M-72 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Žene pravdu nehovor,na koži budú akurát.Ten orginál ťah ích rozširuje. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Trochu spam. Ale zápisky zo sluzobnej cesty v Atenach. Omega butique, moony s hesalitom 4150? po zlave, druhy AD mi spravil cenu 3350?.Samozrejme nezabudol pripomenut aj možnosť nakupu bez bločku... Das ist Grécko. 5 rokov šetrenia na nove moony je na konci. Akurat ma trochu odradza moje mensie zápästie 16.5 - 17cm a nasledujuca hádka s mojou ženou.. Odoslané z ANE-LX1 pomocou TapatalkuTaky 16,5cm. Chce to jen správný tah, nato, řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmiso Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Aky tah je na fotke? Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Asi jsem se opravdu nakazil. A to jsem se tak dlouho a úspěšně bránil. Třeba mě to ještě přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Mě by zajímalo, na co ses ptal ve statusech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Mě by zajímalo, na co ses ptal ve statusech :-)Na otáčky winderu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmiso Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Na otáčky winderu ... Predbehol si ma Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Chlapci Moonovitý, akú cca presnosť majú Moony? Keďže to nieje COSC stroj, presnosť môže dosť kolísať. Nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Chlapci Moonovitý, akú cca presnosť majú Moony? Keďže to nieje COSC stroj, presnosť môže dosť kolísať. Nie?Moje po roku a stvrť -1-slovom jednu sekundu za 24 hodín.Nepotrebuješ certifikát presnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Na otáčky winderu ... Nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Myslím že už mi schází jen jedna věc;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Jaka je ta Apollo kniha? Taky ji chci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Jaka je ta Apollo kniha? Taky ji chci :-) Super fotky ... doporučuju ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Taky by mě zajímalo, co to je za knížku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Kniha Apollo VII-XVII https://www.theapollophotobook.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Kočka a ešte asi aj chronomagor Jelena Serova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Nevěděl jsem kam to dát, ale bylo mi líto se nepodělit. Tak přidávám sem, jako zajímavou reflexi "kosmického věku". Rok 1965,100+1, Může se člověk z měsíce vrátit? -článek Dr. T. W. Schumana, který svými názory předběhl dobu "Zkruba řečeno, jsem pevně přesvědčen, že - alespoň v tomto století - žádný člověk, ať Rus nebo Američan, na Měsíci nepřistane a nevrátí se šťastně na zemi." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 A obsáhlý článek z téhož roku a periodika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se