Postal80 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ale sere me ta lumi, ta bude kvuli tem indexum stat za ho.. https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-professional-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31060425002001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 10 minutami, Postal80 napsal: Hmmm, cena OK. Cekal jsem, ze to bude mnohem horsi. Objednam si ty bile, ke stavajicim to bude pecka “particka.” Ja do nich pujdu Tak nevím, jestli jsi nepřehlídl to, že jsou z bílýho zlata a cenovka 44.300 eur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) před 4 minutami, nastycrew52 napsal: Tak nevím, jestli jsi nepřehlídl to, že jsou z bílýho zlata a cenovka 44.300 eur... Kur***a ano - neeeeeeeee Bracelet: Canopus Gold™ Case: Canopus Gold™ tak jsem bez nich.. ale ja se nevzdam.. tak dvoje cerne!! No a co Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Tak si můžeš někde pokoutně sehnat jenom ten cifr a pak si to doma přehodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 4 hodinami, emef napsal: Tak si můžeš někde pokoutně sehnat jenom ten cifr a pak si to doma přehodit Jj, a vy me zastrelite - ukamenujete - utopite - a nakonec upalite jako carodejnici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Cestou do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 1 minutou, Lukas1234 napsal: Cestou do prace Keď je už počasie na p..., aspoň bombové hodinky na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, Davis napsal: Keď je už počasie na p..., aspoň bombové hodinky na ruke Přesně moje reč! Jediné slunce v celém dni, když už tam je člověk zavřený celý den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ahoj kolegové Nedávno jsem tu obhajoval tak k Moonům nyní již předešlé reference. Designově si stále trvám na svém, že na tom tahu nevidím nic špatného a líbí se mi. Ale s tou funkčností bych se trochu poopravil, protože musím dát za pravdu všem, co tvrdí, že jim nesedí, ať ho regulují, jak chtějí. U mích předešlých hesalitových jsem měl zkráceno o dva dílky a bylo vše naprosto perfektní. Teď u safírových jsem si nechal zkrátit o dva dílky a byly to málo, byly strašně volný. Tak jsem si je u té dvojité regulace posunul z vnější do vnitřní, no a po nějaké době nošení jsem musel usoudit, že mi na ruce stále lítají. Takže poslední možný krok byl, že jsem je nechal zkrátit o tři dílky a na regulaci jsem je vrátil na vnější. Je to nyní asi nejlepší co může být, ale pocitově cítím, že bych je potřeboval nepatrně volnější. Ta regulace ve sponě by fakt neuškodila... Nevím jestli je to tak, ale všude se uvádí, že hesalitové i safírové mají 42 mm, jen u Hanáka se uvádí, že safírové mají 42,3 mm což by teoreticky znamenalo, že jsou nepatrně větší a proto mi neseděli stejně jako hesalitové bez dvou dílků. Sorry za ten elaborát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ty mas hesalitovou michu? A jak se ti s tim beha? JInak bych to spis tipoval na to, ze jsi mezitim pribral, nebo zacal chlastat :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 (upraveno) Je až s podivem, že se mně tyto hodinky vyhýbaly obloukem tak dlouho. Nakonec jsem jim taky propadl. Doufám, že napořád.. Upraveno 12. ledna 2021 uživatelem Miloshu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 56 minutami, Borra napsal: Ahoj kolegové Nedávno jsem tu obhajoval tak k Moonům nyní již předešlé reference. Designově si stále trvám na svém, že na tom tahu nevidím nic špatného a líbí se mi. Ale s tou funkčností bych se trochu poopravil, protože musím dát za pravdu všem, co tvrdí, že jim nesedí, ať ho regulují, jak chtějí. U mích předešlých hesalitových jsem měl zkráceno o dva dílky a bylo vše naprosto perfektní. Teď u safírových jsem si nechal zkrátit o dva dílky a byly to málo, byly strašně volný. Tak jsem si je u té dvojité regulace posunul z vnější do vnitřní, no a po nějaké době nošení jsem musel usoudit, že mi na ruce stále lítají. Takže poslední možný krok byl, že jsem je nechal zkrátit o tři dílky a na regulaci jsem je vrátil na vnější. Je to nyní asi nejlepší co může být, ale pocitově cítím, že bych je potřeboval nepatrně volnější. Ta regulace ve sponě by fakt neuškodila... Nevím jestli je to tak, ale všude se uvádí, že hesalitové i safírové mají 42 mm, jen u Hanáka se uvádí, že safírové mají 42,3 mm což by teoreticky znamenalo, že jsou nepatrně větší a proto mi neseděli stejně jako hesalitové bez dvou dílků. Sorry za ten elaborát Dá se koupit půldílek, pak už některá z těch variant musí být OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 13 minutami, Seamaster napsal: Ty mas hesalitovou michu? A jak se ti s tim beha? JInak bych to spis tipoval na to, ze jsi mezitim pribral, nebo zacal chlastat :)) Nechlastám, nepřibral jsem a na Češtinu si dám pozor, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Tak se nezlob, me to cely nejak pobavilo no. Tak pouzdra budou stejny, tim to nebude, tahy taky, tak pak pokud se ti nemenil obvod zapesti me napada, jestl pevny/ safir dynko nema jinej profil, jestli safir neni vyssi o neco, tam pak staci malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 8 minutami, Seamaster napsal: Tak se nezlob, me to cely nejak pobavilo no. Tak pouzdra budou stejny, tim to nebude, tahy taky, tak pak pokud se ti nemenil obvod zapesti me napada, jestl pevny/ safir dynko nema jinej profil, jestli safir neni vyssi o neco, tam pak staci malo... Nic se neděje, ale kdyby jsi si to pořádně, krom opravování pravopisu přečetl, tak by jsi si odpustil ty připomínky o chlastání a přibírání, protože první, co jsem napsal bylo, že při odebrání dvou dílků u safírových mi byly podstatně volnější, než při odebrání dvou dílků u hesalitových. Možná jsem tedy spíš zhubnul a měl bych tedy asi spíš začít žrát a chlastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 (upraveno) MAs pravdu, text byl nad moje analyticky schopnosti a tak jsem rad, ze jsme si to vyjasnili s tou zivotospravou A uz toho nechme, uz ted lituju, ze jsem neco napsal, protoze misto reseni proc resime urazeny ego. Upraveno 12. ledna 2021 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 57 minutami, Seamaster napsal: MAs pravdu, text byl nad moje analyticky schopnosti a tak jsem rad, ze jsme si to vyjasnili s tou zivotospravou A uz toho nechme, uz ted lituju, ze jsem neco napsal, protoze misto reseni proc resime urazeny ego. Taky nejak nechapu, co Borra resi.. Jinak hodinky jsou identicke, rozdil muze byt dan jedine dynkem (safir vs pevny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Safír je o něco málo tenčí. I u starý reference.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 (upraveno) @Borra neurazej se kvuli vtipu a kup si tenhle upgrade, ja jinak taky aktualni moony na tahu nosit nemuzu. Upraveno 12. ledna 2021 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 14 hodinami, Kristian.nov napsal: Safír je o něco málo tenčí. I u starý reference.. No, myslim ale, ze rozdil je dany tim, ze horni safir neni tak klenuty, jak hesalit? Pouzdo bude stejne. Zajimave a urcujici je prave dynko. Nejak mam pochybnosti, ze by dynko s pruhledem bylo nizsi, nez to plne. Ale teoretizujeme, chce to nekoho, kdo ma zkusenosti s obema, at vime, jestli je tam vazne rozdil, nebo je to fata morgana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se