Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno
uvazuju o tehle Junkers - titan, chrono, WR 5 ATM, mechanicky natah... :)

chtel bych se zeptat - jestli s nimi mate nekdo, prosim, zkusenosti? a jaky je v nich stroj - rusky 3133? a velikost - 39mm? :)

Zkus se podívat sem: Junkers

V těch je ETA 7750, průměr 43 mm a váží přes 10 deka...

Pokud jsou chronografy Junkers a Zeppelin v ceně okolo ? 400, je v nich Poljot 3133 nebo modifikace.

Odesláno

kibi,kibi,KIBI....Junkersy MUSÍŠ mít s vlnitým plechem,Iron Annie.....tohle nekupuj,takovejch je všude spousta. Když Junkers,tak vlnitej....... ;)

Mimochodem,právě zájem o Junkersky mne sem,na Chronomag,zavál.......poté jsem ale prozřel a dnes již vím,co chci..... ;) :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno
to kibi: a co tohle, tam je alespoň nějaká historická inspirace... http://www.mdmarketing.de/shop/junkers-mec...3-mechanik.html

Tak tohle se mi líbí velice moc !

Je tady někdo kdo je vlastní, nebo je někde možnost vidět i jiné fotky ? (ať se snažím, jak se snažím, tak nenalézám - nebo špatně hledám...)

Sklo je rovné nebo vypouklé?

Jaká je šířka řemenu?

Případně uvítám i jakkékoliv postřehy a názory B)

Odesláno
Je tady někdo kdo je vlastní, nebo je někde možnost vidět i jiné fotky ? (ať se snažím, jak se snažím, tak nenalézám - nebo špatně hledám...)

Sklo je rovné nebo vypouklé?

Jaká je šířka řemenu?

Sklicko je ploche, safirove, sire remnu je 22mm. Tay mas nejake fotky ...

junkers_chronograph_6524_3_1024q.jpg

16_junkers_mech_chr_6524_2_806.jpg

16_junkers_mech_chr_6524_2_807.jpg

65243b.jpg

Odesláno

Děkuji mnohokrát. :)

Pomohl jsi mi vyřešit jedno déletrvající dilema a teď už akorát budu řešit kde je koupím (případně s jakou barvou znáčku, ale asi stříbrnou) a jestli tomu bude slušet řemen s dvěma nýty B)

mimochodem - luneta je otáčecí ? (případně - jedním nebo oběma směry?)

Odesláno
Pomohl jsi mi vyřešit jedno déletrvající dilema a teď už akorát budu řešit kde je koupím (případně s jakou barvou znáčku, ale asi stříbrnou) a jestli tomu bude slušet řemen s dvěma nýty B)

mimochodem - luneta je otáčecí ? (případně - jedním nebo oběma směry?)

Videl jsem oboje, pokud mas rad hnede remeny, volil bych zlatou barvu znaku, pokud spis radeji cerne, pak stribrnou. Zda je luneta otaceci si bohuzel nepamatuju, ale myslim, ze spis ne.

Odesláno
Videl jsem oboje, pokud mas rad hnede remeny, volil bych zlatou barvu znaku, pokud spis radeji cerne, pak stribrnou. Zda je luneta otaceci si bohuzel nepamatuju, ale myslim, ze spis ne.
Jestli mám rád hnědé řemeny.....u mě to bude řemenová premiéra - zatím jsem doposavad nosil pouze tahy B)

...ale začínám si myslet, že hnědý řemen bude asi stylovější.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Na začátku sprna jsem si koupil typ 6256 s eta2824. Měřil jsem přesnost, den nošení, noc na stolku. První den byla odchylka +20sec a postupem času se snižovala. Po třech měsících zaběhnutí, je odchylka za 24 hodin +4,5sec ( +/- 0,5 sec ). Jediná výtka patří poměrně malé, hůře čitelné datumovce, ale za 8000 perfektní přesnost. Takže max. spokojenost!

post-4518-1227201974.jpg

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
Na začátku sprna jsem si koupil typ 6256 s eta2824. Měřil jsem přesnost, den nošení, noc na stolku. První den byla odchylka +20sec a postupem času se snižovala. Po třech měsících zaběhnutí, je odchylka za 24 hodin +4,5sec ( +/- 0,5 sec ). Jediná výtka patří poměrně malé, hůře čitelné datumovce, ale za 8000 perfektní přesnost. Takže max. spokojenost!

