lub Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 prodej ty poslední pětky - ze kterých stejně žádný fieldy neuděláš ani kdyby ses rozkrájel - a přidej se taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 existuje neco niternejsiho nez titanovy alba? ano, titanovy alba na natostrapu. 20BAR a 33gramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 lube, to je teda narez, 30g! Mimochodem je nosi i Seiya Japan, i kdyz pry jen na spani, pac jsou lehky a neznicitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Možná to tu někde padlo, ale po rychlém prolítnutí jsem tu informaci nenašla - jak dlouho jim luminiscence vydrží? Od 22:00 hod. (cca) - do kdy to jde přečist? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 jo jo, to jsem cetl . a je to fakt, noc jsou super, casto si je beru. lumi asi jako u lepsich seiko 5, v pohode vydrzi celou noc i v zime. lumi indexy v krajich a tvar rucek zarucuji skvelou citelnost.tyhlety maly hodinky mam hodne rad. casto premyslim o porizeni tech samych, se svetlym lumicfrem. abych mel dvojicku, pac jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Díky, já právě zvažuju (na noc) ještě timex expedition, ve stejném stylu, jenže timex má indiglo a to je paráda... ovšem tyhle alby jsou zase z titanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Zrovna ty Indiglo jsou sice praktické, to asi jo, ale jako hodinky by mě teda netěšily. Rozdíl bych viděl v tom, že Alba bych si vzal na ruku i přes den, aniž bych se styděl. Nic ve zlém... i Timex umí hodinky, když se jim chce. Ale já bych to viděl tak jak jsem to napsal, co se týče dvojboje Alba versus Timex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 No, praktický..hezky svítěj, ale musíš mačkat tlačítko. Proto na noc neberu digi třeba. Hlavně jak píše kolega...timexy jsou podle mě úplný lowend co se týče strojku a zpracování. Měl jsem anadigi timexy a to byl děs, jak ta vteřinovka skákala. 1,5 dopředu a půl kroku zpátky (jakoby se rozhodovala jestli jo nebo né ), mimo indexy.. expedition má možná povedený design a indiglo, ale to je asi tak vše. Na albách je navíc super to klenuté sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 (upraveno) Jasně, všechno chápu a beru na vědomí, díky. Já teď jedny timex expedition mám (a nevypadají zle, mají dokonce nalepené indexy), a právě to indiglo mi připadá strašně kouzelné. Proto jsem se předtím ptala na tu luminiscenci, pro porovnání, protože ty Alba se mi taky líbí. Nějak si to zpracuju. Upraveno 18. července 2019 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Katko, pokud se Ti líbí podsvícený ciferník - stejná ALBA se dělají s i full lumi- předpokládám podobnou parádu jako u větších ALBA AQGJ404 = viz tohle vlákno. Tyhle větší jsou v podstatě úplně obyčejné, nemají to kouzlo malých titanovek, ale ta lumi a přehlednost dialu musí být super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Timex - ** díky Indiglujaponci - *** a výše. Upraveno 19. července 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 tak jsem neodolal a musel jsem si je take koupit, dneska dosly a uplne prvni co me napadlo kdyz jsem je vybalil "smarja ty jsou ale maly" ale fakt jsou lehoucky a rekl bych takovy sympaticky, urcite jim dam sanci a zkusim je trochu ponosit a snad si zvyknu na to jak jsou prtavy a jenom dodatek, nas uzasny stat mi nauctoval 575,- celniho vypalneho + 200,- za to ze to za me ceska posta mohla vyridit, takze se mi hodinky celkem slusne prodrazilyU jakeho prodejce jsi je prosim objednaval? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Ja se do toho s dovolenim zase vlozim. V Evrope jsou v podstate nesehnatelne. Obcas nejaky prodejce jedny ma, vetsinou nejakym omylem. Ale spolehlive jdou koupit jenom z Japonska. Zkus eBay. Mimochodem, budu je kupovat dceri k narozeninam, tedy verzi APBT211 - to je nemlich to same, jen ma Tropicu misto titanoveho tahu. Ta mladsi si stezovala (pravem), ze je jedina v rodine, komu jsem jeste nekoupil hodinky. Dal jsem ji na vyzkouseni svoje APBT207 a budou uplne idealni. APBT211: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 little_w: díky moc, našel jsem na ebayi asi dvoje v Japonsku a ptal jsem se proto, že plazalien je kupoval letos, tak aby bylo vše OK:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 tak po 2 letech odhodlání, jsem je objednal z ebay:), snad to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 zdarec, omlouvam se za zdrzeni ale bral jsem to od tohoto prodejcesolid_store*japanhttps://www.ebay.com/usr/solid_store*japan?_trksid=p2060353.m2749.l2754 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 plazalien: díky? to je v poho, objednal jsem jinde, tak uvidíme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Tak uz jdou z celnice.V tydnu snad budou na poste.Uz se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 už jsem se dočkal a mám prcky na ruce, paráda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 no super! v realu tak maly nepusobej co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se