MíraMíra Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) A pro velkej úspěch přidám ještě Bé vlnu.To na mě sedla nějaká foto nálada a fotil jsem dost, takže je to tak trochu Bé tsunami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Dve posledni vlny nemaji chybu!Pak ta posledni B vlna je naprosto uzasna zalezitost. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Jsem rád, že se to někomu líbí. Dík.Fotograf nejsem a fotím jen mobilem. Někdy se na to dá dívat víc a někdy míň, ale na památku dobrý. Že mám velký rezervy a jako samouk vlastně nevím co dělám je jasný. Prostě občas tak blbnu s mobilem a něco z toho vypadne. Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 pěkný věci vypadly. Sice nevím které nakonec zůstaly doma, ale fotky parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Díky. Já to zatím tak nějak střídám a hledám to pravý pro mě. Takže většina toho, co tady je na fotkách už je pryč a něco zase i zpět. Takovej aktuální základ jsou Damasko DA34, Squale 50 atmos, Glycine combat + něco vintage (Cyma, Bulova) a něco na sport (G-Shock)Každopádně není všem dnům konec a něco ještě určitě proběhne a až se vyblbnu, tak se zamýslím nad tím, co by stálo za to doma nechat trvale a k čemu se třeba vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Hezké fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Jo tak Miro u me to vypada, ze uz jsem se vyblbnul a vybiram ty pravy "definitivky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Jo jo.. a dobře (asi) děláš. Taky sem řádně zvědavej, co vybereš. Edit: a díky Petře. Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Oblíbený Damaska. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Moc pekna klasika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Trocha tej digitální technologie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Ty mas ty Gecka take Miro? Hodne zajimava fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Jo jo.. to sou moje trvalky na sport a rizikovější činnosti. Mám je už dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Ty DA34 jsou parádní, měl jsem je na ruce a dost konkurovaly 556kám, jsou hodně stylově podobný..Na sport a rasovinu jsem volil stejně, ale s černým cifrem :-)A fotky mobilovky maš supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Díky. Kvůli dilematu Sinn 556 vs Damasko DA34 jsem si kdysi udělal výlet z Brna do Chronoshopu a zpět.Nakonec mi do cesty dřív přišly DA34, ale 556 mám moc rád a klidně bych je furt ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Až nás omrzej, tak si je vyměníme..ale změna by to nijak zásadní nebyla :-)BTW teď mají DA34 v Chronoshopu -20%..slušná motivace pro váhavce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 dobrej nápad.Jinak tu slevu už tam mají celkem dýl, ale nějak ty Déčka teď asi netáhnou. Každopádně za mě jsou dobrý a kdo váha dělá chybu. Za ty peníze supr hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) Déčka v dece. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Miro, konecne vesele fotky! Diky, udelal jsi mi radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se