Hanesx Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 Ahoj pánové. Pročítal jsem forum a nenašel jsem to co hledám. Možná jsem špatně hledal. Chtěl jsem se zeptat. Když nosím jedny hodinky jen občas, cca tak jednou za dva až tři týdny, myslíte že je lepší je permanentně nechat točit ve winderu nebo vždycky odložit a pak zase vzít a rozběhnout? Jako kdyby to bylo co 3 dny tak není co řešit, ale jednou za 3 týdny třeba na par dnů? Co myslíte? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 to by mňe taky zajímalo .... někdo nějakej nápad ?
Karlos Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 (upraveno) Za mě rozhodně krabička. Nevidím jediný důvod nechat tři týdny běžet motor, abych se pak jednou projel. Občasné nošení jednou, dvakrát měsíčně bohatě stačí, aby se součástky udržovaly rovnoměrně namazané. Ale je to jen můj názor. V reálu je to spíš jedno, protože dnes sotva někdo vlastní a nosí jedny hodinky tak dlouho, aby se nějak projevil rozdíl. Upraveno 16. října 2017 uživatelem Karlos
Kid_A Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 Rozhodne to stridej. Trvale pretazenej automat neni nic dobryho
Hanesx Odesláno 17. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2017 V 16. 10. 2017 v 20:42, Radek124 napsal: Na quartzky stačí i ta krabička... Počkej, ony quartzky se nemusí natahovat ve winderu??? Teeeda, kolik já mohl ušetřit za elektřinu... :-D Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
filo-boxer Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Za me urcite krabicka, nema smysl nechat hodinky celou dobu bezet. V 16. 10. 2017 v 19:57, Kid_A napsal: Rozhodne to stridej. Trvale pretazenej automat neni nic dobryhoKide, co to je pretazenej automat? Pero se natahne na max a pak uz se prece nic nedeje, je tam prece pojistka.
Kid_A Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 V 17. 10. 2017 v 8:29, filo-boxer napsal: Za me urcite krabicka, nema smysl nechat hodinky celou dobu bezet. Kide, co to je pretazenej automat? Pero se natahne na max a pak uz se prece nic nedeje, je tam prece pojistka. Filo, sam sem byl prekvapenej, ale varoval me pred tim Marek Frydl. Pry dlouhodoby toceni ve vrtici udrzuje pero v permanentnim max natahu a vlastne ho tim nici. Prodavam,jak jsem koupil (urcite pouzil odbornejsi pojmy)
filo-boxer Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Jo, tak to chapu, max. natazeni dlouhodobe asi neni moc dobry. Ale pretahnout se nemuzou.
Americkej Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Takže když nosím automaty imrvére na ruce, ani na noc nesundavám (já se v noci děsně melu), tak to pro ně není dobrý. To mi ňák neštymuje...
Kid_A Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Americkej, nestli srovnavas nepravidelnej natah nosenim se strojovym natahem vrticek, tak pak se neni o cem bavit.
Americkej Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 No, rezervu nátahu zjišťuju tak, že je prostě sundám z ruky a čekám, kdy se zastaví. Tedy nějak předpokládám, (třeba mylně) že na tý ruce jsou taky plně natažený po většinu času. Jestli se Ti zdá zbytečný se o tom se mnou bavit, tak to nedělej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se