Alex77 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 honza71:Diky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 mas je mit na tahu Na tahu i v práci .-) (srry za ten rychlocvak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Tak to teda dík za radu, nejspíš to dám přečíst manželce. Asi bude štěstím bez sebe, že tah je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 (upraveno) Mezi těmi tahy (sibiřovo a vlkovo) je docela překvapivej rozdíl - sibiř má poctivej pětiřadej (drážky jen na koncovkách), sery_vlk má (asi) trojřadej se středními články s drážkami jako designovým prvkem. Nebo je taky pětiřadej a má jen jinak poskládaný články? Edit: vím, že jsou to dva různý modely. Upraveno 19. července 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Konstrukčně jsou oba modely úplně stejný. Memovox, všechny modely Master ("oblekové") a těch pár revers, ke kterým patří tenhle náramek, mají dílky prostřídány a la Sibiř. Btw, zajímalo by mne, jak tyto náramky vypadají po x letech denodenního nošení. Vyndávací články jsou totiž upevněné pérovýma stěžejkama (délku náramku upravíš doslova kancelářskou sponkou). Sám pozoruju, že některé tyhle "stěžejky" jsou už lehce prohnuté do luku... a to si ten můj náramek extra moc nošení neužije. Vnějškově stejný náramek na nové Geophysic už ale používá klasické čepy a dutinky, ovšem dutinka drží napříč jen těmi třemi vnitřními dílky, takže to taky asi není úplně sichrfest konstrukce. A na zkrácení je už třeba klasické nářadí .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Díky JLC mne hodně láká, ale některý jejich technický řešení mne nepřestávaj překvapovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Nemůžu si pomoct, ale JLC se mi mnohem víc líbí na řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Díky JLC mne hodně láká, ale některý jejich technický řešení mne nepřestávaj překvapovat. Některá technická řešení člověka překvapí i v oblasti, kde by to právě u JLC nečekal - u jejich strojků (min. u jednoho běžně používaného). To by ale bylo spíš na pokec u piva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 mas je mit na tahu Tyhle jsou fakt bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Toz tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Tenhle vikend na ne zas prisla rada. Ale zacinam mit neblahy pocit, ze se nad nema stahujou mracna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Tenhle vikend na ne zas prisla rada. Ale zacinam mit neblahy pocit, ze se nad nema stahujou mracna..Jsem si myslel, ani nevím proč, že už je dávno nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Horko je pryč a kaučuk taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 (upraveno) Master Control Upraveno 8. října 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Tohle by slo nosit i obracene... Upraveno 9. října 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Dnes jsem si trochu zlepšil pondělní náladu a vytáhl JLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Turbo parádní! Já dnes atmosféricky plněné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Po delsi dobe zase reversa, pokazdy kdyz je vemu po GS diverech tak je to trosku sok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Reverso parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se