Karlos Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Já nikomu nic nenasazuju, já se jen ptal co by přimělo zákazníka koupit něco za dvojnásobek. Ale když už jste to otočili, tak můj názor je, že pokud ani výrobce, ani distributor nedokážou tomu svému prodejci zajistit nějakou jistotu na trhu, ani lepší podmínky a výhody,, tak celý institut "autorizovaného prodejce" naprosto ztrácí smysl a je to jen divadlo na zákazníky, kterým to nepřináší vůbec nic, naopak ti celý ten přidaný řetězec musejí zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jasně, šedivky mají k dispozici úplně všechny modely, a to včetně limitovaných a speciálních edic. Tak určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 No kdyz natrefis na vadnej kousek, tak by se ti zaruka hodila... ale v pripade např. CW mas smolika a jedes na vlastni triko... Nebo jim budes hodinky posilat do Singapuru...? CW jako sedivka ti zadnou mezinarodni zaruku neda. Reklamace je mozna pouze u nej.Nepiš, prosím Tě, nesmysly! CV Ti, stejně jako Skywatches či Watcheszon, samozřejmě roční mezinárodní záruku dá. Opravu v záruce pak můžeš uplatnit u Koscomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ale i tak záruka musí byt min. 2 roky pokud budu nakupovat v ČR. Tak pak je mi jedno jestli to je ofic nebo ne, ne ? Mě když se hodinky poserou tak uplatiním 24 měsíční zaruku a to že na to nemam mezinárodní zaruku je fuk, stím at se popasuje prodávající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Nepiš, prosím Tě, nesmysly! CV Ti, stejně jako Skywatches či Watcheszon, samozřejmě roční mezinárodní záruku dá. Opravu v záruce pak můžeš uplatnit u Koscomu.Takze to jsou autorizovani dealeri? To jsem nevedel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ctu na CW: Worldwide WarrantyAll listed watches on CreationWatches.Com come with either our Two Years Extended Worldwide Warranty or 1-2 Years International manufacturer warranty . For brands where we offer our own warranty, in case your watch requires repair or servicing, you can send the watch back to us and we will repair it for you and send it back to you. You only have to pay for the shipping charges. For watches shipped with manufacturer warranty cards, if for any reason your local service center cannot repair the watch, you can send it to us for servicing. In such cases, the 2 years extended warranty provided by us applies. Tak budeme verit, ze ano. I kdyz si pro jistotu nechavaji otevrena zadni vratka... V Koscomu asi budou happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Pokud by byla rozhodující pouze cena, tak budeš nakupovat jenom na Chrono24 (jasně, vím, někdy nemusí být nejlevnější). A pokud bys srovnal ceníkové ceny u ADček třeba právě s chrono24, tak ten rozdíl bude taky docela mazec. A jaka myslis, ze asi ceka AD budoucnost? Zatim je ocividne porad dost zakazniku, co slysi na 10-15% slevu, ale jak dlouho to jeste vydrzi..? Jasny, jsou i taci, kteri nabidnou vice.. Ale obecne budou muset AD srovnat krok s Chrono24, par kacek navic kazdy pusti, ale popravde moc nerozumim tomu, ze nekdo klidne zaplati 100-95 tisic za hodinky XY v CR, kdyz ty stejne muze mit za dva dny doma od sousedu za 80-84 tis. vcetne posty? A cele to korunuje predrazeny servis.. Mluvim tedy o tech drazsich znackach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 ....Tak budeme verit, ze ano. I kdyz si pro jistotu nechavaji otevrena zadni vratka... V Koscomu asi budou happy Dal bych Ti odkaz na zkušenost s opravou hodinek koupených přes Skywatches a reklamovaných přes Koscom, ale vlákno bylo, doufám že přechodně, uzavřeno. Altro to neuznávalo a v Koscomu asi rovněž nadšeni nebudou, nicméně je to dobrý marketingový tah, který jim určitě klientelu přidá než ubere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Dal bych Ti odkaz na zkušenost s opravou hodinek koupených přes Skywatches a reklamovaných přes Koscom, ale vlákno bylo, doufám že přechodně, uzavřeno. Altro to neuznávalo a v Koscomu asi rovněž nadšeni nebudou, nicméně je to dobrý marketingový tah, který jim určitě klientelu přidá než ubere.Spis by to podporilo nakupy z Asie za 6 misto v CR za 12, kdyz se neni ceho bat a u nosu a bez komplikaci Ti je gratis opravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Spis by to podporilo nakupy z Asie za 6 misto v CR za 12, kdyz se neni ceho bat a u nosu a bez komplikaci Ti je gratis opravi.Myslím že těch reklamací zase tak moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Je