Přejít na obsah

Breitling Colt za Carrery

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rychlý dotaz, chtěl bych vyzkoušet Tagy carrery cal. 16 ref. CV201AK.BA0727 kompletka na tahu. Bohužel nemůžu mít doma všechno tak bych pustil Béčka Colty. Je to úplná volovina, nebo je to krok dobrým směrem.

Za mě, chrono je plus, vzhled taky, velikost snad ok.(ruku mam cca 17 cm) Pouze asi trochu horší značka. Co vy na to, mám to vyzkoušet?

Diky moc za rady. :-)

Odesláno

Cus, v nedeli jsem udelal podobnou vymenu ( seamastery v chronu za carrery v chronu ) a nemuzu si zatim stezovat, jsem spokojenej.

Byt tebou, zkusil bych je.

Odesláno

Tak celkem mě to láká a colty bych popř snad zpět koupil taky když by to nevyšlo.

Trochu se bojím velikosti, ale snad budou pasovat.

Odesláno

Docela dobre sedej i na mensi rucku. Ja je chtel vyzkouset a fakt nelituju ( navic colty zde zas muzes koupit, jak pises ).

Odesláno

Já jsem si těch tvých všimnul, trochu se bojím, že jsou trochu podobný s moonama co mám.... Colty jsou přece jen trochu jiný do komba mi sedí

Odesláno

Tak celkem mě to láká a colty bych popř snad zpět koupil taky když by to nevyšlo.

Trochu se bojím velikosti, ale snad budou pasovat.

Rozhodni se podle sebe, to co se ti líbí , to si kup. Mi se právě tento model co mám líbí nejvíc, ale sto lidí sto chuti. Nez je koupíš tak je vyzkousej, klidne se stav :-)

Odesláno

Kdyby si uvazoval nad novym modelem Autavia, tak jsem vsema deseti pro.. To je zkratka parada  :guitar:  Ale za Carrery bych Colty nemenil.. 

TAG-Heuer-Autavia-2017-Prototype-7.jpg

To datum je fakt nějaké divné ?!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ta ležatá osmička v datumovce je Photoshop nebo Autavia "standard"?

To datum je fakt nějaké divné ?!

Ta prvni fotka je z doby jeste nez byly ve vyrobe, byl to takovej prototyp (i tak to bylo ale slusny fauxpas)

Jinak klasicky Carrery s cervenejma ruckama jsou nejlepsi, byl to muj svatej gral pri vstupu sem....a paradoxne jsem je doted nevyzkousel

Odesláno

Kamarádi, děkuji moc za postřehy, no nový Autávky to by byla paráda. Ale bohužel, ty jsou mimo moje aktuální možnosti. :-(

Béčka mi sedí, rád je nosím a líbí se mi. Jen ty carrery jsou chrona a to je můj šálek kávy

Odesláno

Kocovinu jsem přepil a colty si nechám. Děkuji všem za rady. :-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...