Přejít na obsah

Rolex Daytona Ceramic 116500LN

tedwine

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

2scottsdale: Sorry za "politický" příklad, ale být třeba hongkongskej číňan, možná bych taky zvažoval rychlou konverzi majetku do něčeho likvidního a dostatečně movitého (investiční zlato, hodinky, bitcoin,...), než mi Peking zavře krám, zmrazí účty a rodině zajistí "převýchovně-motivační pobyt" na poušti Gobi...  :skull:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2scottsdale: Sorry za "politický" příklad, ale být třeba hongkongskej číňan, možná bych taky zvažoval rychlou konverzi majetku do něčeho likvidního a dostatečně movitého (investiční zlato, hodinky, bitcoin,...), než mi Peking zavře krám, zmrazí účty a rodině zajistí "převýchovně-motivační pobyt" na poušti Gobi... :skull:

Podľa toho sa asi vsetcia ?hongkongský Číňania? inšpirujú.

Odkaz ke komentáři

Niekto ano, ja nie. Celkovo nie som ochotny priplacat nad retail.

Mam to stejne, ale pokud nekdo chce utratit 100% navic, tak je mi take fuk. Asi zatim tak dobre neziju abych daval dvojnasobky od retailu :-)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Mna by dost zaujimalo,ze ci je niekto ochotny,za tie keramicke Daytony 116500LN,dat tych 22kEUR??..Dufam ze sa tato otazka nikoho nedotkne..

videl jsem nedavno v Londyne jedny z 2018 za "pouhych" 24k ? ... uz sou prodany, lidi maj dneska proste penez jak sracek ...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...

Zkoušel jsem poptat Daytony v Londýně a zde je nejzajímavější část odpověďi:

For complete transparency, I should make you aware from the outset that our company policy is to never close our register of interest. However, I should forewarn you that this means the register could be of a substantial size. Consequently, it is not possible to provide a timescale of availability, or guarantee ever being able to obtain this particular watch for you .  Due to limited number of the Rolex Cosmograph Daytona M116500LN-0002 made available to us, we factor in the purchase history of customers on the register prior to allocation.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...