Lalla Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 remus : Vyčerpávající odpověď a jsem rád, že se aspoň někdo našel, konečně jsem to pochopil. Nevěděl jsem, že se automatickým seřízením hodin nastavuje i kalendář, tak mockrát děkuji. Milan: Na obrázku je vyznačeno, že je duben 2roky po posledním přestupném roku.
JacobK Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Zdravím mám také tyto hodinky a mám jednu technickou otázku.Vteřinová ručička nejde po vyznačených ryskách.Je cca o 25% více vpředu.Tzn, Na 12 je vlastně už o 1/4 políčka za 12kou.Prý je to normální a nejde s tím nic dělat.Máte s těmito hodinkami podobnou zkušenost??
Lalla Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 U mých jde vteřinovka přesně na indexy, zkus kalibraci...
DavidC3 Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 (upraveno) Kalibrací to posune jen po sec,aspon u většiny hodinek. Jedině znovu nasadit ručku (i tak se to dělá špatně a málo kdy napoprve) Upraveno 18. srpna 2011 uživatelem DavidC3
remus Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Mne tiež sekundovka nejde uplne presne.Už som si na to zvykol, nevadí mi to.
dr.snake Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 škoda že citizen nerobí tuto velkosť v eco a radiu bez chrona
frkin Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Mam tyto hodinky ocel tri roky a jsem velmi spokojeny. Nejoblibenejsi, presne, bezudrzbove, kvalitni zpracovani, kvalitni material, cena pomer vykon. Moc rad je nosim a hodi se temer vsude. Casto se mne stava, ze mne nekdo rekne, jee vy mate krasny hodinky a ja nevim jestli mam rict, no jo, ale to jsou jenom takove pracovni Citizeny a nebo rict, no jiste vzdyt to jsou Citizeny. Takze doporucuji za tu cenu kolem 10 tisic za nove je super kup dobrych nositelnych a spolehlivych hodinek.
patprom Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 Objednane ze Spanelska podle rady uvedene zde a spokojenost velika. Cena 396,-EUR vcetne doruceni UPS. Krasna cena za takove hodinky. Uz se tady par lidi ptalo, ale bez ohlasu - nevite nekdo o ceskem navodu? Nevim, kde delam chybu, ale nedokazu vypnout budik :-) Poradi nekdo?Dekuji.
prizak Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 PŘÁTELÉ,vidím zde, že nejsem sám, kdo je nemocný a ulítlý k hodinkám CITIZEN. proto jsem si dovolil na FACEBOOKU založit klub přátel hodinek této značky. Rad a výměny zkušeností není nikdy dost. Přeji pěkný den. Prizak.Stránky - jdi na: http://www.facebook.com/groups/275391695833016/
prizak Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Jinak jsem se před několika lety zamiloval a nyní objednávám AS4020-52E. Manželce k narozeninám pak jasnou volbu. Přeji krásný den a hnedka, jak dorazí se pln dojmu podělím o radost.
prizak Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 V 22. 10. 2011 v 14:43, 'patprom' napsal: Objednane ze Spanelska podle rady uvedene zde a spokojenost velika. Cena 396,-EUR vcetne doruceni UPS. Krasna cena za takove hodinky. Uz se tady par lidi ptalo, ale bez ohlasu - nevite nekdo o ceskem navodu? Nevim, kde delam chybu, ale nedokazu vypnout budik :-) Poradi nekdo? Dekuji. Ahoj, uz to ze psalo vice lidi, ale cesky manual je jen u ceske distribuce, ale na strankach fa CITIZEN mannual stahnes dle typu a strycek GOOGLE ti to prelozi. Da se v tom slusne orientovat. Bussik.
