Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dík,no ja už hľadám cez dva mesiace. Aj rôzne fóra som prekukol a internetové stránky o vintage hodinkach,ale viem len časť a potom som sa zastavil a nie ďalej sa posunúť.

• po 3 týdnech...
Odesláno

hledej na watch.ru, znalost azbuky nutná.

je to Poběda 15j z Petrodvorce /Leningradu/, naprostý standard, docela zrasované, nenajdeš o tom nic jinde, bo je to naprosto běžná sovětská/ruská značka i model. Jediný plus je ten Petrodvorec jako výrobní závod, ale vzhledem ke stavu pouzdra to nic neřeší.

Hodinky zachovat jedině jako citovku v rodině, jinak naprostý šuplík nebo dárce orgánů.  :notworthy:

• po měsíci...
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Má cenu investovat do něčeho takového? Nebo je to jen tuctové zboží? Jasně pokud se někomu líbí a chce je, tak je to jasné, ale mě zajímá jestli to má něajký minimální potenciál. Bohužel mé investiční možnosti jsou hodně omezené a Pobedy se objevují zachovalé za slušné peníze. Díky za radu.

https://aukro.cz/panske-hodinky-pobeda-bily-ciselnik-zlaty-cisla-pekny-stav-retro-6949643314

https://www.facebook.com/groups/176489483149988/permalink/511364719662461/?sale_post_id=511364719662461&ref=messenger_banner

Odesláno

Ahoj,

jestli mohu za sebe, myslím si že za ty peníze dostaneš docela pěkný kousek staré poctivé hodinařiny. Vím,že spousta lidí se s mým názorem neztotožní, ale staré dobré Pobědy nebyly vůbec špatné hodinky. Takový ten traktor, který uměl jezdit nejenom po asfaltě, ale i v pořádným bahně na poli. Z dnešní produkce se o tom může všem těm super hodinkám jenom zdát. Pokud se nechceš hnát za kdoví jakou přesností, tak ti budou sloužit a dělat radost dlouhou dobu. Kdyby jsi chtěl mohl bych jim pak dopřát kvalitního servisu a poregulovat je, tak aby chodily co nejpřesněji. Protože mám rád zachovávat staré hodinky a odkazy našich předků, tak bych to udělal i za velmi dobrou cenu. Na té by jsme se domluvili. I když to bude znít možná trochu neuvěřitelně, je to pro mě to co mě tak nějak naplňuje, servisovat takovéto hodinky, ale hlavně protože vím, že je bude dál někdo nosit a běžně používat.

RK.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)
V 18. 8. 2020 v 12:45, odjinud napsal:

Ja mam k nim nekde uz cca 2 roky napsanej clanek, tak to sem snad jednou hodim.

pěkný text zcela jistě, sem s ním. Pobědy jsou v podstatě festovní a kultovní hodinky, v seriálu Černí Baroni, je má snad každý. Můj dojem.

Upraveno uživatelem eloga
k
Odesláno
V 3. 8. 2020 v 23:35, ONYX servis hodinek napsal:

Ahoj,

jestli mohu za sebe, myslím si že za ty peníze dostaneš docela pěkný kousek staré poctivé hodinařiny. Vím,že spousta lidí se s mým názorem neztotožní, ale staré dobré Pobědy nebyly vůbec špatné hodinky. Takový ten traktor, který uměl jezdit nejenom po asfaltě, ale i v pořádným bahně na poli. Z dnešní produkce se o tom může všem těm super hodinkám jenom zdát. Pokud se nechceš hnát za kdoví jakou přesností, tak ti budou sloužit a dělat radost dlouhou dobu. Kdyby jsi chtěl mohl bych jim pak dopřát kvalitního servisu a poregulovat je, tak aby chodily co nejpřesněji. Protože mám rád zachovávat staré hodinky a odkazy našich předků, tak bych to udělal i za velmi dobrou cenu. Na té by jsme se domluvili. I když to bude znít možná trochu neuvěřitelně, je to pro mě to co mě tak nějak naplňuje, servisovat takovéto hodinky, ale hlavně protože vím, že je bude dál někdo nosit a běžně používat.

RK.

na tom je dost pravdy, takže Pobědy dát do kupy a uložit do šuplíku nejmíň na 20 let. Pak se uvidí, co bude s Ruskem po Putinovi...  Buď budou stále za pár stovek nebo to vyleze nahoru... :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...