zoroastro Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Uz mesic stara zprava, pokud to tu bylo omlouvam se.. https://horologium.com.au/2017/11/29/industry-news-fortis-in-bankruptcy-debt-deferral/
Kid_A Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 tak snad to rozchodej. byla by to velka skoda prijit o tuhle znacku
odjinud Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Číňan jim to rozchodi urcite.... Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem odjinud
Lucciferr Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Tak snad to zachrání Swatch Group....
libor2002 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 zpráva z 3. září:FORTIS WITH NEW OWNERSHIP AND EXPERIENCED CEO"One of our future priorities will be the regular exchange with partners and enthusiasts. Only when all opinions and ideas are taken into consideration can well-informed decisions be made."(JP)We hereby are very happy to announce the new FORTIS faces:Left: Mr. Jupp Philipp (42), owner of the FORTIS WATCHES AG Right: Mr. Lorenz Aebischer (48), CEOIf you have any questions please feel free to send an email to info@fortis-swiss.com.
martar Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Jj, taky by mne to zajimalo, nedavno jsem si na ně vzpoměl. Nikdy jsem je neměl, jejich design jde mimo mne, ale respektuju, že vždy šli svou vlastní cestou a mají jasnou DNA. To každá značka nemá. Byla by strašná škoda, kdyby skončili nebo je dostal do pracek číňan.
martar Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Aha, než jsem to sesmolil, je tu info i s fotkou. Pan majitel má super vestičku. CEO na fotce vypadá trochu podezřele, ale zkušenosti mu nechybí https://ch.linkedin.com/in/lorenz-aebischer-665a1a Akorát teda Auguste Reymond není Fortis, v týhle lize (jako CEO) ještě nehrál... Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem martar
moralles Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 ze bych se prihlasil o hodinky? :-) "One of our future priorities will be the regular exchange with partners and enthusiasts. "
palom Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 som zvedavy ako sa to odrazi na dizajne
deff Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Máte nějaké info, jestli pojede výroba dál nebo dojde třeba k zastavení výroby a rozjezd v novém designu? Fortis je mi sympatický, trochu mě šokovala informace o prodeji společnosti.
martar Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 (upraveno) Tak evidentně ještě fungujou, před pár dny jsem viděl na Monochrome jejich nový modely, z echt toolu jsou posunutý maličko do stylovky, viz ty letýdlka, ale proč ne. Edit - odkaz:https://monochrome-watches.com/introducing-2019-fortis-pc-7-team-aeromaster-editions-price/ Upraveno 13. května 2019 uživatelem martar
Jenda1 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Fungují, ale nové modely moc nenadchnou. Možná nakonec v tý Číně stejnak skončí. Upraveno 15. července 2019 uživatelem Jenda1
Akem Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Odesláno 24. září 2019 Ty nove jsou takove o nicem, ztratily osobitost, kterou rozhodne mely
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se