to tak i u mobilu - oficialni vs sedy dovoz. Ale rozdil 100% ceny... to se zda dost i me. Sou tam drazsi i nez treba zelvy...a to bych radsi zelvy teda.Vono je to už jenom 100%? Ještě před půl rokem to bylo 200% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husokachna Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Díky za odpovědi a zajímavou diskuzi. To jsem ani nečekal. Já si zrovna teď koupil na Amazonu Seika za půlku ceny, než jsou ceny u nás (díky kamarádce, kterou to na svátky táhlo domů, jsem se vyhnul dani, clu a dopravě). Vidím to asi tak, že u dražších hodinek bych si radši připlatil za nějakou "AD jistotu", ale když jsem kupoval hodinky za 4,5 a tím ušetřil další 4,5, tak jsem ochoten to riziko podstoupit. Jak je to vlastně s "šedivkama"? Pokud kupuju u osvědčených prodejců, jako jsou CW, je tam i jiné riziko, než že přijdu o záruku (ve smyslu, že záruka bude daleko na východě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Díky za odpovědi a zajímavou diskuzi. To jsem ani nečekal. Já si zrovna teď koupil na Amazonu Seika za půlku ceny, než jsou ceny u nás (díky kamarádce, kterou to na svátky táhlo domů, jsem se vyhnul dani, clu a dopravě). Vidím to asi tak, že u dražších hodinek bych si radši připlatil za nějakou "AD jistotu", ale když jsem kupoval hodinky za 4,5 a tím ušetřil další 4,5, tak jsem ochoten to riziko podstoupit. Jak je to vlastně s "šedivkama"? Pokud kupuju u osvědčených prodejců, jako jsou CW, je tam i jiné riziko, než že přijdu o záruku (ve smyslu, že záruka bude daleko na východě).Tady bych vůbec záruku neřešil... teda, přiznám se bez mučení, že u prvních SKX jsem řešil, jak by to pak bylo, ale pak už ne.. Kdyby se mi něco pokazilo, tak než to posílat přes půl světa, pošlu to místním hodinářům - opraveno rychle a levně (nic jsem teda nemusel nechávat opravovat, ale u SKX015 jsem nechával dělat generálku, tak vycházím z toho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinHU Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Já naše ceny SKX sleduji už tak rok, a doporučuji server timestore.cz. Jsou (téměř) nejlevnější, už jsme tam kupoval jiné hodinky. Nějak nemohu pochopit, proč tady v republice přežívá obchod Helveti, který sám o sobě hlásá že má nízké ceny a jejich ceny jsou při tom dvojnásobné!!! to mi přijde opravnu směšné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Proč přežívá Helveti.cz? Protože je to oficiální prodejce, jedná poctivě a fér. Není to šedivka, jako tebou zmiňovaný prodejce. Kluci z Helveti.cz se rozhodli jít oficiální cestou, brát hodinky od oficiálního dovozce a poctivě podnikat v tomto státě. Prodávat hodinky oficiální cestou sice znamená dražší ceny, ale podporují tím jednak oficiální prodejní kanál firmy Seiko s veškerou jeho podporou a zárukami, druhak ekonomiku tohoto státu, jelikož prodávají oficiálně dovezené hodinky, na kterých bylo oficiálně zaplaceno clo a DPH...Je to debata na dýl, ale musel jsem reagovat, jelikož takový vysírací příspěvek si zrovna Helveti.cz nezaslouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinHU Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Rozhodně jsem nechtěl nějak vysírat :-) Máte pravdu pane, rozhodně máte. Ale já si prostě vrámci podpory českého trhu nikdy nekoupím hodinky za 12 tisíc namísto 6 tisíc. Je to jen můj postoj který tu píši a nikomu ho nevnucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Já taky nikomu nevnucuji svůj postoj, ale když si najdeš zdejší děkovací vlákno pro Helveti.cz, tak pochopíš, že je tady spousta lidí, kteří si hodinky přes oficiální distribuci koupí a kupovat budou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 JaRooN: +1 plny souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Naprostý nesouhlas, protože ta "šedivka" prodává asi tak co? No samozřejmě také originál od výrobce. Akorát to jde přes méně překupníků, kteří si na tom mastí kapsu. A pokud jde o ekonomiku, tak té je úplně jedno, jestli DPH a clo zaplatí Koscom nebo Timestore, protože i ta šedivka to sem do republiky dost těžko doveze bez celních poplatků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Zase jsi úplně mimo...Oficiální dovozce má v ceně náklady na distribuci, marketing, školení hodinářů a prodejců, záruční servis (i hodinek, co prodají šedivky),poradenství a množství dalších vedlejších činností.Šedivka se jen veze a vydělává do vlastní kapsy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se