Chtěl bych požádat o radu. Vlastním také výše popsané hodinky Junkers. Koupil jsem je na vánoce 2007 v Přemyslovské. Asi po roce každodenního nošení se začaly nepravidelně předcházet někdy až o 5 minut za den. Dohodl jsem se tedy s prodejcem na záručním seřízení a poslal je poštou do Prahy (jsem z Brna). Když se hodinky vrátili, tak první měsíc šly přesně, ale pak se začaly zpožďovat. Teď naberou asi 2-3 minuty za 24 hodin.

Chtěl bych se tedy poradit jak postupovat dál. Jestli je znovu poslat do Přemyslovské na seřízení (ale z jejich posledního jednání jsem pochopil řešit reklamaci poštou je obtěžuje a že by bylo lepší přijet osobně) nebo jestli bude porblém jinde? Nejlepší by samozřejmě bylo, kdybych záruční opravu/seřízení mohl zařídit přímo v Brně. Případně mně prosím poraďte, kam je v Brně chodit seřizovat, až jim záruka vyprší.

• po měsících...
Odesláno
Chtěl bych požádat o radu. Vlastním také výše popsané hodinky Junkers. Koupil jsem je na vánoce 2007 v Přemyslovské. Asi po roce každodenního nošení se začaly nepravidelně předcházet někdy až o 5 minut za den. Dohodl jsem se tedy s prodejcem na záručním seřízení a poslal je poštou do Prahy (jsem z Brna). Když se hodinky vrátili, tak první měsíc šly přesně, ale pak se začaly zpožďovat. Teď naberou asi 2-3 minuty za 24 hodin.

Chtěl bych se tedy poradit jak postupovat dál. Jestli je znovu poslat do Přemyslovské na seřízení (ale z jejich posledního jednání jsem pochopil řešit reklamaci poštou je obtěžuje a že by bylo lepší přijet osobně) nebo jestli bude porblém jinde? Nejlepší by samozřejmě bylo, kdybych záruční opravu/seřízení mohl zařídit přímo v Brně. Případně mně prosím poraďte, kam je v Brně chodit seřizovat, až jim záruka vyprší.

Nepravidelné predchádzanie nie je práve znakom dobre fungujúceho stroja_ aj ked nie som hodinár toto myslím nie je dobrá správa. Ak ta teda stáli dosť na to aby si cestoval_ bude lepsie si spraviť vylet_ položiť ich na stôl a chcieť svoje !

Keby si neuspel a naozaj by boli napriek nastaveniam stále nestabilné...daj o tom aspoň vediet. Ja som si jedny pred časom kúpil z Tábora_ Eta 2824 je zatial do +10 za den. No ak sa mi stane niečo podobné - budem pekne mrzutý !

Veľa štastia - a nenechaj to plávať - ide o ich prestige a tvoje peniaze. A+

Odesláno
Nepravidelné predchádzanie nie je práve znakom dobre fungujúceho stroja_ aj ked nie som hodinár toto myslím nie je dobrá správa. Ak ta teda stáli dosť na to aby si cestoval_ bude lepsie si spraviť vylet_ položiť ich na stôl a chcieť svoje !

Keby si neuspel a naozaj by boli napriek nastaveniam stále nestabilné...daj o tom aspoň vediet. Ja som si jedny pred časom kúpil z Tábora_ Eta 2824 je zatial do +10 za den. No ak sa mi stane niečo podobné - budem pekne mrzutý !

Veľa štastia - a nenechaj to plávať - ide o ich prestige a tvoje peniaze. A+

Kamarád má přesně tenhle model, za rok a půl dvě reklamace kvůli brutálnímu předcházení, což mě dost mrzí, protože jsem o nich přemýšlel a teď začínám mít dojem, že to není ojedinělé :(

Odesláno
Kamarád má přesně tenhle model, za rok a půl dvě reklamace kvůli brutálnímu předcházení, což mě dost mrzí, protože jsem o nich přemýšlel a teď začínám mít dojem, že to není ojedinělé :(

Ešte raz_ moje nespravia denne viac než 10s /ale nosím ich stále 23h.den/_ tá ETA je slušný stroj_ a toto možu byť aj iné dôvody.... beztak najdôležitejšia vec : Automaty sú otázkou lásky k strojčeku_ "zázraku" samonáťahu...aj tie najlepsie robia +2/5 s denne. Ak chces presnost kúp baterkáč.

p.s. musím ti dať zapravdu - kredit tu vysoký nemajú ;) aj keď to asi nebude práve pre presnosť...

p.s2. ja som neodolal a jedny som kúpil_ hold ked musíš tak musíš ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...