesnenim, lepsi sirsi rucky, celkove citelnejsi hodinky se silnejsi lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Pokusím se něco vyfotit. Neomatik jsou super, ale jako nevýhodu zas vnímám to, že jsou automaty. To je ale hodně o preferencích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 ...a nemaji datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 ako uz teraz pozeram to absolutne nebude jednoduchy vyber.Osobne preferujem manualny natah a plus datum.Ale su to paradne a nadherne hodinky a mozno ma to aj nuti ist do no date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Tady máš nějaký moje mobilovky. Datum je super věc, ale přežil bych i bez toho. Automaty bych ale nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Tak teraz uz viem ze ten datum nutne potrebujem ako aj open caseback a manual natah.Dakujem za fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se