Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

urcite je tu niekde aj nejayk topic prave na tuto temu, ale naozaj sa mi nechce hladat. mozte mi niekto napisat kolk stoji taky rucne robeny remen? na nete sa hybu ceny takych slusnejsich okolo 70 cez 140 do 200 eur.. no kedze toto su remene priamo na mieru a uplne podla predstav majitela, tak by som typoval este viac.. no mozno sa mylim.

dakujem

pytam sa cisto zo zvedavosti, osobne mam radsej kovovy tah ako kozeny ( obleky nosit nemusim, tak mi kov v pohode staci.. )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

urcite je tu niekde aj nejayk topic prave na tuto temu, ale naozaj sa mi nechce hladat. mozte mi niekto napisat kolk stoji taky rucne robeny remen? na nete sa hybu ceny takych slusnejsich okolo 70 cez 140 do 200 eur.. no kedze toto su remene priamo na mieru a uplne podla predstav majitela, tak by som typoval este viac.. no mozno sa mylim.

dakujem

pytam sa cisto zo zvedavosti, osobne mam radsej kovovy tah ako kozeny ( obleky nosit nemusim, tak mi kov v pohode staci.. )

Zkus Simona oslovit, myslim ze budes prijemne prekvapen

Odkaz ke komentáři

dakujem

Určitě Simonovi napiš a on ti řekne cenu přesněji, já jsem se ho ptal na kroko,aligátor, to mi dal info že cena je od 3200kč, samozřejmě asi dle šířky ,délky, atd., a had prý je od 1600Kč, mně to přijde super na to, že Ti udělá řemen dle tvých představ a sám si můžeš vybrat zvířátko :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že je to výborná zpráva, že dorazily nová zvířátka :guiltysmiley: . Úplně se bojím mistra navštívit, protože jak se znám, tak si toho vyberu spousty a utratím tam jistě mooc peněz, ale co bych pro své hodinkové mazlíčky neudělal :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

se zpoždním jeden ondrv racing

a taky ta zmiovaná mistrova ještrka (fotka nikoliv celýho emenu aby byla vidt struktura, nic moc fotka, blbý svtlo)

edit: hodinky jsou jinyho clena

Co jsou zac ty hranaty hodinky, prosim te? Moc se mi libi pouzdro.. A remen je teda top class, to je jasny ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...