Ohm-Aztec Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Od ledna 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Ty budou tak 38 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Jojo, zdá s, že pouzdro je stejný jako současný Khaki Field Mechanical s datem. Takže 38mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Už jsme je naťukli ve vedlejším vlákně, ale tady to pasuje líp. Konečně "dateless" verze pro puristy Tady ještě jednou instagramová víc z boku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Jsem zvědavej na lumi, snad bude lepší než u dosavadních modelů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 To pochybuji. Myslím, že to bude Hamilton klasika. Leč hodinky jsou krásné a rozhodně nad nimi budu přemýšlet. Díky za zajímavý podnět k přemýšlení:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Lumi je na HMLTN špatná, ale i tak kdykoliv v noci poznám, kolik je... Myslím, že tímhle modelem dostane většina military hodinek docela na prdel (původ, autentičnost, vzhled, cena, ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 To vypadá moc dobře. Občas lituji, že jsem svoje khaki mechanical prodal kolegovi, na víkendy byly nepřekonatelné. Nakonec mi vadila snad jen ta "šedivá" barva ciferníku. Doufám že i cena zůstane rozumná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Lumi je na HMLTN špatná, ale i tak kdykoliv v noci poznám, kolik je...Jo, já na svejch Hamiltonech taky, ale musí bejt rozsvíceno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Micey zabil ale musím s ním bohužel souhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Jo, já na svejch Hamiltonech taky, ale musí bejt rozsvíceno.. No to samozřejmě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Hamilton v komentářích na Instagramu potvrzuje stejné pouzdro jako u současného modelu: 38 mm, ruční nátah... Doporučená cena: 57 240 JPY Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Jestli budou třeba do těch deseti litrů (jakože proč by nebyly), tak to budou ultimátní tooly. Dokážu si představit, jak je pomalu sám láskyplně dojebávám a k těm vintage ručkám doladim i pouzdro. K tomu hnědýho koně a jedeme si. Fakt se na ně těšim. Je to takovej malej, levnej splněnej sen. Fakt dobrej tah - jako move, ne bracelet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Já už si nějakou dobu říkám, že bych se k hamiltonům vrátil a tyhle by to mohly rozseknout. A souhlas s pánem nade mnou, dojebat se s nima k důchodu. Jak jsou malé, tak se za těch 20 let na té mé stařecké ruce budou nosit fajně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Souhlas s oběma pány nade mnou A pak v tom důchodu je může člověk věnovat třeba vnukovi jako v Pulp Fiction a ještě mu namluvit, že jsou z války ve Vietnamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Tak to jsou fajn informace (cena, pouzdro), skoro to vypadá, že po silvestru tu bude hromadná objednávka military hodinky chci už delší dobu, ale na stávajících mi vadil ten datum, i ta modní vintage lumi se mi u nich líbí...jak je to u hamiltonů s WR 50m, koupete se s nima? Předpokládám, že bazén by měly zvládnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Já když jsem měl ty svoje první týden (navíc jsem byl začínající chronomagor) tak si pamatuju, jak mě někde chytl slejvák a já páč byl v krátkým rukávu, tak jsem si je chránil druhou rukou před kapkama deště, aby se mi nenamočily Takhle už bych sice dnes nejančil, nicméně i tak bych s nima do vody nikdy dobrovolně nevlez... osobně jak to nemá šroubovací korunku, tak se vodě vyhýbám. Navíc mě pořád děsí nějaké vlákno (už nevím, zda jsem ho viděl tady, nebo na zahraničním fóru), ve kterém týpek psal, že se se svýma 50m WR Hamiltonama vykoupal a ty se mu pak zapařily... vím, že Hamilton má někde tabulku, podle které by těch 50 WR měl být cajk, ale asi bych měl strach... ale já jsem posera no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 WR 50m je málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Nedobro dosli Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Další foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se