Bembeg Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Bezproblémový,rychlý obchod, osobní předání, prostě vše na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Pridavam pozitivni hodnoceni. Rychla a jasna domluva, platba to same. Navic si ochotne prijel nekolik desitek kilometru, dali jsme si pivko a u toho skvele pokecali. Takhle to ma AndyAaronek rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Chtel jsem se podivit, ze tu Alexovi nikdo nic nepridal, ale doslo mi, ze diky jeho tripismennemu nicku se tohle vlakno blbe hleda Kazdopadne dalsi pozitivni zkusenost. Napsal, zaplatil, odnesl. Diky moc a kdykoliv zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Děkuji Alexovi za obchod. Perfektní a rychlá komunikace, okamžitá platba, skvělý pokec po telefonu. Kdykoliv znovu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Rychly a bezproblemovy obchod. Odporucam urcite a tesim sa na dalsiu spolupracu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Děkuji za velice příjemné setkání Perfektní domluva a bezproblémový obchod. Tak snad zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Za mě rychlá domluva, balíček byl super zabalený ve stavu jaký byl uveden v inzerci a proto mohu s klidným svědomím doporučit...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Alexi díky moc, rychlý obchod a super hodinky s bonusem.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 S Alexem naprosto bezproblemovy a rychly obchod na dalku, posilal jsem jenom reminek, ale i tak jsem mel dojem, ze je to do pohody a tesim se na priste. Diky a doporucuji. P.S. Ani v novem kabate nefunguje na foru vyhledavani tripismennych vyrazu, ale nakonec jsem hodnotici vlakno objevil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Super kšeft, parádní pokec, jasná dohoda, prostě pohoda. Díky a samozřejmě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Pridavam sa k vysoko pozitivnym hodnoteniam. Tento gentleman obchoduje skutocne prijemne. Dakujem Alex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Alexe jen a jen doporučuji. Seriózní jednání, jasná a pohodová domluva. Jediná kaňka - nevyšlo nám osobní setkání. Tak snad někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se