Přejít na obsah

"nezávislé" Kosovo  

124 hlasů

1. 1. Je správne uzna? nezávislé Kosovo?

• Áno
      24
    • Nie
      100

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, řekl bych, že třeba Chorvatsko své lidi (minimálně jednoho generála) taky mez. tribunálu vydalo.

Ač jsem proti uznání, nedá mi to se nezeptat: Nevzniklo náhodou také Československo tak, že bylo cizími mocnostmi proti vůli Rakouska i Uherska uznáno a následně došlo k odtržení a faktické samostatnosti?

• Odpovědi 152
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Vážený pane kolego, ale to je zcela něco jiného. Češi, ani Slováci v té době neměli samostaný národní stát, jako mají dnes Albánci /Albánie/. Proto nemohou být Albánci v srbském Kosovu národem, ale národnostní menšinou Srbska.

Upraveno uživatelem gandalf
Odesláno

Albánci maj Albánii ale diky bordelu, kterej si tam vytvorili, se tam logicky neda zit a proto jeste pred II. svetovou putovali do Jugoslávie. Je s podivem, ze Tito po valce nijak nezakrocil a problem prerostl. Presto si myslim, ze je to casovana bomba a po odchodu KFOR (a oni jednou odejsou) se otevrou stare rany. Srbove nikdy nepovolí a obavam se, ze zaplati daleko vetsi cenu :-(

Jinak Chrovate poslali do Haagu jen Gotovinu a pak male ryby. Tujman, kterej se stal nasledovnikem (alespon to hlasal) Pavelice, umrel v kliedu. Stejne tak Izerbegovic. O Taczim jako sefovi UCK vubec nemluvim - ten je premier :-)Samozrejme neobhajuju napriklad masakr ve Srebrenici, ale je potreba vedet, ze genocidu zacali Chorvate v Krajine a pak ve spojeni s Bosnakama proti srbum i v Bosne. A zvlaste pak v okoli Srebrenice. Kdo seje vítr........ (i kdyz je to trochu kruté)!

Odesláno
Albánci maj Albánii ale diky bordelu, kterej si tam vytvorili, se tam logicky neda zit a proto jeste pred II. svetovou putovali do Jugoslávie. Je s podivem, ze Tito po valce nijak nezakrocil a problem prerostl. Presto si myslim, ze je to casovana bomba a po odchodu KFOR (a oni jednou odejsou) se otevrou stare rany. Srbove nikdy nepovolí a obavam se, ze zaplati daleko vetsi cenu :-(

Jinak Chrovate poslali do Haagu jen Gotovinu a pak male ryby. Tujman, kterej se stal nasledovnikem (alespon to hlasal) Pavelice, umrel v kliedu. Stejne tak Izerbegovic. O Taczim jako sefovi UCK vubec nemluvim - ten je premier :-)Samozrejme neobhajuju napriklad masakr ve Srebrenici, ale je potreba vedet, ze genocidu zacali Chorvate v Krajine a pak ve spojeni s Bosnakama proti srbum i v Bosne. A zvlaste pak v okoli Srebrenice. Kdo seje vítr........ (i kdyz je to trochu kruté)!

Přesně tak... znal jsem osobně jednoho srba, který z toho pekla utekl až sem, ještě v první polovině 90tých let... V tu dobu jsem se o to nezajímal, ale jen z toho co vyprávěl mám elkem jasný názor... a to podotýkám, že to byl přesvědčený pacifista (fuj) a nikoliv žádný srbský nacionalista...

prostě a jednoduše se blíží další střet civilizací... jak již bylo předpovězeno...

Odesláno
Přesně tak... znal jsem osobně jednoho srba, který z toho pekla utekl až sem, ještě v první polovině 90tých let... V tu dobu jsem se o to nezajímal, ale jen z toho co vyprávěl mám elkem jasný názor... a to podotýkám, že to byl přesvědčený pacifista (fuj) a nikoliv žádný srbský nacionalista...

prostě a jednoduše se blíží další střet civilizací... jak již bylo předpovězeno...

Doufam, ze se zase najde nejakej Sobieski :gun_bandana:

Odesláno

Naprostej souhlas !

Odesláno (upraveno)

Nenapsal to diensbier?? Opravdu mi to připomíná teorii o tom, že přistání na měsíci bylo nahraný ve studiu v holywoodu, taky poutavý čtení. Uvidíme, jak rozhodne soud o karadžičovi, ale ten je samozřejmě taky zmanipulován zločinným imperialistickým natem, usa, evropskou unií, ods.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)
Nenapsal to diensbier?? Opravdu mi to připomíná teorii o tom, že přistání na měsíci bylo nahraný ve studiu v holywoodu, taky poutavý čtení. Uvidíme, jak rozhodne soud o karadžičovi, ale ten je samozřejmě taky zmanipulován zločinným imperialistickým natem, usa, evropskou unií, ods.

:sad01_anim: Máš to tam uvedený, kdo to napsal. Schází mě od tebe věcná argumentace. :crying_anim02: Pro ,,pobavení" se dá ještě číst třeba tohle:

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/06/...uh-otroctvi.htm

Upraveno uživatelem BUBÁK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...