sashator Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Přesně tak, ten font už u novějších modelů nepoužívali...právě font a 12 a 6 na cifru jsou jedny z prvků, který na této generaci miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Totalni libovka tahle fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 děkuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Taky si byl až dnes. Škoda, že jsem to nevěděl.Tak jsem se aspoň vyfotil s Šebrlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Z časových důvodů pátky na SEW nestíhám a jezdím až v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Slintam, paradicka! IMHO nej inzenyri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 paradni hodinky. a myslim, ze idealni kus na tvou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Krásnej detail! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Relief par excellence:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Díky, když jsem na SEWu zjistil, že IWC s tímto (Gentovským) tvarem pouzdra u ING. končí a následně vyráběné INGy budou vypadat TAKTO, je má radost z nich ještě větší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Budou to houby ING. ani to nemají napsáno na cifru ... Upraveno 23. října 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Souhlasím s tebou, taky mi tahle verze nic neříká...na druhou stranu maj blíž prapůvodním ingům..aspoň ten nápis tam nechta ale mohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Sakra, kam ten svet speje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ne vždy se něco leskne, toto je taková nenápanější tvář těchto hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 a kalibr ze Sellity SW300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 (upraveno) Mně na nich vždycky nejvíc braly ty leštěný hrany prostředních obdélníkových článků. Už sem je jednou málem koupil ale byly nešetrně přebroušený. Nový Ingy jsou nezvyklý, ale na živých fotkách nevypadaj vůbec zle. Byť jsou jednoduchý jak seika za trojku, tak já v nich to supr zpracování vidím. Nicméně i na nich je vidět, jak moc skvělá byla ta retro řada "vintage", tam byly jak Akváče, tak i Ingy lepší než nová produkce. Upraveno 25. října 2017 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se