jovani Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 STOWA Flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Partitio Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 (upraveno) Bohužel jen půjčený. Puristický Flieger Handaufzug. Boží... Upraveno 16. prosince 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Najdi rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Fakt se moc povedly - teda až na to, že spešl povrchovka zas až tak zázračně nefunguje nebo ji na dýnko nedávají ... nebo jsem h2so4 vypocující ufon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 To jsou bronzáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Jo. Jak jsem říkal, Stowa na ně nanese nějakou povrchovku, aby dál nepatinovaly (osobně bych si holý bronz už nekoupil, jednou stačilo) - ale buď to i tak trochu barví, nebo to na dýnko nedávají, nebo je to šunt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 A nemas je moc fest? Dyk je to normalni modrina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 A já si řikal, proč mi pořád modrala ruka Škoda, mělo by to vysvětlení/řešení. Jo a dotoho eště stará Sfinxová - že prej ji přijdou jak něco pro něměcký školáky za 30. let, prostě Vůdcejugend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Já mám Steinhart v bronzu, dýnko je ocel a sklo, žádnou povrchovou úpravu nemají a tahle " špína " se mi objevila v prvních dnech v místě doteku korunky s rukou, ale jen když jsem se hodně zpotil, jinak ne. A to mám pot poměrně dost agresivní - tedy až v posledních cca 5-ti letech, předtím v poho. Chrom to vzalo poměrně hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Jestli ono jádro pudla bude v tom, že to má i bronzový dýnko Takže jsem s úvahami o (ne)povrchovce přesně tam, kde jsem začal. Ale zas to hezky vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Hmm, tak to bych asi nebyl ochoten akceptovat :_( - na dýnku ta úprava asi nebude , nebo nedostatečná. Zkus poslat fotku výrobci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 třeba poradí Alda, svého času přelepoval i Damasko dýnko, tak bude vědět jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 No jo, bronz. To chce každý týden přelešťit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 leštění mu od " plísně " na kůži nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 https://www.strapshop.cz/rios-juchtova-kuze/rios-tula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Partitio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Tieto su tu asi najkrajsie!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 (upraveno) Nový, právě vybalený přírůstek ze Slovenska: Antea Museum Upraveno 15. února 2021 uživatelem VladimírH rozhozený text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Flígr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se