Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V mládí jsem někde získal obyčejný, skládací katalog hodinek PRIM (asi mě už tehdy fascinovaly). Sice v něm samozřejmě není celá kolekce, ale aspoň trochu pomůže při určování původních sestav Primek. Ukazoval jsem ho Cyberovi a ihned mě požádal o kopii, proto předpokládám, že budou mít zájem i ostatní. Celý jsem jej naskenoval a sestavil do PDF. Výsledný dokument má asi 1.6MB a rád bych ho někam umístil, aby sloužil všem ke stažení. Tady si ovšem nevím rady, jak to udělat. Uvítal bych pomoc ? např. od odklízeče, kterému bych soubor mohl poslat i e-mailem. Díky za pomoc.

tak katalog lze stahovat zde na tomhle url

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pošli mi ten soubor emailem na patrick.zandl zavináč marigold.cz a já ho někam dám. třeba na www.chronomag.cz/prim - kde se něco takového snažím udělat, tak bych ho rozřezal do HTML :)

Odesláno

Pokud budes mit moznost a cas tak mi ho posli na email. :) Toto prani bude mit asi vetsina aktivnich clenu Chronomagu a tak bude asi nejlepsi reseni katalog nekam umistit ke stazeni.

Odesláno

To Chronomag: soubor jsem poslal, pokud bys měl zájem, mám jednotlivé stránky jako jpg.

Pro ostatní: nečekejte něco extra, katalog je jen pro hodinky s kalibry 66 a výše.

Odesláno

neuvěřitelné... v tom katalogu je vidět jak se v módě vše vrací... porovnejte nabídku některých, ryze módních značek s tímto a zjistíte, že větší část modelů dnes vyrábí nap. Diesel a pod....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...