Návštěvník YPO Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Mno, není to docela tak, chronometer je prostě časomíra, v tomto smyslu i věžní hodiny. Povšimni si, že na certifikovaných hodinkách je vždy "certified chronometer", případně totéž francouzsky. Prostý nápis chronometer jsem na certifikovaných ještě neviděl. Ale je možné, že mi něco uniklo. možná Ti ne úplně přesně rozumím,ale Omega to má
Foundryman Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 možná Ti ne úplně přesně rozumím,ale Omega to má Ale jo, nechci tu zahajovat nějaké divoké disputace, nicméně v případě certifikovaných chronometrů se tam to slůvko "certified" obvykle objevuje.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 .... Prostý nápis chronometer jsem na certifikovaných ještě neviděl. Ale je možné, že mi něco uniklo.... To ti tedy opravdu uniklo!
Foundryman Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 To ti tedy opravdu uniklo! Viz výše Na význam slova "chronometer" stačí kouknout do slovníku Takže pokud někdo napíše na ciferník "mechanical chronometer" a o certifikaci se nikde nezmiňuje, nebral bych to tak tragicky.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 ...nicméně v případě certifikovaných chronometrů se tam to slůvko "certified" obvykle objevuje. Hmm...
safi Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Ale jo, nechci tu zahajovat nějaké divoké disputace, nicméně v případě certifikovaných chronometrů se tam to slůvko "certified" obvykle objevuje. "certified" používá hodně Rolex a Seiko na modelech King Seiko...oj to byly časy než jsem je já vůl prodal.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 ...oj to byly časy než jsem je já vůl prodal. Koupíš si jiné, nebreč.
safi Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Koupíš si jiné, nebreč. Asi jo ..časem nějaký fakt pěkný kousek
Návštěvník tolja Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 (upraveno) .. Na stránky Alphy jsem ještě mrkl a jest mi konstatovat, že všude důsledně píší "Open heart - tourbillon style" - což dle mého soudu neznamená tourbillon. Takže bych nenechal rozhořčení cloumat Tvým majestátem Hele Foundry, já taky nenosím na zápěstí dva platy, ale tohle bych na ruku nedal. Na stránky Alpha nekoukám, ale na fotce od YPA vidím nápis Turbo jako prase Nemám problém s tím, koupit si čínské hodinky, ale až ta chvíle nastane, tak Alpha to určitě nebudou. Moje volba je Seagull konkrétně tyto Upraveno 23. dubna 2008 uživatelem tolja
dubraro Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Hele Foundry, já taky nenosím na zápěstí dva platy, ale tohle bych na ruku nedal. Na stránky Alpha nekoukám, ale na fotce od YPA vidím nápis Turbo jako prase Nemám problém s tím, koupit si čínské hodinky, ale až ta chvíle nastane, tak Alpha to určitě nebudou. Moje volba je Seagull konkrétně tyto Řekl bych, že si mákneš, než je seženeš. U tohoto modelu poptávka značně převyšuje nabídku. S tou Alphou je to tak. Sleduji jejich nabídku už delší čas, tak vím, že diskutabilní modely s ne zcela korektními nápisy, nápadně podobné drahým evropským hodinkám a podobně byly jejich první. Postupně se doprodávají a z nabídky mizí. Objevují se nové modely, které jsou zajímavé a originální (nebo alespoň ne očividně kopírované). Viz například populární titanové pilotky. Takže já na jejich snažení pohlížím shovívavě. Vidím vývoj k lepšímu. Jak bychom asi uspěli my, kdybychom chtěli dodávat zboží podle čínského vkusu, zvyklostí a zákonů. Alpha je jen značka. Firma, která je dodává, se jmenuje Unidesign Workshop. Podle mého názoru má asi tak tři zaměstnance. Unidesign Workshop je firma, která se zabývá designem a obchodem. Hodinky sama nevyrábí. To co nabízí, si vyberou z katalogu velkého výrobce (pravděpodobně Million Smart Enterprises), objednají minimální sérii (zpravidla 500ks) a nechají si natisknout svou značku na ciferník. Popravdě, mohl by to tak udělat kdokoliv z nás a produkovat hodinky pod vlastní značkou. Úplně stejně vznikají hodinky MPM, JVD, Bentime, PRIM, Trias, Aeromatic atd. atd.
