lamizol Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Jedna zeměpisná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AlfGS Odesláno úterý v 12:46 Nahlásit Odesláno úterý v 12:46 Dnes na otočku na "cigánskou" v bulce na Myjavu... konecne po 3 mesicich zase v sedle,bylo potreba natocit "pár" km abych zarovnal tachometr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Xenomorfus Odesláno pátek v 08:46 Nahlásit Odesláno pátek v 08:46 Dnes to zacina, tak pokud se nekdo chystate, potkame se tam! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip eM Odesláno pátek v 19:46 Nahlásit Odesláno pátek v 19:46 Dnes jsem se sousedem vyrazil na projizdku a cirou nahodou jsme zavitali na nejakou srandatrať… trvalo mi asi tak 2 vteriny se rozhodnout, ze do toho jdu a se svou staronovou KLEklánici do toho vlitl… prvni zatacka a uz sem se kulal v blate… ty pneu nejsou uplne drapáky no takze mam za sebou “prvni polozeni”, nastesti to neodneslo me nove Zetko, ale tendle nesmrtelný válečník… vyzkousel sem jake to je cvakat dorazy… pri 4. Prujezdu trate se mi podarilo odlepit moňonku od zeme… perfektni pocit, hlava prazdna, jen ja, hlina, motorka a cista radost …. jsem spokojeňous.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno sobota v 05:01 Nahlásit Odesláno sobota v 05:01 Jen takova ochutnavka z vystavy. Pocasi vypada dobre, kdo to nemate daleko, klidne se stavte. Vecer budu mit i povidani o ceste do Dakaru.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
M-72 Odesláno sobota v 16:21 Nahlásit Odesláno sobota v 16:21 V 29. 9. 2026 v 14:46, AlfGS napsal: Dnes na otočku na "cigánskou" v bulce na Myjavu... konecne po 3 mesicich zase v sedle,bylo potreba natocit "pár" km abych zarovnal tachometr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je 11 GS Mám najeto polovinu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AlfGS Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami před 14 hodinami, M-72 napsal: To je 11 GS Mám najeto polovinu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám 1150GS
lamizol Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Dneska bylo ještě pěkně, tak jsme to s bráchou projeli. Aby to nemátlo, tak s Birellem už to nebylo u Rozvědčíka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
HD_Bagger Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Letos naposled na bestii. Už mi nestačí ani jak ten skoro 2l topí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se