prizak Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) V 9. 11. 2011 v 11:24, 'prizak' napsal: Jinak jsem se před několika lety zamiloval a nyní objednávám AS4020-52E. Manželce k narozeninám pak jasnou volbu. Přeji krásný den a hnedka, jak dorazí se pln dojmu podělím o radost. Tak už jsou doma, spokojenost veliká, ale všiml jsem si, že minutová ručka je při celé na pozici o 50% před správným indexem, tedy přesně mezi dvěma indexy. Tak nevím, co s tím, přeci nenechám rozebírat hodinky, poradíte někdo :-) Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem prizak
Vlcak Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 V 15. 11. 2011 v 6:46, 'prizak' napsal: Tak už jsou doma, spokojenost veliká, ale všiml jsem si, že minutová ručka je při celé na pozici o 50% před správným indexem, tedy přesně mezi dvěma indexy. Tak nevím, co s tím, přeci nenechám rozebírat hodinky, poradíte někdo :-) Mé AS2020-53E umožňují pro kontrolu nastavení reset všech ruček na index 12 a datum mezi 31 a 1 a jednotlivé ručky se pak v této pozici dají korunkou donastavit na přesnou pozici k indexu. Mrkni do manuálu, jestli to tvůj model neumí také.
prizak Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Tak už jsou domááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, se sovětským svazem, až se ucho utrhne :-)))))))))))).Jinak na fejsu pro nadšence do CITIZENEK - http://www.facebook.com/groups/275391695833016/
jan21 Odesláno 15. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Tak jsem mel prvni zavadu. Ale nedeste se, nic zavaznyho. Hodil jsem sebou o zem a bohuzel jsem mel hodinky na zapesti, takze to schytaly. No a druhy den koukam, ze mam o sest minut mene, nez je presny cas (prestoze byly hodinky synchronizovane). Proste se tou ranou posunul cas (minutova a vterinova rucicka) dozadu o sest minut a asi 20 sekund. Nejdrive jsem z toho byl dost zoufalej a skoro vyrazel k hodinari na opravu. Nastesti jsem zachoval chladnou hlavu a zkusil zkalibrovat...a povedlo se :-D Zase mam presny cas.
Dantechno Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Ony se kazdou noc nesynchronizuji automaticky?
Hasič Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 V 15. 11. 2011 v 12:35, 'Dantechno' napsal: Ony se kazdou noc nesynchronizuji automaticky? synchronizují, dane, synchronizují
prizak Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 V 15. 11. 2011 v 8:40, 'Vlcak' napsal: Mé AS2020-53E umožňují pro kontrolu nastavení reset všech ruček na index 12 a datum mezi 31 a 1 a jednotlivé ručky se pak v této pozici dají korunkou donastavit na přesnou pozici k indexu. Mrkni do manuálu, jestli to tvůj model neumí také. Děkuju, už se mi to ,,povidlo, jen jsem ale přitom zjistil, že datumovka mi skočila na 14tého, tedy o den později. I tu už jsem tam dostal, ale zase když jsem chtěl nastavit utery (na pozici 2", tak to skákalo jen na ta čísla 0 2 4 6 8. Nesrovná se to synchonizací? Ruční synchro nepomohlo tomu nastavení názvu dne. Snad jsem tím mauálním nastavením nespletl třeba přestupný rok a bude to na nic.
prizak Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Za boha nemohu dostat malou ručku na označení názvu dne, ukazuje mi naproti na číslo 2. Dnes jsem zase musel ručně nastavit datum, protože mi v noci nepřeskočil:-(, ach jo, ale snad se povede. zatím moc děkuju za rady.
prizak Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Tak chlapi, už je vše OK? synchorizace udělala vše za mě, ale bylo nutné provést ,,KONTROLA A NASTAVENÍ HODINEK DO NULOVÉ POZICE". Po tomto jsem zadal ručně synchonizaci a během asi 3 minut se nastavil čas, datumovka i název dne správně. Ale stejně zde děkuji za rady. I já nyní budu moci poradit novým majitelům těchto hodinek. Jinak pokud byste měli zájem http://www.facebook.com/groups/275391695833016/ Přeji pěkný den Vám FŠEM.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se