Daemonultimate Odesláno 30. října 2025 Nahlásit Odesláno 30. října 2025 Mně se líběj moc, je to zas trochu něco jinýho, mít je ve sbírce tak si pískám.
Salamaster Odesláno 30. října 2025 Nahlásit Odesláno 30. října 2025 Ten číselník v kombinaci s modrou vypadá top. Zaleží jak ta bílá vypadá naživo
miguel Odesláno 30. října 2025 Nahlásit Odesláno 30. října 2025 Ja uz tradicne, suhlasim s @Fade. Toto nie je moja salka kavy…. Hrube lizatko s malickym priemerom… Nie… 1
Humanzero Odesláno 30. října 2025 Nahlásit Odesláno 30. října 2025 z vlastní zkušenosti dobrá volba jednobarevného podkladu, subciferníky tak moc nevystupují a nebudí dojem nevyváženosti. Modré akcenty v bílé super, chce to vidět, podle videa to hází zajímavé odlesky. Po delší době Omega
vikinho Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 V 30. 10. 2025 v 8:50, Ondras_CZ napsal: za mě povodená limitka, 26 krásnej font na datumce vypadá to na návrat k menším hodinkám na webu jsem to v rychlostin nedohledal, ale v tom článku na monochrome píší, že je to SE a ne LE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rancor Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 Za me povedeny design.. nevidel jsem naživo, ale na fotkach vypadaji skvele na to, ze to jsou 38mm automaty.. ciferník krasny detail, ledu a ty modré indexy - podobně jako na snoopy a bílých moonech.. hezké! a myslim, ze ted uz par let omega limitky nedela.. jen omezené produkce..
Seamaster Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 V 31. 10. 2025 v 0:27, Humanzero napsal: z vlastní zkušenosti dobrá volba jednobarevného podkladu, subciferníky tak moc nevystupují a nebudí dojem nevyváženosti. Modré akcenty v bílé super, chce to vidět, podle videa to hází zajímavé odlesky. Po delší době Omega Souhlas, me taky vzdy vadila ta asymetrie subcifru, ale tady to v podstate zanika, urcite za me nejhezci reduced, co vyplodili. 1
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Hlavně zmizel popis CO-AXIAL a CHRONOMETER takže to není přeplácaný, ale už víc k moonům. Navíc subciferníky nejsou divně elipsoidní jako ostatní osmatřicítky. Hanák už je necenil na 167.900.
Humanzero Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Na stránkách Omegy už nejsou aktuální Snoopy, že by?
Greenhornik Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 Já tam Snoopyho vidím mezi Heritage modely - https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-anniversary-series-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31032425002001 1
Humanzero Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 před 1 hodinou, Greenhornik napsal: Já tam Snoopyho vidím mezi Heritage modely - https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-anniversary-series-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31032425002001 tak to omluva a beru zpět
Lukyn77 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna (upraveno) program Artemis II ... moony na ruku https://kosmonautix.cz/2026/01/28/sledujeme-priprava-na-start-mise-artemis-ii/ Upraveno 31. ledna uživatelem Lukyn77 4
Humanzero Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Monkey Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Jak by asi dopadly Moony na dně jezera ? A co teprve když by na dně jezera ležely 20 let ?! Nové video od Wristwatch Revival zde 3
Monkey Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Jsou to hodinky s příběhem Jen škoda, že se nepodařilo zachránit/zrestaurovat ty ručky
Jerryl Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Hodinky s příběhem mám rád, ale tyhle bych bral, leda by s nima můj děda, pilot, skončil s letadlem v jezeře a nyní mu je po 20 letech sundali z ruky, když ho konečně vylovili.
Seamaster Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 1 hodinou, Monkey napsal: Jsou to hodinky s příběhem Jen škoda, že se nepodařilo zachránit/zrestaurovat ty ručky Souhlas, ty ruce se tam mely dat z5. Srovnat to, urcite nechat oloupany.... a mozna doplnit faux patina lumi... to by bylo zajimavy... kazdopadne hezky unikatni kousek to ted je...
atim Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února A nechat i tu původní oloupanou tachymetrickou lunetu, takhle orámovaný cifr s těmi ručkami je kočkopes. Ale stroj to dal se ctí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se