rooosta Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 aj ja som skusal, moje prve remene a mozno aj posledne:-) je to drina... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) teda na to, ze prve, tak velka parada, moj salok kavy uz mi tam chybaju len lebky ;-) Upraveno 12. října 2016 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 teda na to, ze prve, tak velka parada, moj salok kavy uz mi tam chybaju len lebky ;-)Myslel som, že to dopadne horšie, vlastne som tomu ani nedával veľkú nádej je to predsa len domáca výroba na lopáriku v obývačke... no pravdu povediac v konečnom dôsledku som so sebou a výsledkom práce celkom spokojný. Myslím, že je to dokonca aj nositelné Aj manželke sa to pozdávalo a tým pádom ten svetlejší chce aj ona... takže minimálne ešte jeden bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 I něco ode mě ? díky Jakubovi za foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Jeden parádní Zrno, diky Oto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Klasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 navy blue horween cordovan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Bude toho trochu víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Nestíhám, ale něco přeci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Nestíhám, ale něco přeci. DSC_0956.JPGDSC_0978.JPGDSC_0975.JPGWhatsApp Image 2016-10-23 at 11.13.39(1).jpeg Pěkná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Pustíš mi jeden na Tvoje/moje Orlíky? Pekny to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Nestíhám, ale něco přeci. Jestli jsou to třetí v pořadí peněženky, mohu poprosit o foto "vnitřností"? Popř. i s cenou rovnou do pošty. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 (upraveno) bob.zizka, napiš.LukeD, je to jednoduchá peněženka, spíš dokladovka, pojme cca 6 karet, papíry od auta, a nějaké bakovky. Tohle na zakázky nedělám, je to plýtvání materiálem, a určit cenu, kolik bych z toho udělal řemenů je nesmysl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. října 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 krasna prace! kloubouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Něco málo od stolu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) zkusím se zeptat tady.chtěl bych si koupit nějakou pěknou překlápěčku.dost se mi líbí ta co tady před nějakou dobou (haluzácky jsem ten příspěvek našel na první pokus na straně 50 tohoto vlákna) ukazoval zekonhttp://www.strapcode.com/store/18mm-deployment-buckle-clasp-316l-solid-stainless-steel-leather-watch-strap-brush-p-2233.htmljenže já bych raději 16mm a tu jsem nenašel.má cenu jít do aftermarket alá omegy?http://www.ebay.com/itm/16-18-20-mm-Steel-Deployant-Buckle-Button-Watch-Strap-Clasp-for-Omega-De-Ville-/371778026947?var=&hash=item568fb27dc3:m:mPLVmeTW9uu66ZUhPwu2BBgmi z fotky přijde, že ten aftermarket díl má takový celkem ostrý zlom, není to plynulé zakřivení. ale na nic jiného slušeného s tímto systémem zapínání jsem nenarazil. 16 mm je pro mě mnohem univerzálnější. Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 jeden bombírovaný cvalík 29/22 na zodiac Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ps. můj dotaz ohledně překlápěčky stále trvá, nic v 16mm šířce jsem zatím nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 mate to paradni "kolegove" ;-) tak tedy i ja, po dlouhe dobe prispeju, #41, 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Malo platny ale ja jsem konzerva a černej bombir v rozměru 18/16 mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 #42, 4mm tlusta kravka, 24/24mm, cerny jako uhel, ac to neni z mych tragickych fotek poznat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se