Přejít na obsah

Daytona - origo nebo fake?

Michael04

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak nám vyfoť tvé další skvosty (klidně můžeš rozmazaný auta)... bo někdo, kdo má pouze píchací vztah a přesto mu skoro tchýně (echt pravník v SAE) dá dárek v hodnotě půl miliónu musí být hóóódně vysoko v žebříku Forbes...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

boudy joke dobry:-) ale ne pribeh je tady jiny.. ani kamarád žádný. byl to dar od stínové tchyně, bejvalka dostala origo cartier s diamanty.. a ja tady na ty pomalu zapomnel ze je vůbec mam. tchyne byla pravnik v saudske arabii. 

ja po 3dnech ted brouzdanim po internetu uz byl zblbly ze vseho. otvírat jsem je nechtel protože to ani neumim. a ta korunka mi prijde krapet na pravo jakoby spadena. 

fotit jsem to fotil včera mobilem, uz jsem neveděl na co se divat a co stranek jsem uz prosel o tom žadná.  všude psali něco at uz ty Tčka. tak i čísla jak mají byt.. jaky ma byt vzor atd. 

Díky moc všem

Slyšel jsem spoustu blbých příběhů, ale tenhle je absolutně nejblbější co jsem kdy slyšel. Zapoměl jsem na Daytony, že je mám od té stínové tchýně, co dělala v době, kdy to dělat nemohla, prvávnka v SA. Tam už chybí jen že  je dostala od Lenina, co s ní byl sáňkovat na Kubě když spolu privatizovali Modřanský čokoládovny.

Odkaz ke komentáři

Slyšel jsem spoustu blbých příběhů, ale tenhle je absolutně nejblbější co jsem kdy slyšel. Zapoměl jsem na Daytony, že je mám od té stínové tchýně, co dělala v době, kdy to dělat nemohla, prvávnka v SA. Tam už chybí jen že je dostala od Lenina, co s ní byl sáňkovat na Kubě když spolu privatizovali Modřanský čokoládovny.

Jo...Mr.Hovnoookin ..... alias Shitman is liar

Upraveno uživatelem tedwine
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...