Andrew Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Tak nám vyfoť tvé další skvosty (klidně můžeš rozmazaný auta)... bo někdo, kdo má pouze píchací vztah a přesto mu skoro tchýně (echt pravník v SAE) dá dárek v hodnotě půl miliónu musí být hóóódně vysoko v žebříku Forbes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Myslim ze mame zadelano na slusnej vykon, tohle je fakt narez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 echt pravník v SAPE dá dárek v hodnotě půl miliónuVypadlo ti jedno pismenko - fixed for ya - a ted uz to i dava smysl - ocekavam ze budou nasledovat fotky znackovych Abibas s minimalne 4 pruhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 ProkrýlePána! Tchyně ze SAE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Daytony se zenith strojkem to maji takhle..Vím, ale ty nemají stříbrné lemování subciferníku, ty mají pěkné černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Milý Cone, Češka, nebo nečeška je zřejmě jedno, ale právnička v Saudské Arábii před 10 lety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Kolega Con při vymýšlení historky poněkud přehlédl drobný fakt, že ženy mohou v Saudské Arábii vykonávat právní funkce teprve od roku 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Vy to nechápete. Ona byla právnička. Tečka. A byla jednou v SAE . Tečka.To je jasný ne a koupila tam origo Daytony, ale někdo ji musel podvést nebo co a dovezla fejk. Ještě, že alespoň svojí dceři dala origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Historka standardni, fotky standardni, vysledek neprekvapujici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Môj spolužiak mal na stretnutí tiež Dayotny... avšak hneď ako som sa o ne začal zaujímať povedal, že jasne že sú to fejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Vím, ale ty nemají stříbrné lemování subciferníku, ty mají pěkné černé. Ano ano.. ani to nedodrzeli... Respektive kdyz už použili ten fejk strojek, co pouzili, tak meli napodobit spravny model.. :-) Upraveno 16. března 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Este tie origo diamantove Cartier poprosime. Alebo ich najskor musi ponosit aspon 2 roky a potom dalsich 10 si musime pockat na tvoj dotaz? Spielbergu Si dam poznamku do dzuglu nech sa sem potom merknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Je krasny jak se vzdycky dotazujici zacne obhajovat tak hloupym zpusobem az se sam do tech lzi tak zamota, ze je za uplnyho pitomce!! Kdyby radsi podekoval a odmlcel se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Vy jste fakt banda neprjicich zavistivcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 boudy joke dobry:-) ale ne pribeh je tady jiny.. ani kamarád žádný. byl to dar od stínové tchyně, bejvalka dostala origo cartier s diamanty.. a ja tady na ty pomalu zapomnel ze je vůbec mam. tchyne byla pravnik v saudske arabii. ja po 3dnech ted brouzdanim po internetu uz byl zblbly ze vseho. otvírat jsem je nechtel protože to ani neumim. a ta korunka mi prijde krapet na pravo jakoby spadena. fotit jsem to fotil včera mobilem, uz jsem neveděl na co se divat a co stranek jsem uz prosel o tom žadná. všude psali něco at uz ty Tčka. tak i čísla jak mají byt.. jaky ma byt vzor atd. Díky moc všemSlyšel jsem spoustu blbých příběhů, ale tenhle je absolutně nejblbější co jsem kdy slyšel. Zapoměl jsem na Daytony, že je mám od té stínové tchýně, co dělala v době, kdy to dělat nemohla, prvávnka v SA. Tam už chybí jen že je dostala od Lenina, co s ní byl sáňkovat na Kubě když spolu privatizovali Modřanský čokoládovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Slyšel jsem spoustu blbých příběhů, ale tenhle je absolutně nejblbější co jsem kdy slyšel. Zapoměl jsem na Daytony, že je mám od té stínové tchýně, co dělala v době, kdy to dělat nemohla, prvávnka v SA. Tam už chybí jen že je dostala od Lenina, co s ní byl sáňkovat na Kubě když spolu privatizovali Modřanský čokoládovny.Jo...Mr.Hovnoookin ..... alias Shitman is liar Upraveno 18. března 2018 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia_tcx Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Promin, ale 100% je to fake. Davej se na to pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dik, my uz na to od ted teda pozor davat budem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tohle je origo limitka pro tureckej a thajskej plážovej trh. Full set většinou obsahuje ještě hedvábnej šátek a vyplněný karty na podtácku od piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se