Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsíci...
Heeezkýýýý!!!! Triple v tomto případě neznamená škaredou nemoc, ale tříválec... ta musí mít nádherný zvuk. Takový téměř už youngtimer z konce 70. let, ale pořád parádní svezeníčko

Zatím jsem měl vidlicové dvouválce (Ducati Monster a Suzuki SV), do čtyřválců se zvukem vzteklého vysavače se mi nechce, ale takový SpeedTriple od Triumphu, to by bylo masíčko..

Pánové, nevím jak vy, ale já jsem .... jak to říct slušně .. horny.... prostě nadržený na toto dělo

post-166-1187941156.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda že ten design asi nesedne každýmu, ale tohle se mi líbí:)

Já právě myslím že s designem u této moto je všechno v pořádku, žádné extravagantní vychytávky, zbytečnosti...prostě bike, který by chtěl každý alespoň projet, když ne vlastnit.

Odkaz ke komentáři

Já právě myslím že s designem u této moto je všechno v pořádku, žádné extravagantní vychytávky, zbytečnosti...prostě bike, který by chtěl každý alespoň projet, když ne vlastnit.

Speed Triple je můj favorit na příští bike, ale stále mi ještě vrtá hlavou MT-01, nejlépe lehce vylepšená o titanové svody a koncovky Akrapovic, něco málo karbonu ... jenže cenově je to pak jinde než Triumph

post-166-1187963181.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky pánové za tipy...

Tuono ne, nelíbí se mi. Netvrdím, že nejezdí jak střelený kanec, ale nelíbí se mi tvary, barvy a celkově vzhled "RSV potratilo kapotáž"

Ducati... Monster jako vodníka ne (vzhled a cena), vzducháč líbí líbí, ale poměr koně/korunky .... :-( a dost velkou roli hraje, že se nechci vracet, ale jít dál a zkusit něco jiného

ještě jsem si pohrával s myšlenkou na Kawa Z1000,

předchozí model se mi líbil, ale motor nebyl naladěný pro můj styl (spodek nic, střed málo, nahoře bouchnou saze)

a nový model má motor o moc lepší, ale ten vzhled ... néé díky

MT-01 je sice velká, ale seděl jsem na tom na výstavě, mám 185 cm a nepřipadal jsem si na tom ztraceně.

Vzhledově se mi líbí víc než SpeedTriple, ale ten je univerzálnější: lehčí, silnější, rychlejší, levnější, zvuk má logicky úplně jiný než MT, ale ten chraplák je prostě sexy, už sériové koncovky jsou tak nějak "speed metal", ale s laďáky nebo dokonce jen jedním trombonem Zard nebo Arrow dole... to je masakr motorovou pilou, podbarvený extraligovým trash-death-speed-metalem :-)

rozhodnutí ale padne, až se s tím svezu a porovnám v reálu na silnici....

Odkaz ke komentáři

Tak dnes v jedné stopě 333 km, hezký výlet do Písku, Protivína (pivovar), Č.Budějic a Temelína (k elektrárně a do infocentra). Super počasí, doufám, že i vy ostatní jste toho využili :)

Jasně že jo :thumbsup_anim: Byl jsem na Blaníku, potom Orlík a Zvíkov. K tomu dvě hodiny lodí, hrozný fofr, myslel jsem, že budu muset nasadit helmu :crying_anim02: No a dnes vyrazím znovu, ale trasu ještě naplánovanou nemám.....

BTW: hodinky jsem nechal doma, že mrknu na telefon. No a co se nestalo, ten křáp se vypnul...batterylow :thumbsdown_anim: a byl jsem jak bez ruky. Na druhou stranu jsem zastavoval lidi a ptal se na čas a mohl obhlížet hodinky, byla to celkem zábava. Nenarazil jsem ani na jedny novodobé Primky :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Jasně že jo :thumbsup_anim: Byl jsem na Blaníku, potom Orlík a Zvíkov. K tomu dvě hodiny lodí, hrozný fofr, myslel jsem, že budu muset nasadit helmu :crying_anim02: No a dnes vyrazím znovu, ale trasu ještě naplánovanou nemám.....

BTW: hodinky jsem nechal doma, že mrknu na telefon. No a co se nestalo, ten křáp se vypnul...batterylow :thumbsdown_anim: a byl jsem jak bez ruky. Na druhou stranu jsem zastavoval lidi a ptal se na čas a mohl obhlížet hodinky, byla to celkem zábava. Nenarazil jsem ani na jedny novodobé Primky :crying_anim:

tak vidíš, musíš mít:

1) hodinky spec. na moto

nebo

2) hodinky přímo na motorce

:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

tak vidíš, musíš mít:

1) hodinky spec. na moto

nebo

2) hodinky přímo na motorce

:smile_anim:

Máš pravdu, hodinky na motorce mít nechci, raději nějaké pro sebe. Fakt jsem si naběhl, kontroluji čas tak 5 krát za hodinu, někdy na ně čumím snad pořád a najednou nic.... :suicide_anim:

Pokud vyjdou ty co prodává Godin (Prim Rider), tak je nechám upravit k obrazu svému.

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, hodinky na motorce mít nechci, raději nějaké pro sebe. Fakt jsem si naběhl, kontroluji čas tak 5 krát za hodinu, někdy na ně čumím snad pořád a najednou nic.... :suicide_anim:

Pokud vyjdou ty co prodává Godin (Prim Rider), tak je nechám upravit k obrazu svému.

a že jsem tak smělý - co plánuješ (úpravy)?

BTW - já mám na motorce ručičkové hodinky (quartz) a přijde mi to dost praktické. Nevím, jestli bych ohýbal ruku, abych mrkl na čas.

Odkaz ke komentáři

a že jsem tak smělý - co plánuješ (úpravy)?

BTW - já mám na motorce ručičkové hodinky (quartz) a přijde mi to dost praktické. Nevím, jestli bych ohýbal ruku, abych mrkl na čas.

Hlavně vyměnit quartz za mechanický kalibr Prim (původní-žádná ETA), z toho vyplívá výroba nového dýnka a také bych rád nový číselník a ručky. Vše chci udělat tak, aby šlo bez problémů vrátit do původního stavu.

Viděl jsi Prim Rider naživo? Je šílenost je dávat na ruku, prostě se protáhne řemen a budu je mít na stehně, při kouknutí na teploměr oleje také mrknu na čas :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Hlavně vyměnit quartz za mechanický kalibr Prim (původní-žádná ETA), z toho vyplívá výroba nového dýnka a také bych rád nový číselník a ručky. Vše chci udělat tak, aby šlo bez problémů vrátit do původního stavu.

Viděl jsi Prim Rider naživo? Je šílenost je dávat na ruku, prostě se protáhne řemen a budu je mít na stehně, při kouknutí na teploměr oleje také mrknu na čas :thumbsup_anim:

:)

Kupodivu jsem je na ruce měl. Verzi Jawa rider a musím se neskromě přiznat, že se mi v této verzi mooooc líbily a dokonce bych je i nosil jen tak, na holé ruce. Sic jest to výstřední, ale tak ať. Šly docela dobře zapnout normálně kolem zápěstí a po chvilce mi to přišlo jako normální velikost hodinek. No, s tou velikostí mě tady nakazil Ondraj...

Takže ti držím palce, ať to vyjde. Mě by se taky moc líbily (nejlíp černý ciferník a zlaté indexy a ručky, neb by mi to ladilo dokonale se strojem), ale musím si nechat zajít chuť. Prostě furt ty čísla ve Sportce jsou jiná než moje :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...