B.F.G. Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Kamil napsal: Mají. Je to vidět i na některých fotkách. To se mi právě zdálo na fotkách podezřelý. Takže sem koukal správně.
mrakodrap Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Našel jsem tuhle "vytuněnou" verzi tohoto čínskýho turba. Docela pěkné...
mrakodrap Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Nemá někdo z Moravy toto čínské turbo, nebo nechystá se nějaký šťastný majitel čirou náhodou na Moravu?
mrakodrap Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Tak jsem do nich vlítnul taky a tady je výsledek
budo Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Ty s bílým provedením číselníku se mi líbí více. Ale proti gustu žádný dišputát.
spiderer Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Libi se mi oproti tem bilym zue na ciferniku neni zadna znacka, ale bile se mi jinak libi take vic. Az budes mit cas hod sem prosim nejakou fotku na ruce
mrakodrap Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 spiderer napsal: Libi se mi oproti tem bilym zue na ciferniku neni zadna znacka, ale bile se mi jinak libi take vic. Az budes mit cas hod sem prosim nejakou fotku na ruce tady je:
Conrad Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 mrakodrap napsal: tady je: kolik je to mm? díky
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Conrad napsal: kolik je to mm? díky 40 Ani tahle kombinace nevypadá špatně:
mrakodrap Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Conrad napsal: kolik je to mm? díky 40 mm... No nejsou to žádní obři a vypadají spíše menší. Byl to trošku šok a navíc když pošták zazvonil u dveří tak jsem měl na ruce Steinhart "Nav B-Uhr" Každopádně ta turbína je prostě skvělá a stálo to za to. Moc pěkný pohled.
mrakodrap Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Kamil napsal: 40 To máš recht Kamile, ale toho zlata jsem se malinko bál.
jdeteza Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Kamil napsal: ... Jsou docela hezke, ale kdyz jsem si zvetsil obrazek, tak ten tourbilon nevypadal hezke precizne udelan jako u svycaru.
rorda Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 jdeteza napsal: Jsou docela hezke, ale kdyz jsem si zvetsil obrazek, tak ten tourbilon nevypadal hezke precizne udelan jako u svycaru.Nesmíš zapomínat na jednu maličkost, tj. cenovej rozdíl mezi těma kouskama ...
Jakubisko Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 (upraveno) Kamile nemam Te rad! Kde se daji ty v ruzovem zlate objednat? edit: uz jsem to nasel TU, ale za 625USD je to celkem draha sranda Upraveno 5. května 2008 uživatelem Jakubisko
Vit Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Jak to budete udržovat (mazat čistit,...), pustí se do toho nějaký hodinář?
sect Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Obnovuji tady jedno starší vlákno ať nezakládám nové, protože mně ty hodinky fakt celkem baví , tak tady občas hodím nějakou fotku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se