Milis Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tak takhle sem dopad při letošním zahájení sezóny. Aspoň že sem si nerozbil tlamu.
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tak takhle sem dopad při letošním zahájení sezóny. Aspoň že sem si nerozbil tlamu. a cos trefil? já byl včera a ještě teď cejtím kolena, byla fakt kosa... potkal jsem jen tři borce a ani nezdravili jak byli ztuhlý...
Milis Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 a cos trefil? já byl včera a ještě teď cejtím kolena, byla fakt kosa... potkal jsem jen tři borce a ani nezdravili jak byli ztuhlý... No džuznu, no. Jen vlastně nechápu, jak sem se jí vyhnul předním kolem - měl sem docela naknedlíkováno...
mechano Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Tak takhle sem dopad při letošním zahájení sezóny. Aspoň že sem si nerozbil tlamu. No jo, ale zas, tlama se zahojí sama, zatímco v servisu se tě pokusej sežrat i s botama. A pospěš, sezóna je neodvratně tady (ode mě to sedí).
k-mart Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 No džuznu, no. Jen vlastně nechápu, jak sem se jí vyhnul předním kolem - měl sem docela naknedlíkováno... To by nemusel bejt takovej problém srovnat, měl jsem to kdysi na Inazumě.. zkus někoho, kdo rovná ráfky na auta.. Pěknej bike btw., já jezdim 1150Gs, Tigera jsem měl taky v hledáčku :-)
milosh Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Zlatej dratenej vyplet na endurech, tam staci max. nechat to vycentrovat v cykloservisu a jede se dal
Cyril Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Byl jsem dnes ś klukama trochu provětrat Avengery.....
k-mart Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Byl jsem dnes ś klukama trochu provětrat Avengery..... Paráda, vypadá to, že máme stejný vkus jak na stroj, tak na jeho barvy U nás celej den lilo, tak jsem nechal spát i lehkou.. ( KTM )..
Cyril Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Paráda, vypadá to, že máme stejný vkus jak na stroj, tak na jeho barvy U nás celej den lilo, tak jsem nechal spát i lehkou.. ( KTM ).. Na stroj určitě, ale barvu...hmm, tak to nevím.... . Ten chudáček z brodu je ve skutečnosti několikabarevnej náhradník na brutální mlácení v bahně. Jinak sedlám R1150GSA černou a R1200GSA bílou. Když teda jako správnej fanatik nepočítám ty další mašiny na dvou a třech kolech se znakem modrobílý vrtule. Auto, který by mě uspokojovalo u BMW bohužel udělat neuměj...
k-mart Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Na stroj určitě, ale barvu...hmm, tak to nevím.... . Ten chudáček z brodu je ve skutečnosti několikabarevnej náhradník na brutální mlácení v bahně. Jinak sedlám R1150GSA černou a R1200GSA bílou. Když teda jako správnej fanatik nepočítám ty další mašiny na dvou a třech kolech se znakem modrobílý vrtule. Auto, který by mě uspokojovalo u BMW bohužel udělat neuměj... tak tomu chudákovi z brodu byl vidět jen přední blatník, tak jsem myslel, že je to stejná - bílo-modrá výroční.. Jak by mělo takový auto vypadat? Já bych si celkem vybral..na silniční ježdění určitě (eMko.. e46 .. )
k-mart Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Jak by mělo takový auto vypadat? Já bych si celkem vybral..na silniční ježdění určitě (eMko.. e46 .. ) Původně jsem si nevšim Range v pozadí a chtěl jsem napsat že asi jako Landcruiser? Bejval bych se moc nesplet :-)
Cyril Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 (upraveno) Jo to je Discovery 4. Je to trochu víc do terénu než Range, i když to patří do trochu jiný sekce . Tvoje GS je fakt fešák. Je vidět, že nezná nic jinýho než silnici....Vidím..ABS dělenej integrál, TwinSpark, padák řekl bych od Tomáše Padevíta, originál všechny tři plastový kufry a jinej výfuk. Fakt pěkný.P.s. Na silniční ježdění stačí úplně krásně LR D4 a když chci blbnout, tak vytáhnu XKR 4,2 convertible.... Upraveno 26. března 2011 uživatelem Cyril
k-mart Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 (upraveno) Aha, v týhle sekci aut se úplně neorientuju, terénu holduju jen na dvou kolech Jj, to máš pravdu, mam jí od minulýho léta, po prvnim majiteli, kterej si jí opečovával, což chápu... já to ani do terénu nemam, na to mam KTMku, se kterou se občas pokusim o nějakej hobby cross-country... tohle je, abych se po 13-ti letech na sportech trochu uklidnil, už na to neni na silnici moc místo .. ( nebo třeba je, ale ten, kdo zažil dobu, kdy se jezdilo a na silnici bylo o dvě třetiny míň motorek a o třetinu míň aut, tomu rozumí... ) Tak tomu XKRku rozumim hodně!! Upraveno 26. března 2011 uživatelem k-mart
Cyril Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Je pravda, že někdy mi zapadne do bláta i ta turistická verze...
k-mart Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Je pravda, že někdy mi zapadne do bláta i ta turistická verze...
honza1 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Už jsem psal na veteranforu.cz,tak ještě sem:Motorka mi už jezdí,teď jen dodělat doklady a hurá za novými zážitky v sedle 32 let staré motorky. 4-válce,4-karburátory,4-výfuky,dva kotouče vpředu,startér,47 koní.To vše v rozmezí ceny mezi kývačkou a pérákem prodávanými u nás po renovaci.
Cyril Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Fešanda....Tak přeju ať slouží. Parádně tím oživíš jinak dost podobnej motopark. Mě se líbí. Můžeš dát fotky z průběhu renovace nebo opravy? Možná nejsem jedinej, kterýho to zajímá.
k-mart Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Benelli, parádní, je vidět, že sis vyhrál!! Hodně příjemných km v sedle
Vladimír P. Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Taky se pochlubím sobotní krasojízdou. Na hubu jsem šel celkem třikrát!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se