lib Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Bandi, vypadá to úplně dokonale! Gratuluju! Ale teď aby ses bál s tím být potmě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 naozaj luxus... veľmi dobrá kombinácia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) Bandi, vypadá to úplně dokonale! Gratuluju! Ale teď aby ses bál s tím být potmě: vypadá jako Baker jo a Bandi moc pěkná kombinace, jen nevím jestli bych chtěl s Bakerem být každý den Upraveno 12. října 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 fakt krasa..Jen by me jeste zajimalo, odkud se tam u vas berou ty Orliky? Vy tam mate nejake orli hnizdo, nebo co kua?Taky chci jedno orli vajicko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Ten vlkouš se k Orlíků krásně hodí, gratuluju ke vkusné kombinaci. Asi to bude tím, že i ta původní guma je taková šedá, tak mi to tam sedí... A když vidím tyhle Primky, úplně mě to stáhne u srdíčka, jsou to imho nejhezčí československé náramkové hodinky v historii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Bandi, tohle je fakt pecka. Mne by to nenapadlo. Ty Orlíky tím získaly další rozměr. Hm, asi vím, co k Heritage Edition :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 nový remeň od Ondra hodinkám podľa mňa pristane posudte sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Ten Bandiho vlkouš je dobrej, zatím asi nejlepší kombinace hodinky X řemen tady na fóru.Stejně je to ale divná ryba - jméno má po vlkovi, ale kůži jako had Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Ziram. Hodinky jsou ted noblesa sama. Na Orliky to nej co jsem videl, bohuzel jen na fotce. Az pojedem v lete do zoo musim te (to) videt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Moc hezká prácička,zrovna se v brzké době chystám ,že si zkusím taky nějakej řemínek vyrobit,takže tohle je pro mě velice pěkná inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 (upraveno) moji poslední dva home-made mazlíci.. ručně šité..120/75 mm, 24/24 mm, síla 4 mm.. Upraveno 23. října 2010 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Dnes dorazil kousek od mistra Šímy, tímto mu moc děkuji za výbornou práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Když jsem viděl ty Orlíky, musel jsem si podobný řemen ze stejného materiálu nechat udělat a dneska přišel. Je super, akorát jsem zvědavý, jak dlouho vydrží, ta kůže mi připadá strašně jemná..... Protože nemám u sebe foťák, tak aspoň 2 fotky z mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Neboj je pěkně nafutrovanej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 (upraveno) Řemen mám už delší dobu k focení jsem se dostal až teď,ale zaslouží si poděkování a pochvalu. Upraveno 1. listopadu 2010 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Řemen mám už delší dobu k focení jsem se dostal až teď,ale zaslouží si poděkování a pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Řemen mám už delší dobu k focení jsem se dostal až teď,ale zaslouží si poděkování a pochvalu. Tak tenhle me bere, povedenej vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 zdravim pani. pustim sa asi aj ja do tej vyroby neviete poradit link na nejaky dobry slovensky alebo cesky eshop kde maju kvalitne koziarenske naradie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Řemen mám už delší dobu k focení jsem se dostal až teď,ale zaslouží si poděkování a pochvalu. Ten se mi taky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 zdravim pani. pustim sa asi aj ja do tej vyroby neviete poradit link na nejaky dobry slovensky alebo cesky eshop kde maju kvalitne koziarenske naradie? já mám rád tenhle obchod: http://kutil-florenc.cz/group/sedlarske-naradi pravda je, že já tam chodím "pěšky" 8))) jako e-shop uvádějí tento odkaz: http://mbex.eu/ měj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se