silviu Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 Řekl bych, že si mákneš, než je seženeš. U tohoto modelu poptávka značně převyšuje nabídku. S tou Alphou je to tak. Sleduji jejich nabídku už delší čas, tak vím, že diskutabilní modely s ne zcela korektními nápisy, nápadně podobné drahým evropským hodinkám a podobně byly jejich první. Postupně se doprodávají a z nabídky mizí. Objevují se nové modely, které jsou zajímavé a originální (nebo alespoň ne očividně kopírované). Viz například populární titanové pilotky. Takže já na jejich snažení pohlížím shovívavě. Vidím vývoj k lepšímu. Jak bychom asi uspěli my, kdybychom chtěli dodávat zboží podle čínského vkusu, zvyklostí a zákonů. Alpha je jen značka. Firma, která je dodává, se jmenuje Unidesign Workshop. Podle mého názoru má asi tak tři zaměstnance. Unidesign Workshop je firma, která se zabývá designem a obchodem. Hodinky sama nevyrábí. To co nabízí, si vyberou z katalogu velkého výrobce (pravděpodobně Million Smart Enterprises), objednají minimální sérii (zpravidla 500ks) a nechají si natisknout svou značku na ciferník. Popravdě, mohl by to tak udělat kdokoliv z nás a produkovat hodinky pod vlastní značkou. Úplně stejně vznikají hodinky MPM, JVD, Bentime, PRIM, Trias, Aeromatic atd. atd. Company Name: UNIDESIGN WORKSHOP Business Type: Manufacturer Product/Services: Mechanical Watches, Quartz Analog Watches, Designs & Production, OEM, ODM Registered Address: Room 1202, 12Fl, 178 Johnston Road,, Wanchai, Hong Kong Number of Employees: 51 - 100 People Company Website URL: http://www.watchalpha.com Ownership & Capital Year Established: 2005 Legal Representative/Business Owner: Mr. Chun-keung Chan Trade & Market Main Markets: Western Europe Total Annual Sales Volume: US$1 Million - US$2.5 Million Factory Information No. of R&D Staff: Less than 5 People Contract Manufacturing: OEM Service Offered zdroj: http://alphawatch.trustpass.alibaba.com/co...#companyprofile s
Foundryman Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 Takže přeci jen hodinářská manufaktura.
silviu Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Takže přeci jen hodinářská manufaktura. tazko povedat, ten zdroj nie je zrovna Obchodny register. mozno je to pravda s
silviu Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 prosim vas potrebujem poradit, stane sa nieco tymto hodinkam ak ich budem nosit s vysrobovanou korunkou? nebavi ma kazdy den pri natahovani ju vysrobovat a zasrobovat. a taktiez nie je jednoduche sa trafit na zavit. do sprchy ich neberiem dakujem Silviu
gandalf Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Budeš mít pochopitelně asi problémy s utěsněním hodinek a může dojít i k poškození natahovací hřídele, protože při vyšroubované korunce je tam vůle.
dubraro Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 Company Name: UNIDESIGN WORKSHOP Number of Employees: 51 - 100 People Ownership & Capital Year Established: 2005 Legal Representative/Business Owner: Mr. Chun-keung Chan No, já furt nevím. Pozoruhodné je, že jsem si vždycky při objednání jediných hodinek dopisoval s tím pánem, který je tady uvedený jako majitel a statutární zástupce...
Foundryman Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 No, já furt nevím. Pozoruhodné je, že jsem si vždycky při objednání jediných hodinek dopisoval s tím pánem, který je tady uvedený jako majitel a statutární zástupce... Pokud umí jako jedinej anglicky...
silviu Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 No, já furt nevím. Pozoruhodné je, že jsem si vždycky při objednání jediných hodinek dopisoval s tím pánem, který je tady uvedený jako majitel a statutární zástupce... to maju na urovni Customer Care department, komunikujes priamo s CEO:)) s
dubraro Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Pokud umí jako jedinej anglicky... Když západní Evropa je jejich hlavním trhem ?? A když v Hong-Kongu je angličtina úředním jazykem ??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se