FiXilVer Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 urcite je tu niekde aj nejayk topic prave na tuto temu, ale naozaj sa mi nechce hladat. mozte mi niekto napisat kolk stoji taky rucne robeny remen? na nete sa hybu ceny takych slusnejsich okolo 70 cez 140 do 200 eur.. no kedze toto su remene priamo na mieru a uplne podla predstav majitela, tak by som typoval este viac.. no mozno sa mylim. dakujem pytam sa cisto zo zvedavosti, osobne mam radsej kovovy tah ako kozeny ( obleky nosit nemusim, tak mi kov v pohode staci.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 urcite je tu niekde aj nejayk topic prave na tuto temu, ale naozaj sa mi nechce hladat. mozte mi niekto napisat kolk stoji taky rucne robeny remen? na nete sa hybu ceny takych slusnejsich okolo 70 cez 140 do 200 eur.. no kedze toto su remene priamo na mieru a uplne podla predstav majitela, tak by som typoval este viac.. no mozno sa mylim. dakujem pytam sa cisto zo zvedavosti, osobne mam radsej kovovy tah ako kozeny ( obleky nosit nemusim, tak mi kov v pohode staci.. ) Zkus Simona oslovit, myslim ze budes prijemne prekvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 urcite je tu niekde aj nejayk topic prave na tuto temu, ale naozaj sa mi nechce hladat. mozte mi niekto napisat kolk stoji taky rucne robeny remen? na nete sa hybu ceny takych slusnejsich okolo 70 cez 140 do 200 eur.. no kedze toto su remene priamo na mieru a uplne podla predstav majitela, tak by som typoval este viac.. no mozno sa mylim. dakujem pytam sa cisto zo zvedavosti, osobne mam radsej kovovy tah ako kozeny ( obleky nosit nemusim, tak mi kov v pohode staci.. ) Určitě Simonovi napiš a on ti řekne cenu přesněji, já jsem se ho ptal na kroko,aligátor, to mi dal info že cena je od 3200kč, samozřejmě asi dle šířky ,délky, atd., a had prý je od 1600Kč, mně to přijde super na to, že Ti udělá řemen dle tvých představ a sám si můžeš vybrat zvířátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 uz som mu napisal.. a tusim si necham aj spravit nejaky ten remen.. kto vie, mozno prejdem na kozenne uz len ake zvieratko si vybrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 tak jsem přezul na Ondrovo řemen... další budou ža potkám Romana, viz výše Tak precejen se k tobe dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Tak precejen se k tobe dostal Pěkně ty řemeny šmelíte hošani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Tak precejen se k tobe dostal ale trvalo to... Pěkně ty řemeny šmelíte hošani musel jsem na to oklikou, Spajdy nebyl dajný... žábu se mi asi nepodaří vyšmelit, tak si budu muset dojet vybrat nějaké exotické zvířátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 to dojeť...dorazily nový ještěrky a aligátoři stojej za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 to dojeť...dorazily nový ještěrky a aligátoři stojej za to Neprovokuj jo :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 (upraveno) to dojeť...dorazily nový ještěrky a aligátoři stojej za to čtvrtek, pátek budu v Praze, ozvu se, díky... v navigaci tě mám už 3 měsíce Upraveno 17. dubna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Neprovokuj jo :thumbsup_anim: to je fakt olé neprovokuju..bandi si už jednu ještěrku odnesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Tak koukám, že je to výborná zpráva, že dorazily nová zvířátka . Úplně se bojím mistra navštívit, protože jak se znám, tak si toho vyberu spousty a utratím tam jistě mooc peněz, ale co bych pro své hodinkové mazlíčky neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 to je fakt olé neprovokuju..bandi si už jednu ještěrku odnesl Ja uz se tesim na toho krokouse, potom me mozna chut je prodat prejde uplne si myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2010 (upraveno) se zpoždním jeden ondrv racing a taky ta zmiovaná mistrova ještrka (fotka nikoliv celýho emenu aby byla vidt struktura, nic moc fotka, blbý svtlo) edit: hodinky jsou jinyho clena Upraveno 18. dubna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 se zpoždním jeden ondrv racing a taky ta zmiovaná mistrova ještrka (fotka nikoliv celýho emenu aby byla vidt struktura, nic moc fotka, blbý svtlo) edit: hodinky jsou jinyho clena Co jsou zac ty hranaty hodinky, prosim te? Moc se mi libi pouzdro.. A remen je teda top class, to je jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Co jsou zac ty hranaty hodinky, prosim te? Moc se mi libi pouzdro.. A remen je teda top class, to je jasny Gant. Pocitově je to takový poor-mans-monaco. Díky vtipně řešenejm subciferníkům to ale jsou svébytný hodinky. TADY je ten model. Večer sem dám lepší fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 novy kusok od obuvnickeho majstra Borisa....IN ACTION 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Stando, ty tvoje obuvnický variace jsou proste parádní, ja si snad doma rozrezu nejaky boty a zkusim to taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 novy kusok od obuvnickeho majstra Borisa....IN ACTION Co to je za remen? Vyzera vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Je to remen,ktory nadizajnoval Boris.Ja mu poviem ze by som rad nieco vintage.Vyberiem si presny typ koze,sitia atd....no a on si vzdy trosicku uleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se