jamikadze Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2008 prosim vas kde najdu vsetky vysvetlivky na akej stranke co sa tyka hodiniek. napr co je to tachymeter a ostatnne veci ved viet co myslim funkcie. a nehnevajte sa zalozenie noveho vlakna. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2008 prosim vas kde najdu vsetky vysvetlivky na akej stranke co sa tyka hodiniek. napr co je to tachymeter a ostatnne veci ved viet co myslim funkcie. a nehnevajte sa zalozenie noveho vlakna. dik Zkus to tady : http://chronomag.pbwiki.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2008 snaha o vytvoření slovníčku pojmů byla, ale nějak to umřelo.. pindat o capinách je jednodušší (i pro mě ) http://chronomag.pbwiki.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2008 snaha o vytvoření slovníčku pojmů byla, ale nějak to umřelo.. pindat o capinách je jednodušší (i pro mě ) http://chronomag.pbwiki.com/ Mozna by stalo za to, tento link pripichnout. Nedavno jsem jej taky hledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 No ja tam dnes neco zeditoval a zda se mi ze se to nejak poondalo no nekdo se na to kouknete mozna staci jen kliknout ale nechci do toho vrtat aby se to jeste vice nopo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padvlk Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Dobrý den jsem zde nový. Přihlásil jsem se proto,aby jste mi poradily.Co to znamená na starožitných hodinkách cylindre 10rubins a jak dá poznat značka když je tam napsané pouze Geneve.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Dobrý den jsem zde nový. Přihlásil jsem se proto,aby jste mi poradily.Co to znamená na starožitných hodinkách cylindre 10rubins a jak dá poznat značka když je tam napsané pouze Geneve.Děkuji. "Cylindre" je jméno válečkového kroku hodinek, "10 rubisů znamená, že v hodinkách je deset ložisek ze syntetického rubínu a značka, pokud tam není napsána, se prakticky poznat nedá. Můžeš se pouze domnívat, že byly hodinky vyrobeny nebo třeba jen prodávány v Ženevě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Je to duplicitne, ale myslim, ze to patri zrovinka sem... Flashovy interaktivni slovnicek ke stazeni: ETA-dictionary.rar Ukazky z interaktivniho slovniku: Original je na strankach eta.ch, je verejne dostupny. Tohle si stahnete, pokud chcete mit kopii v pocitaci, napr. pro pouziti offline. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirovskyzby Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Slovník pojmů je super, děkuji všem, kteří se na něm podíleli, Zb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel84 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Prosim vas volakdo vie mi poradit ako zistim presny cas na tychto hodinkach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel84 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 http://www.baterky-noze.sk/index.php?lang=sk&kat=205&podkat=205&view=2718 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Čtyřiadvacetihodinovky... hodinová ručka neoběhne číselník za den dvakrát, ale pouze jednou, takže "nahoře" není poledne, ale půlnoc - pomohlo to? Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 ...spíš mu šlo asi o minutovku, která nemá 60 indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 No vida, to je asi přesnější. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel84 Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Dakujem pekne za pomoc ake stále meviem odcitat presny cas.Asi som uz ............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel84 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 namiesto 1 min. ukazuju 1,25min. To je co za blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel84 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 To su hodinky na nejaky specialny ucel, alebo na meranie meviem coho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel84 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwerty123 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 hm nejak to nevidim na tom wiki, ked su hodinky oznacene ako "hand driven" znamena ze ich treba vzdy natahovat rucne?t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfido Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Ty hodinky mají být jako že do vesmíru, aby bylo snažší "sledovat" jak dlouhý čas/část dne uběhla/ která část dne právě je- proto 24 a ne 12 ciferník. Tyto takové první hodinky tuším udělal Breitling v roce 1962 pro kosmonauty Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem rfido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se