Ohm-Aztec Odesláno 24. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Nedobro dosli Naštěstí to není moje foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirino Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Ohm-Aztec: Jakým mechanismem došlo k aktivaci rosného bodu? Vzals je do větší hloubky, nebo sis jenom pořádně umyl ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 (upraveno) Další informace na WaW http://wornandwound.com/hamilton-brings-back-affordable-classic-new-khaki-field-mechanical/ Upraveno 26. listopadu 2017 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 (upraveno) Ohm - Aztec.... tak aspoň ze tak...uz se myslel, ze byly tvoje:))) Upraveno 26. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 kukam, ze ta cena je vyssia, ako u sucasnych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Jsou sice dražší, ale pořád za hubičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Hosi, tak tohle se mi hodne libi. Jak klasicke mechanical s date jsou takove nudne, tak tohle je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) jo, vypadaj velkoparadnicky. poradna konkurence timefactorskym Smiths PRS-29.... Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 smiths su pekne, ale tie dlhsie nozicky su trochu vopruz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Smiths jsou super, ale presne, delsi nozky jsou vopruz a od Eddieho uz ani stezejku... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) dobry postreh, panove, s téma nožkama! souhlas. a obecne myslim, ze zpracovani hamiltonu bude jina kategorie, nez smiths. Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 dobry postreh, panove, s téma nožkama! souhlas. a obecne myslim, ze zpracovani hamiltonu bude jina kategorie, nez smiths.chapem tomu dobre, ze to bude kategoria vyssia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Super kukačky, to teď bude dilema, jestli držet i starou verzi nebo jít jen do té nové. Budu se těšit na živé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Super kukačky, to teď bude dilema, jestli držet i starou verzi nebo jít jen do té nové. Budu se těšit na živé fotky.Přesně tohle už teď řeším. Ale vzhledem k tomu, že ty současné se líbí přítelkyni a dělá si na ně trochu zálusk, tak asi doma zůstanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Přesně tohle už teď řeším. Ale vzhledem k tomu, že ty současné se líbí přítelkyni a dělá si na ně trochu zálusk, tak asi doma zůstanou ty si ale dieta stasteny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Asi půjdu proti proudu, ale už z fotek se mi ty starší líbí mnohem, mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Asi půjdu proti proudu, ale už z fotek se mi ty starší líbí mnohem, mnohem víc.jedny su zrovna v predaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Měl ty moje na ruce, ale asi to nebylo úplně vončo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Měl ty moje na ruce, ale asi to nebylo úplně vončo Sent from my iPhone using Tapatalkbude nejaky rozpistany, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Ne ne, psal jsem to jako nezúčastněný pozorovatel, ne jako potencionální zájemce jednoho nebo druhého modelu. Nějak mi na tom novém nesedí dvě barvy lumi ruček a indexů, ale s odkazem na buhvíco z historie, jak je tady velkou oblibou, to může naopak pro někoho být jeden z hlavních důvodů, proč se mu líbí víc. Navíc datum beru u hodinek jako bonus, ale chápu, že každý to má jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se