Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak u nás se Ježíšek trefil do dárků (zejména X Box 360 s tou blbinou nad TV), ale holt si maminka vybrala špatnýho tatínka (naštěstí už to ví...). Místo abych se stal alespoň dneska "local hero", jsem "big loser" - po dvou hodinách trápení jsem to nevim jak propojil (doma to vypadá jak po návštěvě bytařů), ale přestala hrát Apple TV, blbne TV když jede blu-ray, přes kinect to nehraje vůbec a spustila se jediná hra, nějakej fotbal, kde kluk coby Arsenal rupnul s Tottenhamem (ještě že jim fandim) asi 6:0 a byl na mě nakrklej, že mu nedokážu poradit, co s tim. Nedokážu... Jelikož mi za chvíli končí návštěvní hodiny, bude se muset objevit asi jinej strejda, kterej slízně smetanu... A to mi při koupi a oprávněných obavách ohledně instalace bylo s úsměvěm tvrzeno ať se nebojim, že to zvládne každej blbec - každej zřejmě ne...

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak u nás se Ježíšek trefil do dárků (zejména X Box 360 s tou blbinou nad TV), ale holt si maminka vybrala špatnýho tatínka (naštěstí už to ví...). Místo abych se stal alespoň dneska "local hero", jsem "big loser" - po dvou hodinách trápení jsem to nevim jak propojil (doma to vypadá jak po návštěvě bytařů), ale přestala hrát Apple TV, blbne TV když jede blu-ray, přes kinect to nehraje vůbec a spustila se jediná hra, nějakej fotbal, kde kluk coby Arsenal rupnul s Tottenhamem (ještě že jim fandim) asi 6:0 a byl na mě nakrklej, že mu nedokážu poradit, co s tim. Nedokážu... Jelikož mi za chvíli končí návštěvní hodiny, bude se muset objevit asi jinej strejda, kterej slízně smetanu... A to mi při koupi a oprávněných obavách ohledně instalace bylo s úsměvěm tvrzeno ať se nebojim, že to zvládne každej blbec - každej zřejmě ne...

.... a paní ricousová si u toho mnula ruce a v duchu říkala "vidíte co sem si vzala za vola " ...... 

hele já takhle podobně stavěl v roce 2011 Lego .....

dej si panáka ... pusť TV a ser se na to ;)

Odesláno

.... a paní ricousová si u toho mnula ruce a v duchu říkala "vidíte co sem si vzala za vola " ...... 

hele já takhle podobně stavěl v roce 2011 Lego .....

dej si panáka ... pusť TV a ser se na to ;)

Všichni odešli k milované tchýni, kam mi letos zakázali přístup, a mám za úkol uvést obývák alespoń vzhledově do půvdního stavu, hlavně když prý bude fungovat aspoň kabelovka. Otevřel jsem 15 let starej rum Malteco a seru na to. Já už totiž nemůžu najít ani ty původní kabely. A navíc se mi rozlila v obejváku kola, takže to tu lepí...

Návštěvník YPO
Odesláno

Všichni odešli k milované tchýni, kam mi letos zakázali přístup, a mám za úkol uvést obývák alespoń vzhledově do půvdního stavu, hlavně když prý bude fungovat aspoň kabelovka. Otevřel jsem 15 let starej rum Malteco a .... na to. Já už totiž nemůžu najít ani ty původní kabely. A navíc se mi rozlila v obejváku kola, takže to tu lepí...

seš prostě rozrušenej a nestabilní .... vem ten rum, běž si sednout ven na schody ať tě nestresuje prostředí a poklábos se sousedkou

Odesláno

seš prostě rozrušenej a nestabilní .... vem ten rum, běž si sednout ven na schody ať tě nestresuje prostředí a poklábos se sousedkou

Sousedce je 60, toho rumu jsem ještě nevypil tolik. Hlavně vůbec nevim, co a proč jsem odkud vytahal... To bude šau až přijdou -rychle sbalit "dejchátko" a utýct k mamince...

