LovecK Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 To su potesitelne nazory, je vecsia sanca ze sa mi ujde jeden kusok, ja naopak zaplatim velmi rad. Rád se pak na fotku podívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Balení a doplňky vypadají dost dobře ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Mě by se tedy víc líbila klasická verze, co nejvěrnější replika původních 145.012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) Rád se pak na fotku podívám... Ja sa velmi rad pochvalim ak to klapne! Upraveno 17. května 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Nadherne! Sadli mi ovela viac ako zlata limitka!!! Podla ocakavania cena je vysoka, ale v podstate primerana. Skoda len, ze je to opat limitka. Snad sa dockame podobnej verzie v ?nelimitovanej? edicii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Vážený pane Xxx, díky za dotaz, oficiálně přijde do CZ 1 kus a ten je už bohžel dávno prodaný. Limitka jako taková je kompletně vyprodána už od ledna tohoto roku... Stejne tak ještě veřejnosti nepředstavená výroční limitka Jamese Bonda. Také je už kompletně pryč. Mrzí mě, že pro Vás nemám lepší zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Já se ani nedivím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Takže jako smrtelník se k ní nemůžu dostat, protože je vyprodána ještě před uvedením, jo? To je naprosto super. Chápu to dobře, že to Omega delá jen pro pár vyvolených, kteří do toho vidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Zkur.ení přeprodejci si z toho dělaj živobytí a fanoušek má smůlu. Tak to bude z velké části spíš. Smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Ja teda furt nechapu jak to je mozne objednat predtim nez to vyleze??. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 To aby ti bylo přehledně jasný, kde tě jako zákazníka mají! A já už chtěl Omegu bránit, že přece nejsou Rolex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) Vážený pane Xxx,díky za dotaz, oficiálně přijde do CZ 1 kus a ten je už bohžel dávno prodaný.Limitka jako taková je kompletně vyprodána už od ledna tohoto roku...Stejne tak ještě veřejnosti nepředstavená výroční limitka Jamese Bonda. Také je už kompletně pryč.Mrzí mě, že pro Vás nemám lepší zprávy.Ano, dostal som spravu v tomto zneni. Slovensko/Cesko nech nerata okrem toho jedneho kusu uz s nicim. A to co je za picovinu ze limitka je kompletne vyprodana od ledna.. ako moze byt vyprodana? Pre koho? Ked o nej oficialne nikto nevedel? Co tu mame tuzexovy podpultovy predaj?? Co im uz nacisto jebe kazdemu ? Upraveno 17. května 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Na to se taky ptam... tohle je fuct hrona krawina zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Mozna v AD mysleli tu zlatou limitku...nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) Hosi me to prijde jako nedorozumeni... me netvrdte, ze "limitka" o skoro 7000 kusech uz je vyprodana a do CR e dostane 1 kus... bych se nedivil, kdyby mysleli ty fullgold, nebo ty s cal 321...ad limitka Bondovek, vo tom fakt netusim vo co go a myslim ze ne netu jsou tyhle zpravy driv nez je maji AD, minimalne stejne rychle....vy jste nekde na neco narazili?Me to prijde jako blbost, pred rokem udelali ty Commandres watch bondovky, nemysleli totok? Upraveno 17. května 2019 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Souhlas se seamasterem. Novy apollo nemaj jeste ani v systemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Taky mam pocit ze to bude trochu jinak, ale psal sem do londyna a take mi rekli, ze maj dostat par kousku a ze maj husty guidelines na tenhle model, do 24 hod vyzvednout nebo prevest love, tak asi na tom neco bude. Jako asi amerikanci to chtej pumpnout hlavne pro sebe zejo, prece jen je to jejich vyroci... jinak nevim. Presne 7tis kusu prece neni tak mala limitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) Jinak, za me je ta spona na tahu silena a hodinky se (i diky tahu) celkove lesknou jak kulky naseho boxera... UK retail ?7370,- Upraveno 17. května 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Nechápu, proč ve všem vidíte jen kšeftaře. "Rezervoval" jsem si limitku Apollo 11 50th anniversary u Dušáka už před 13 měsíci a pravidelně je furt otravoval, protože mi bylo jasné, že na 50. výročí budou dělat něco super (a na Omegaforums už se to také řeší pár měsíců zpátky). Netušil jsem, jestli hodinky ukážou v březnu 2019, v květnu 2019 nebo až v srpnu 2019, ale bylo jasné, že s něčím v 2019 vyjít musí, tak jsem se včas hlásil u Dušáka o slovo. Před 2 měsíci mi z Dušáka psali, že už je mají v systému s referenčním číslem a cenou, ale bez obrázků. Svůj zájem, rezervaci, jsem jim potvrzoval. Pokud se na mne opravdu dostane, tak bych je nerad někdy prodával (nikdy neříkej nikdy, že jo), protože mám celou sérii výročních limitek k Apollo 11. Považuji se za velkého fanouška Omegy a Speedmaster limitek, rozhodně nejsem šmelinář. Proto mne mrzí, když to tu hoši takhle zobecňujete a házíte všechny do jednoho koše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Nechápu, proč ve všem vidíte jen kšeftaře. "Rezervoval" jsem si limitku Apollo 11 50th anniversary u Dušáka už před 13 měsíci a pravidelně je furt otravoval, protože mi bylo jasné, že na 50. výročí budou dělat něco super (a na Omegaforums už se to také řeší pár měsíců zpátky). Netušil jsem, jestli hodinky ukážou v březnu 2019, v květnu 2019 nebo až v srpnu 2019, ale bylo jasné, že s něčím v 2019 vyjít musí, tak jsem se včas hlásil u Dušáka o slovo. Před 2 měsíci mi z Dušáka psali, že už je mají v systému s referenčním číslem a cenou, ale bez obrázků. Svůj zájem, rezervaci, jsem jim potvrzoval. Pokud se na mne opravdu dostane, tak bych je nerad někdy prodával (nikdy neříkej nikdy, že jo), protože mám celou sérii výročních limitek k Apollo 11. Považuji se za velkého fanouška Omegy a Speedmaster limitek, rozhodně nejsem šmelinář. Proto mne mrzí, když to tu hoši takhle zobecňujete a házíte všechny do jednoho koše.Souhlas. Obecně mi to vadí, nějak to v sobě máme. Hledáme na co si postěžovat a koho za vším "najít". Člověk by měl trochu převzít odpovědnost za své rozhodnutí. Ostatně ten "překupník" na to musí taky myslet a na volném trhu je to běžná věc. Místo toho abych si řekl, ok to jsem prošvihl jsem debil příjde: zasraní šmelináři, zasraná omega... můj oblíbený raper Kato to celkem hezky vystihl: "Kdekdo pořád fňuká, co mu to ten svět děláZhruba to, co dělá von pro světMoc toho nebude, z netu nebo v hospěA přitom by pro začátek stačilo dospět" Takže jsem debil a nezašel jsem k AD, byť jsem nad tím přemýšlel. Tenhle kus je parádní a pokud se objeví za aspoň trochu rozumnou cenu vůči retail, tak do něj půjdu Jo a Tvá sbírka je parádní, v dobrém hlavně závidím ty silver snoopy. Ten příběh je pro mě největší dobrodružství moderní doby. Mimochodem když se bavím s lidmi co byli v Kennedy space center, tak většina říká, že je to zase až tak nebavilo. Já bych tam mohl chodit 1x týdně. Například stát vedle saturnu V je fakt zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se