Seamaster Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Ze by u AD Omega? Remen (stavajici pouzit pro preklapecku nelze): CUZ011562 (275 EUR) Spona černý titan / keramika leštěná / kartáčovaná: CTZ002303 (465 EUR) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Ďakujem pekne lebo hladal som na ofiko stránke a tam som nič nenašiel .. každopádne tá cena jee vcelku raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 8 hodinami, ygys napsal: Ďakujem pekne lebo hladal som na ofiko stránke a tam som nič nenašiel .. každopádne tá cena jee vcelku raketa není, tomu věř. Třeba u AP stojí motýlová spona (ocel) na nové ROO 1700 Eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Kolegovia viem ze blby dodaz, uzcite to tu aj je a milion krat no otazka - od kedz a do kedy sa robila edicia s “velkym boxom” ? napr. 311.30.42.30.01.006. Viem ze v roky 2021 asi skoncila, nakolko prisiel novy model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 (upraveno) 2014-2020 2013 byly poslední kusy ref 3570.50 a 3573.50. 2020/2021 pak začaly nové - stávající 310...001/002. Upraveno 20. dubna 2022 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Dakujem pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 (upraveno) Mam v merku tyhle Moony z 1996 s tritiem ale uz cal. 1861. Je tu nekdo, kdo by se mnou zkonzultoval, ze to neni uplna blbost? Diky za pripadnou SZ. Za me: byly urco lesteny, otazka jak to vypada ve skutecnosti, ale asi to uplne pruser neni. A pak patina vterinovky chronografu neni nic moc. Upraveno 30. června 2022 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Jestli dobre vidim, tak jsou z Havaje, takze vlhke klima, to muze vysvelovat tu shnilou lumi na ruckach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Tohle mi úplně uniklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Hmm, to uz tam mohli poslat tu novou referenci…. Jinak je to jen za me trapny pokus o PR, hranice vesmiru je pokud vim 100km , takze se s tim meteobalonem ani nepriblizili…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Ahoj, nevíte, jestli se nechystá nějaká limitka na téma Back to the Moon? - Artemis měl startovat včera, ale hodinky by už mohly být připravené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Snad to sem patří. Vyšla nádherná kniha Apollo 11 remastered. Zdigitalizovali negativy a udělali zajimavou knížku. Pro některé tip na zajímavý dárek Kniha Apollo renastered Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Juuu díky za tip - blíží se mé narozeniny, tak přepošlu na rodinku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 V 9. 9. 2022 v 22:24, knihomol napsal: Snad to sem patří. Vyšla nádherná kniha Apollo 11 remastered. Zdigitalizovali negativy a udělali zajimavou knížku. Pro některé tip na zajímavý dárek Kniha Apollo renastered Diky za tip. Dneska prisla a je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Nadhera! Myslel som, ze mi bude stacit e-book, ale toto treba mat fyzicky v rukach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 ebook nebrat a nebo jako doplnek ke knizce. Ta knizka je krasna, masivni - ma snad 3.5kg. Dal sem za ni 56euro na Amazonu a ebook stal 20. Tak to mi neprislo jako velkej rozdil. Jedinej problem s ni je, ze jak sou ty stranky cerny a polomatny tak je na nich videt opravdu kazdej otisk. Tak bud na to nebrat ohled nebo v rukavickach. Rozhodne doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Předpokládám, že nepřicházím s ničím novým, ale vyhledavač mi to nenašel. Dnes jsem konečně nahodil tah Uncle Seiko 1479 a je super. Proti velmi masivnímu tahu předchozí reference, který ještě přidává pouzdru hodinek na délce, je to příjemná a pohodlná alternativa. Zejména pro hubené zápěstí. U spony se zužuje na 16mm. Hodnotím za 1 a mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Myslim ze to vyzara super - nechrasti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Nezdá se mi. Když zatřeseš rukou, tak trochu zaševelí v oblasi spony, která je proti masivnímu originálu plechová. Také záleží, jak moc nosíš tah utažený, já docela ano. Pro mě je určitě pohodlnější a krásně poddajný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se