sashator Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Přesně tak, ten font už u novějších modelů nepoužívali...právě font a 12 a 6 na cifru jsou jedny z prvků, který na této generaci miluju
MíraMíra Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Taky si byl až dnes. Škoda, že jsem to nevěděl.Tak jsem se aspoň vyfotil s Šebrlem.
Vit Odesláno 22. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Z časových důvodů pátky na SEW nestíhám a jezdím až v sobotu.
Kid_A Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 paradni hodinky. a myslim, ze idealni kus na tvou ruku.
Vit Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Díky, když jsem na SEWu zjistil, že IWC s tímto (Gentovským) tvarem pouzdra u ING. končí a následně vyráběné INGy budou vypadat TAKTO, je má radost z nich ještě větší ...
Vit Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Budou to houby ING. ani to nemají napsáno na cifru ... Upraveno 23. října 2017 uživatelem Vit
sashator Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Souhlasím s tebou, taky mi tahle verze nic neříká...na druhou stranu maj blíž prapůvodním ingům..aspoň ten nápis tam nechta ale mohli
Vit Odesláno 24. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Ne vždy se něco leskne, toto je taková nenápanější tvář těchto hodinek.
bandicoot Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 (upraveno) Mně na nich vždycky nejvíc braly ty leštěný hrany prostředních obdélníkových článků. Už sem je jednou málem koupil ale byly nešetrně přebroušený. Nový Ingy jsou nezvyklý, ale na živých fotkách nevypadaj vůbec zle. Byť jsou jednoduchý jak seika za trojku, tak já v nich to supr zpracování vidím. Nicméně i na nich je vidět, jak moc skvělá byla ta retro řada "vintage", tam byly jak Akváče, tak i Ingy lepší než nová produkce. Upraveno 25. října 2017 uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se