Přejít na obsah

"nezávislé" Kosovo  

124 hlasů

1. 1. Je správne uzna? nezávislé Kosovo?

• Áno
      24
    • Nie
      100

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Za me jen kratky nazor - je to obrovska zrada na srbech. A je to i zrada od nasi zeme, protoze srbove jsou a vzdy byli nasi spojenci, narozdil od nasich ostatnich slovanskych sousedu, napr. Polaci nebo Slovaci.

Albanci prece maji vlastni zem - Albanii. To, ze v tom bordelu nechteji zit, je neopravnuje zabrat srbske uzemi. Je to precedens, ktery muze v budoucnu umoznit napriklad rusum odtrhnout Karlovy Vary nebo polákům Těšín :gun_bandana:

Frantíku, poláci na těšínsku sice vždycky tvrdili, že ojczyzna (vlast) je Polsko, ale nikdo tam nikdy nechtěl jít. Určitě by se neodtrhli.

Upraveno uživatelem Honza49
  • Odpovědi 152
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Frantíku, poláci na těšínsku sice vždycky tvrdili, že ojczyzna (vlast) je Polsko, ale nikdo tam nikdy nechtěl jít. Určitě by se neodtrhli.

Na Bornholmu jsem se bavil s jedním z obyvatel a ten mi řekl,že ostrov má ideální polohu, leží těsně u Švédských břehů a do Dánska je daleko a právě proto jsou rádi,že patří Dánsku a neměnili by ani za nic :thumbsup_anim:

Odesláno

Mel jsem na mysli napriklad sedmidenni valku v roce 1919, provokace a represe v roce 1938 a agresi v roce 1968!

Odesláno
For maxs a japa: At uz jsou nase nazory na úlohu Slovenska za WWII trochu rozdílné, tak existuji dva důkazy o tom, jak jsme společně bojovali a umírali - ty dva důkazy se jmenují Jan Kubiš a Josef Gabčík :blowup:

Je sice pravda , že tam byli spolu , ale vše zařídil Kubiš . Podle posledních pátrání Gabčík potom střílel na auto ještě z pistole a trefil prd . Ale atentát byl mezinárodní . Někdo to tak potřeboval .

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno
A přestože znám dost lidí z těch "bojů" osobně tak musím říct ... je to síla...

Mne je z toho skôr tak nejak smutno. Príde mi to ako strašné svinstvo.

Inak klobúk dole pred ČT, že to vysiela.

Odesláno (upraveno)

Uznání Kosova zcela ladí do análního alpinizmu k Spojeným státům a je morální ostudou ČR. My jsme měli Mnichov Srbsko náš ponížený souhlas

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Já jsem teda obecně dost "proamerický", ale Kosovo... to se mi nelíbí.... muslim postoupil zase o kus dál...

Et tu Brute,et tu mi filli?

Návštěvník YPO
Odesláno
Já jsem teda obecně dost "proamerický"...........

MNĚ JE ZASE NEJLÍP NA CHATĚ :)

Odesláno
Uznání Kosova zcela ladí do análního alpinizmu k Spojeným státům a je morální ostudou ČR. My jsme měli Mnichov Srbsko náš ponížený souhlas

Z naší vlády je mi už delší dobu na blití

Odesláno (upraveno)
CT mně také dost překvapila... dost...

Nepřekvapila, jen chtějí vypadat jako nezávislý, demokratický, sdělovací prostředek. Už se o tom ,, trezorovým" dokumentu mluví nějakou dobu, tak měli máslo na hlavě. :) Bylo tam dost poradců, aby běžným lidem ,,vysvětllili", jak dokument správně chápat. I když, i poradci občas překvapili, neníliž pravda. ;)

Upraveno uživatelem BUBÁK
Odesláno (upraveno)

Musim uznat, ze je dost odvaha takhle otevrene informovat o nebezpeci albanske lůzy a jejich "boje za svobodu". Ale dekuju za to. Ten dokument byl sice trochu tendencni a prosrbsky, ale vesmes pravdivy!

Dnes se prilis prosrbske nazory nenosi a obhajoba multikulti je bezbreha. Omlouvam se, pokud moje nazory pusobi trochu radikalne, ale dlouho se timto tematem zabyvam a mam i par srbskych pratel, takze me toto tema vzdy nastartuje.

Kosovo je kapitola, ktera jednoznacne vyzniva pro srby a nechapu, ze to celej svet prehlizi. Je to obdoba naseho Mnichova jak vysita!

Valka v Bosne je uz trochu jina kapitola, presto ani tam neni nic cernobile. Dnes nikdo nesoudi chorvatsne fasisty ani islamisty z Bosny, ale srbove jsou na pranyri porad - to nejak nechapu! Nekomu holt lezi v zaludku.

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...