post-3263-0-52567700-1514211529_thumb.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

myslel sem aby sis jako vodpočinul ..... hele xbox sem kdysi měl .... kabely byly označený barvou nebo nápisem už si to nepamatuju .... to dokaže zapojit každej .... vzmuž se :D

Odesláno

Dal jsem HDMI do HDMI, ale ta kamera furt něco mele a neumim pustit hry. Navíc jsem nevim proč vypojil gramec a apple tv a teď nemůžu najít kabely... A protože jsem byl již značně vystresován, tak jsem se ten rum pokoušel otevřít vývrtkou... :D

post-3263-0-65727400-1514212215_thumb.jpg

Odesláno

A do toho mi volá dcera, jak jsou babička s dědou skvělí, protože jejich Ježíšek jim dal kameru a hledačku kovů - bodejť by ne, když jsem to kupoval já a manželka to sbalila k nim, bo důchodci musej šetřit...

Odesláno

Kdyz Te tak posloucham, respektive ctu, Ricous, tak musim konstatovat, ze u nas je docela nuda.. :D dobry drama a odnesl to nakonec chudak rum.. To je asi nejvetsi tragedie ;)

Odesláno

Co jsi s tím proboha dělal ? Normálně jde napájecí kabel ze zdi do Xbox, z Xbox do TV jde HDMI a nakonec připojíš kameru Kinectu do odpovídající díry v Xbox. Není na tom co splýst, každá ta díra má jiný konektor, aby to dokázal i méně inteligentní číňan zapojit za 20 vteřin při současném složení rubikovy kostky :D

Odesláno

Jenom ke Kineticu mám dva kabely, z toho jeden je do sítě a má dvě "koncovky". No a pak to spuštění ist eine kleine katastrofe - děti (8) ten bazmek v ruce ovládat neuměj (já už vůbec ne), kamera je furt sprdává že stojej blízko/daleko/nahoře/dole/vlevo/vpravo...., takže nende nahodit a mluví to nehezky nečesky, takže včil sme v řiti.

Na druhou stranu jsem si díky tomu vysloužil přespání doma v obýváku, protože nesmím opustit jednotku dokud to nedám do kupy. To bude možná trvat let... :D

Odesláno

Sakra! Tomu říkám užívat si svátků vánočních!! :clap:  A já tady jen nudně čumím na televizi a nudím se. :crying_anim02:   Tiše ti to intenzivní prožívání svátků vánočních závidím. Škoda, že bydlíš tak daleko, jinak bych ti přijel pomoci tu katastrofu prohloubit. :cheers:

Odesláno

Tak se taky přidám. Mé první vysněné vánoční svátky na chalupě ve Schladmingu: Manželka nemocná, dcera nemocná .... Do hajzlu!

Odesláno

Všichni odešli k milované tchýni, kam mi letos zakázali přístup, a mám za úkol uvést obývák alespoń vzhledově do půvdního stavu, hlavně když prý bude fungovat aspoň kabelovka. Otevřel jsem 15 let starej rum Malteco a .... na to. Já už totiž nemůžu najít ani ty původní kabely. A navíc se mi rozlila v obejváku kola, takže to tu lepí...

Ricous, postrach ulice. Růžová 15. :clap:

Odesláno (upraveno)

Tak jsem to aspoň opticky dal jakž takž do kupy. Horší to bude, až budou chtít ráno děti hrát ten X Box (že sem ho raději nedal přes tchyni místo tý kamery a minolovky). Vidim to na budík na čtvrtou ráno a boj s virtuálním nepřítelem. A nebo načnu další lahvinku a pojedu nonstop...

EDIT: Ten iP7 fotí hrozně...nebo já? Ale dyk je to jedno.

post-3263-0-60176300-1514230873_thumb.jpg

Upraveno uživatelem ricous

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...