MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Jak se tady už trochu ohraně říká, tady mi asi chyběl vitamín B, tak jsem trochu doplnil.
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Teď jsem šupnu jedny z nej hodinek, který jsem měl. Tyhle mě fakt bavily a koupil bych je znovu, ale nějak se mi stalo, že jsem dospěl do stádia, kdy chci nosit jen hodinky, který mi fakt velikostně sedí. Tyhle a bohužel i další oblíbený kousky jsou už trochu na hraně, tak jsem si je zakázal. Uvidíme, jestli mi to vydrží.
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 (upraveno) Dál tam máme obyč pilotky na který prostě občas dostanu chuť a tak mi tady leží, ale sem tam je s radostí provětrám.Starý, dobrý Squale, který už doma nemůžou chybět.Taky proběhl menší upgrade G-shocků, který používám na všechny fakt nebezpečný mise (čti tenis, squash, bazén ...) A pár kousků na zahnání nudy.Ginault, slušně udělaná kopírka.Návštěva v UK u Wardů.Obrovský, ale jinak zajímavý a slušně udělaný hodinky Prometheus.A taky něco vintage. Upraveno 30. srpna 2019 uživatelem MíraMíra
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Oris Aquis, super hodiny, kde rozhodně platí příměr za málo peněz hodně muziky!Prakticky jim nemám co vytknout, ale i ty bohužel v mým případě spadají do kategorie super, ale příliš velký.
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Pak tu máme pár hodinek, který mám poněkolikáté, což znamená, že mají něco do sebe.
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 A nakonec Japonec. Starý, dobrý SKX009, který aktuálně nosím nejčastěji a vymýšlím co dál.Na ruce je ještě střídají Omegy, který jsou u mě zatím na výměným pobytu, ale kolikrát si říkám, jestli by mi vlastně ty SKX nestačily. Toť vše a další aktualizace zas někdy.
shewcza Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Fakt blázen, to se pozná Pěkný kousky Míro!
Radik Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Ty ses teda rozjel - ale je to spíš takový vzpomínání, co?
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Shewcza# nevím o čem mluvíš. Jsem úplně normální člen místního fóra. Radik# jo jo, celý tohle vlákno slouží jako takovej památníček všeho co mi prošlo rukama a naprostou většinu už nemám.Bohužel/bohudík zdaleka nemám rozpočet na takovou sbírku a v případě dražších kousků to je téměř vždy něco za něco.
honza71 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Hezka rekapitulace. Par kousku bych take rad mel Imho ti Oris a Tudor vubec velke nejsou.
MíraMíra Odesláno 1. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Mně by zas nevadilo mít pár tvých kousků. Jinak vyloženě velký asi nejsou, ale úplně ideální to taky není a já bych rád, aby to úplně ideální bylo. Vrátit se k nim můžu vždycky.
Radik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Ideální neexistujou, to už bys mohl vědět. Kdyby existovaly, tak už na tomhle fóru nejsme
MíraMíra Odesláno 1. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Jsem naivka. Ne, chci se přiblížit aspoň ideální velikosti.Je to ale taky boj. Potřeboval bych tak cca o 1 cm větší.. zápěstí teda.
Diablo1st Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Ak by si mal väčšie zápästie, zasa by sa ti hodinky zdali malé Je to neskutočne subjektívne, ktoré hodinky ti ako sadnú.
MíraMíra Odesláno 13. září 2022 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2022 Ajaj, koukám, že jsem to tady malinko zanedbal. Mno.. s dovolením si sem zas po čase něco málo odložím. Škoda, že fórum tak agresivně tlačí kvalitu fotek dolů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se