AdaMoss Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Na tohle jsem právě narazil na stránkách Omegy a myslím, že to tu ještě není. Pokud se pletu, prosím MODy o smazání. Vypadá to, že kromě trilogy Omega začne prodávat i Railmaster pro masy. Já z toho zatím vedle nejsem, ale chtělo by to vidět někde naživo. Parametry: Pouzdro: 40 mmKalibr 8806Oboustranný ARWR 150m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Mš se tyhle líbí víc ,než ty z Trilogy. Modernější vzhled pouzdra, nesnáším ty kolmé zakončení nožiček. Hezčí korunka i cifr. Za mě palec nahoru. Pro porovnání Trilogy Railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 mne sa pacia od predstavenia, ale skoda tej velkosti, resp mohli spravit aj mensiu 38mm verziu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 8. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 V porovnání s trilogy verzí se mi tahle taky líbí víc. Jen né tolik, abych nad ní přemýšlel :-D. Zkusím ji poptat u místních prodejců, třeba to někdo bude mít, tak bych zašel na zkoušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Celý večer pozerám na nete práve tieto Non LImited. Ja som z nich úplne paf. Lug2lug 46,6mm je dokonca o chlp menšia ako u Clubov od Nomosu, takže ich beriem všetkymi desiatimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Už když je představili, tak se mi líbily nejvíc ze všech. Velikost skoro ideální (39 nebo 38mm by jim slušelo ještě ví), a ten broušenej cifr je skvělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Vypadaji moc dobře. Jen škoda oboustranného AR, proč tam nedali jen vnitřní jako u Seamasterů 300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Víme cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 krasne hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Libi se mi, na tech 60 limitkach se mi nelibi jak se vsechny lesknou jak psi kulky, tohle brouseni je jiny kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Ruku na srdce, co se vam na tech hodinkach libi? Tohle me ani trosku neoslovilo.. Designova nuda, chlad a sed.. Jednim dechem ale dodam, ze v teto modelove rade se neorientuji, treba to ma nejaky duvod, urcite v tom bude historicka predloha.. Kupce si to urcite najde, pac je to Omega.. Kdyby s tim ale prisla mene znama firma, no nevim, nevim.. Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Zajímavé jsou i ty steel on steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 oba modely su velmi zaujimave, vnimam to ako sviezi vetrik v novej omega produkcii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Ruku na srdce, co se vam na tech hodinkach libi? Tohle me ani trosku neoslovilo.. Designova nuda, chlad a sed.. brus na cifru, celobroušený pojetí hodinek, korunka...suby jsou taky nudný, jsou to čistě subjektivní pocity...celkem fajn recenze včetně videa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 brus na cifru, celobroušený pojetí hodinek, korunka...suby jsou taky nudný, jsou to čistě subjektivní pocity...celkem fajn recenze včetně videaPekna recenze, uz to se mnou zas sije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 tohle se mi opravdu líbí, těším se naživo, až to někde zkusím. recenze dobrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 No pokud podle té recenze by cena oscilovala kolem 5000 us tedy cca 100000 jen o čem uvažovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Tak tyhle bych klidne ponosil. Kdyby byly 38mm, byly by jeste lepsi.K te cene, pokud pisou 5000 USD, tak to bude bez dph. V CR u AD bych cekal cenu nekde kolem 120-130k CZK. Vintage vlna proste frci. Tajne doufam, ze jsem si zaprehanel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Mrknete na chrono, daji se za cca 90k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Mě teda (obecně) vadí ta vintage lumi, proč tohle dělaj .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se