Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

^_^ Z konske riti? 22/20? Poslal bych po planovane kvetnove navsteve beskydske chronobunky uzeneho norskeho lososa... :wub: At nemachruje Fanous sam.

Pozor, můj prapraděda se jmenoval Baloun...

Odesláno

Všechny vás tu zdravím, nechci nějak plevelit, ale zde je asi největší pravděpodobnost, že by si někdo všiml mého dotazu ohledně řemenu. Takže byl by někdo schopný a ochotný udělat něco podobného jako je na fotce? Samozřejmě vše zaplatím a to nejen penězi ale i neskutečným vděkem a budu všude chválit...

post-25778-0-96549600-1395139950_thumb.jpg

Odesláno

Koukal jsem, že už tu nějakou dobu nebyl přítomný, ale zkusím to za to nic nedám, díky moc. A ještě se rovnou zeptám, zda někdo neví kde bych si mohl nechat něco i natisknout? Googlil jsem, ale nějak se v tom vůbec nevyznám...

Odesláno

ja si koupil ze statu vintage baseballovou rukavici a zrno mi z ni udelal remen, ale tam bylo min potisku..

To také není úplně špatný nápad, jen někde sehnat to co bych chtěl já, každopádně díky za tip ;)

Odesláno

Koukal jsem, že už tu nějakou dobu nebyl přítomný, ale zkusím to za to nic nedám, díky moc. A ještě se rovnou zeptám, zda někdo neví kde bych si mohl nechat něco i natisknout? Googlil jsem, ale nějak se v tom vůbec nevyznám...

Ahoj, robim rozne potlace na rozne matrose ale koza tak ako zrno pise je lepsie vypalovana a hlavne je tostabilne, nemusis sa bat ze sa to oderie pouzivanim

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...