migrena Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Čaute, mám hodinky Pobeda-15 kameňov,ale na nete nie je o nich skoro nič,prosím poraďte mi,rok, kde vyrobené atď. Ďakujem
Karlos Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Jsi tu správně v ruské sekci, je tu skoro všechno, tak tu hledej a čti... tak dlouho, až to najdeš.
migrena Odesláno 13. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Ahoj, dík,no ja už hľadám cez dva mesiace. Aj rôzne fóra som prekukol a internetové stránky o vintage hodinkach,ale viem len časť a potom som sa zastavil a nie ďalej sa posunúť.
Karlos Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Když se ti nechce hledat tady, tak můžeš zkusit tuhle stránku:http://www.ussrtime.com/start.html
eloga Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 hledej na watch.ru, znalost azbuky nutná.je to Poběda 15j z Petrodvorce /Leningradu/, naprostý standard, docela zrasované, nenajdeš o tom nic jinde, bo je to naprosto běžná sovětská/ruská značka i model. Jediný plus je ten Petrodvorec jako výrobní závod, ale vzhledem ke stavu pouzdra to nic neřeší.Hodinky zachovat jedině jako citovku v rodině, jinak naprostý šuplík nebo dárce orgánů. ***
eloga Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 pouzdro je hliník s plaque, ale slabou.**
eloga Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 pro pobědáře, zajímavý přehled běžných modelůhttp://ussr-watch.com/pobeda/**
eloga Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Klasika. Pokud je to 2608 tak se mi to zamlouvá více.**
Roman-ZA Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 to su z hodinky z 50tych rokov. dostal som ich otca a otcima
eloga Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 hele já ti to věřím i bez toho smajlíka, **
papun Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2020 Má cenu investovat do něčeho takového? Nebo je to jen tuctové zboží? Jasně pokud se někomu líbí a chce je, tak je to jasné, ale mě zajímá jestli to má něajký minimální potenciál. Bohužel mé investiční možnosti jsou hodně omezené a Pobedy se objevují zachovalé za slušné peníze. Díky za radu. https://aukro.cz/panske-hodinky-pobeda-bily-ciselnik-zlaty-cisla-pekny-stav-retro-6949643314 https://www.facebook.com/groups/176489483149988/permalink/511364719662461/?sale_post_id=511364719662461&ref=messenger_banner
ONYX servis hodinek Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2020 Ahoj, jestli mohu za sebe, myslím si že za ty peníze dostaneš docela pěkný kousek staré poctivé hodinařiny. Vím,že spousta lidí se s mým názorem neztotožní, ale staré dobré Pobědy nebyly vůbec špatné hodinky. Takový ten traktor, který uměl jezdit nejenom po asfaltě, ale i v pořádným bahně na poli. Z dnešní produkce se o tom může všem těm super hodinkám jenom zdát. Pokud se nechceš hnát za kdoví jakou přesností, tak ti budou sloužit a dělat radost dlouhou dobu. Kdyby jsi chtěl mohl bych jim pak dopřát kvalitního servisu a poregulovat je, tak aby chodily co nejpřesněji. Protože mám rád zachovávat staré hodinky a odkazy našich předků, tak bych to udělal i za velmi dobrou cenu. Na té by jsme se domluvili. I když to bude znít možná trochu neuvěřitelně, je to pro mě to co mě tak nějak naplňuje, servisovat takovéto hodinky, ale hlavně protože vím, že je bude dál někdo nosit a běžně používat. RK.
papun Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2020 Nemáte někdo odkaz na víc info o značce Pobeda. Ideálně v češtině, ale to chci asi moc.
odjinud Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Ja mam k nim nekde uz cca 2 roky napsanej clanek, tak to sem snad jednou hodim.
papun Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Tak dávej, není třeba z toho dělat román
eloga Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 (upraveno) V 18. 8. 2020 v 12:45, odjinud napsal: Ja mam k nim nekde uz cca 2 roky napsanej clanek, tak to sem snad jednou hodim. pěkný text zcela jistě, sem s ním. Pobědy jsou v podstatě festovní a kultovní hodinky, v seriálu Černí Baroni, je má snad každý. Můj dojem. Upraveno 2. září 2020 uživatelem eloga k
eloga Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 V 3. 8. 2020 v 23:35, ONYX servis hodinek napsal: Ahoj, jestli mohu za sebe, myslím si že za ty peníze dostaneš docela pěkný kousek staré poctivé hodinařiny. Vím,že spousta lidí se s mým názorem neztotožní, ale staré dobré Pobědy nebyly vůbec špatné hodinky. Takový ten traktor, který uměl jezdit nejenom po asfaltě, ale i v pořádným bahně na poli. Z dnešní produkce se o tom může všem těm super hodinkám jenom zdát. Pokud se nechceš hnát za kdoví jakou přesností, tak ti budou sloužit a dělat radost dlouhou dobu. Kdyby jsi chtěl mohl bych jim pak dopřát kvalitního servisu a poregulovat je, tak aby chodily co nejpřesněji. Protože mám rád zachovávat staré hodinky a odkazy našich předků, tak bych to udělal i za velmi dobrou cenu. Na té by jsme se domluvili. I když to bude znít možná trochu neuvěřitelně, je to pro mě to co mě tak nějak naplňuje, servisovat takovéto hodinky, ale hlavně protože vím, že je bude dál někdo nosit a běžně používat. RK. na tom je dost pravdy, takže Pobědy dát do kupy a uložit do šuplíku nejmíň na 20 let. Pak se uvidí, co bude s Ruskem po Putinovi... Buď budou stále za pár stovek nebo to vyleze nahoru...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se